Koty ze Szkocji - nowe zdjęcia z DOMU :):):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lip 06, 2010 17:35 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Ooo, widzę, że wspaniały TDT się ujawnił. Będą wiadomości na bieżąco i z pierwszej ręki :D
No to czekamy na środę (nadal nie wiedząc czemu :wink: ) i cały czas trzymamy kciuki za DS :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Wto lip 06, 2010 17:40 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Oj ,jak miło poznac nowy domek,choć tymczasowy-Szkotów! :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Ta środa mnie intryguje,ale też potrzymam kciuki-pewnie w słusznej sprawie! :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Wto lip 06, 2010 19:46 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Zmieniłam obrazek w banerku -kod ten sam :

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/ht82s][img]http://tnij.org/g9gl[/img][/url]

Kto ma miejsce proszę wklejać 8) :ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Wto lip 06, 2010 21:27 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

ktoś kto weźmie te koty na stałe trafi po prostu los na loterii,
Luka to po prostu okaz wystawowy, a Laya jest przezabawna chociaż trzeba by troszeczkę zadbać o jej linię co nie będzie trudne gdyż jak na razie to zjada pokarm w śladowych ilościach,zapewne z powodu tęsknoty, którą się daje zauważyć kiedy minął pierwszy szok,Luka ciągle przychodzi i wypytuje kiedy będzie mógł wrócić do domu a ja nie znam wogóle szkockiego i nie potrafię mu wytłumaczyć że jego domu już nie ma :cry: ,
gdybym miał zachęcić potencjalnego szczęściarza napisałbym tak,
parka kotów w kwiecie wieku,dokumenty gotowe do rejestracji bez dodatkowych opłat, pełny wypas , lśniąca sierść bez dopłaty,zdrowe uszy i ząbki,w pakiecie dwa transporterki, leżanka zimowa bez dopłaty,własne miski i zabawki, obroże,
zabezpieczenie antykradzieżowe w postaci obróżek i mikroczipów,od nowości bezwypadkowe, nie bite, :ryk: ,
udokumentowany przebieg,
wprost niebywała okazja

:catmilk:
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Śro lip 07, 2010 9:04 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

macarthur pisze:parka kotów w kwiecie wieku,dokumenty gotowe do rejestracji bez dodatkowych opłat, pełny wypas , lśniąca sierść bez dopłaty,zdrowe uszy i ząbki,w pakiecie dwa transporterki, leżanka zimowa bez dopłaty,własne miski i zabawki, obroże,
zabezpieczenie antykradzieżowe w postaci obróżek i mikroczipów,od nowości bezwypadkowe, nie bite, :ryk: ,
udokumentowany przebieg,
wprost niebywała okazja

:catmilk:

:D :D :D :ok:

więcej fotek by się przydało :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lip 07, 2010 9:17 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Dzisiaj jest środa już mam herzklekoty :D :ok: :kotek: pozytywne oczywiście :kotek: :kotek:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Śro lip 07, 2010 19:41 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Macarthur - cóż za reklama :ryk: funkel nówki nie śmigane można by rzec :mrgreen:

kwinta pisze:Dzisiaj jest środa już mam herzklekoty :D :ok: :kotek: pozytywne oczywiście :kotek: :kotek:

Nie żebym upierdliwa była, ale jest środa i co?

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Śro lip 07, 2010 19:43 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

8O 8O 8O
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz

kropkaXL

Post » Śro lip 07, 2010 20:04 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

oj będzie się działo
:ryk:
ale to nie moja działka,
póki co ktoś wołał o fotki,mam jedną która pokazuje jak wielką indywidualnośćią jest Laya i jak bardzo cenie sobie niezależność
Laya jest bardzo nieufna i nie daje się pogłaskać w przeciwieństwie do Luka który sam przychodzi na głaski,
dzisiejsza próba zakończyła się tak
Obrazek
no cóż chyba jeszcze nie znam natury kotów tak dobrze jak mi się zdawało
:ryk:
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Śro lip 07, 2010 20:09 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Przepraszam bardzo, że dopiero teraz, ale właśnie wróciłam z wizytacji DOMU kotów-szkotów :D :D :D :D :D

Dom 50 km od Warszawy to trochę czasu nam to zajęło - z wizytacją byłam z Barbą50 :D

Dom na wsi - prawie zabitej dechami - z ogrodem, a rodzina baaaaaaaaaardzo pro-zwierzęca :1luvu: :1luvu:

Dom po prostu stworzony dla kotów-szkotów :D :D :D :D Przyszła właścicielka kotów -szkotów jest na emeryturze także aklimatyzacja kotów może nastąpić bardzo szybko :ok:

Przeprowadzkę planujemy na weckend - jak się dogadamy oczywiście poinformujemy :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Śro lip 07, 2010 20:23 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

:dance2: :dance: :dance2: :D :piwa:

Współczujemy ran DT 8O Nie o takie foty mi chodziło :wink: :lol:
ObrazekObrazek

amyszka

Post » Śro lip 07, 2010 20:26 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

DT - to szramy wojenne :mrgreen:
:dance: :dance2: :dance: :dance2: hip hip hurrrra!!!!

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro lip 07, 2010 20:32 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Bardzo się cieszę. :dance:
не шалю, никого не трогаю, починяю примус ;)
Aktualnie na pokładzie: Nadszyszkownik
Nasze koty za TM(w kolejności zgłoszeń): Kulka [*] 17.03.2023, Gluś [*] 26.03.2020, Zmrol [*] 24.09.2023, Żwirek [*] 07.06.2024
Robalek['] Kredka['] Pirat['] Połamaniec [']

zabers

Od: Nie lut 08, 2009 14:21

Post » Śro lip 07, 2010 20:51 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

Boże!-jaka cudowna wiadomość!
Doczekały sie biedactwa!
Ola ,Basiu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Macarthur i Tobie należąsię wielkie ukłony!Obrazek
A ranki posmaruj rivelem,zawsze tak robię i pomaga,nie babrze się!

Ale cudowne zakończenie dnia! :dance: :dance2: :dance: :dance2: :dance: :dance2:
ObrazekObrazekObrazek

kropkaXL

Post » Śro lip 07, 2010 21:01 Re: Koty ze Szkocji - mają DOM :):):):):):):):):):):)

:dance: :dance2: :dance: :dance2: też się cieszę , bardzo się cieszę :D :D

Macarthur, Aleksandra59, Barba50 - wielkie, wielkie dziękuję :D
oraz wszystkim, którzy przyczynili się do szczęśliwego zakończenia tej historii :1luvu: :1luvu:
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

[poprzednia][następna]