Gdybym to ja miała pustą chatę...

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kaprys2004 pisze:Boże, jakie cuda![]()
![]()
![]()
![]()
Gdybym to ja miała pustą chatę...
Beatta_82 pisze:
Wczoraj odkryłam za szafką dosyć pokaźną kałużę i kilka min, także jeszcze są problemy z trafieniem do kuwety.
ASK@ pisze:
radzę postawić druga kuwetę w miejscu przebywania kociaka. Małe to jest i jak sie zabawi to nie wyrabia.Poza tym nie do końca opanował lanie gdzie należy. Jeśli wybrał jakieś miejsce to tam należy ją postawić .Jesli nie to byle gdzie byle blisko. Moze zwykła miska być. To powinno rozwiązać problem. Stopniowo jak podrośnie to ją usuniecie. Ew przesuwa się ja coraz dalej aż całkiem zabiera.
Agnes one mają tam postawioną jakąś kuwetę/kilka kuwet w tej ruderze coby wiedziały do czego to służy? Jesli nie to moze też żwirek nie odpowiadać. Jeśli tak to tez moze nie odpowiadać.Powinien być podobny do ziemi. Nie wiem jaki DS sypie. Dobrze jest zastosowac inny. Do kuwety wsypać zasikany żwirek by zapach naprowadził go.
A kuweta odkryta powinna byc, malce czesto boją sie na początku takiej.
Beatta_82 pisze:ASK@ pisze:
radzę postawić druga kuwetę w miejscu przebywania kociaka. Małe to jest i jak sie zabawi to nie wyrabia.Poza tym nie do końca opanował lanie gdzie należy. Jeśli wybrał jakieś miejsce to tam należy ją postawić .Jesli nie to byle gdzie byle blisko. Moze zwykła miska być. To powinno rozwiązać problem. Stopniowo jak podrośnie to ją usuniecie. Ew przesuwa się ja coraz dalej aż całkiem zabiera.
Agnes one mają tam postawioną jakąś kuwetę/kilka kuwet w tej ruderze coby wiedziały do czego to służy? Jesli nie to moze też żwirek nie odpowiadać. Jeśli tak to tez moze nie odpowiadać.Powinien być podobny do ziemi. Nie wiem jaki DS sypie. Dobrze jest zastosowac inny. Do kuwety wsypać zasikany żwirek by zapach naprowadził go.
A kuweta odkryta powinna byc, malce czesto boją sie na początku takiej.
Dziękuję za dobre rady. Generalnie Bolek ma swoją kuwetę odkrytą a Mućka swoją zakrytą. A to odkrycie to raczej efekt zabaw i za długiej drogi do kuwety. Bo tak normalnie to robi tam gdzie powinien. Muszę mu coś w to miejsce rzeczywiście podstawić. Jak na razie od soboty żadnej miny nie znalazłam
Anna Rylska pisze:co u kociaków?
Agnes128 pisze:Teraz ze względu na Filipa P.Marek będzie szukał rudego kocurka do domu.Warunki są naprawdę fantastyczne,co możemy sami zagwarantować.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 619 gości