Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kocurzyca41 pisze:Oki, jak dla mnie wiadomości są radosne.Najgorsze świństwa ma -.Wątroba i nerki zdrowe.Nie wiadomo jak długo krwawiła z tej paszczęki i w jakich ilościach zanim ją zabrałaś,w związku z tym mogła się zanemizować.To może potrwać zanim ją odkarmisz i wyciągniesz z tego,ale jest przy zdrowych narządach do zrobienia.![]()
![]()
Chyba,że wetka wie jeszcze coś czego my nie wiemy
![]()
![]()
kalair pisze:Oj, no z anemią chyba sobie poradzimy?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Polciu, prawda?
margaretka2002 pisze:Na anemie watrobka i bedzie dobrze.![]()
![]()
![]()
kocurzyca41 pisze:Jak ma siłę robić ci awanturę,to już nie jest najgorzej![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za wizytę i dobre wieści.
Hanulka pisze:wspaniałe wieści.. musi byc dobrze.. witaminki... dla dzewczynki.. OKIczekamy na wieści..
ewar pisze:OKI, Bogusia jutro przyjeżdża do p.Agnieszki![]()
Najpierw leczenie,a potem sterylka.
jak się cieszę!
Przepraszam za OT,ale wiem,że jej bardzo kibicujesz.
Tak się zastanawiam,czy to krwawienie nie jest wynikiem anemii? Pamiętam z książek,jak czytałam o żeglarzach,że krwawiły im dziąsła z powodu braku witamin..itd.Może to głupie,ale tak pokojarzyłam.
joluka pisze:wydaje mi się, że i tak jest super!!!! testy ujemne, wątroba i nerki zdrowe - na to wszystko, czego można się było spodziewać, anemia to i tak najmniejsze zło - i na pewno z tym wygracie!!!!!!!! obie dacie radę! - bo dzielne jesteście!!!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Killatha pisze:może wystarczy tylko uzupełnić niedobory żelaza.....
może to tylko efekt krwawienia....
dla mnie najlepszym sygnałem zdrowia (lub potencjalnego zdrowia) jest zdrowy apetyt - kicia chce żyć, to uważam za najważniejsze
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 39 gości