Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Blue, a nie rozważysz wczesnej kastracji? Załatwiłoby to problem z pilnowaniem kastracji w przyszłości definitywnie.
Maryla pisze:MariaD pisze:Blue, a nie rozważysz wczesnej kastracji? Załatwiłoby to problem z pilnowaniem kastracji w przyszłości definitywnie.
ale 2 miesiące to chyba jednak za mało
musiałaby ja potrzymać jeszcze ze 2
MariaD pisze:Blue, a nie rozważysz wczesnej kastracji? Załatwiłoby to problem z pilnowaniem kastracji w przyszłości definitywnie.
Blue pisze:Ma tez pewna ceche - nie wyszukuje sobie legowiska na czas spania, idzie, zatrzymuje sie, zwija w klebuszek i spi, tam gdzie stala.
Tak jakby nie byla przyzwyczajona spac na miekkich rzeczach, jakby ich nie znala
Maryla pisze:MariaD pisze:Poza tym MCO nie lubia miękkich piernatów i ciepłych miejsc.
jakies dziwolągi
katon-starszy pisze:8)
myślałam, że będzie miała na imię Okruszek
Blue pisze:Stokrotka ma się świetnie, jest z nią tak naprawdę tylko jeden problem - nie chce jeść.
Skubie odrobinę, ale o wiele za mało jak na takiego kociaka.
Nie wiem z czego to wynika - na razie ją dokarmiam trochę strzykawką - może zaskoczy.
Może po odrobaczaniu jej się poprawi.
Częściową winę zwalam też na nie nauczenie jej jedzenia stałych pokarmów o czasie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, elmas, Google [Bot], puszatek i 76 gości