Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ankazm pisze:pisałam już na szczecińskim wątku
może by jakąś "giełdę" zorganizować, nagłośnić wportalach, prasie, ulotki, żeby jak najwięcej ludzików się dowiedziało, coś słyszałam o waszym świnoujskim deptaku, gdzie jest dużo niemców, podobno tam kiedyś była taka akcja organizowana i niemcy się interesuja naszymi kotami, mozna by i w szczecinie coś takiego zorganzować.
Tylko trzeba by pomysleć o miejscu, sposobach wejścia, kontaktach, gdzie kto moze coś załatwić, nagłośnić, facebook proponujem tam mozna fajnie rozreklamować, infoludek, inne portale.
Jednym słowem szybka akcja adopcyjna, coś jak na walentynki było.
Ogłosci jakiś ZACHODNIOPOMORSKI DZIEŃ KOTA.
Co myślicie o tym??
aamms pisze:ankazm pisze:pisałam już na szczecińskim wątku
może by jakąś "giełdę" zorganizować, nagłośnić wportalach, prasie, ulotki, żeby jak najwięcej ludzików się dowiedziało, coś słyszałam o waszym świnoujskim deptaku, gdzie jest dużo niemców, podobno tam kiedyś była taka akcja organizowana i niemcy się interesuja naszymi kotami, mozna by i w szczecinie coś takiego zorganzować.
Tylko trzeba by pomysleć o miejscu, sposobach wejścia, kontaktach, gdzie kto moze coś załatwić, nagłośnić, facebook proponujem tam mozna fajnie rozreklamować, infoludek, inne portale.
Jednym słowem szybka akcja adopcyjna, coś jak na walentynki było.
Ogłosci jakiś ZACHODNIOPOMORSKI DZIEŃ KOTA.
Co myślicie o tym??
Z tym to ja bym baaardzo uważała..
Nie raz słyszałam, że to zainteresowanie to nie szukanie dobrych domów dla kotów i psów tylko zbieranie materiału do doświadczeń medycznych..![]()
Pixia pisze:Zapraszam na napełnianie brzuszków:
http://www.allegro.pl/item1118312009_ko ... uszek.html
Amika6 pisze:Ile czasu te kotusie mają na znalezienie nowych domów?
Monika74 popraw banerki w swoim podpisie, bo forum się rozjeżdża (wystarczy spacja po drugim banerku i wtedy dostosują się do każdej przeglądarki)
monika74 pisze:Pixia pisze:Zapraszam na napełnianie brzuszków:
http://www.allegro.pl/item1118312009_ko ... uszek.html
Pixia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek, Silverblue i 84 gości