Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
~Witam.Chciałbym sie dowiedziec na jaki minimalny okres czasu mozna tego biednego kotka przygarnąć? zapytam wprost,czy mozna tego kota wziać na 10 dni,zeby go podkarmić i wygłaskac,niestety nie mozemy na dluzej.dodam,ze mamy dwa koty ze schroniska.pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
ruru pisze:Dostałam właśnie maila w sprawie Maniusia:~Witam.Chciałbym sie dowiedziec na jaki minimalny okres czasu mozna tego biednego kotka przygarnąć? zapytam wprost,czy mozna tego kota wziać na 10 dni,zeby go podkarmić i wygłaskac,niestety nie mozemy na dluzej.dodam,ze mamy dwa koty ze schroniska.pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
ruru pisze:Dostałam właśnie maila w sprawie Maniusia:~Witam.Chciałbym sie dowiedziec na jaki minimalny okres czasu mozna tego biednego kotka przygarnąć? zapytam wprost,czy mozna tego kota wziać na 10 dni,zeby go podkarmić i wygłaskac,niestety nie mozemy na dluzej.dodam,ze mamy dwa koty ze schroniska.pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
gosiaa pisze:ruru pisze:Dostałam właśnie maila w sprawie Maniusia:~Witam.Chciałbym sie dowiedziec na jaki minimalny okres czasu mozna tego biednego kotka przygarnąć? zapytam wprost,czy mozna tego kota wziać na 10 dni,zeby go podkarmić i wygłaskac,niestety nie mozemy na dluzej.dodam,ze mamy dwa koty ze schroniska.pozdrawiam i czekam na odpowiedz.
Myślę że 10 dni to zdecydowanie za krótko, bo co dalej, przecież nie może wrócić do schroniska, tego by z pewnością nie przeżył...
Użytkownicy przeglądający ten dział: dorcia44, Google [Bot], Google Adsense [Bot], Maniek19 i 628 gości