niezwykły koci bazarek-KOTYlion Viva KONIEC/PODSUMOWANIE

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Nie lip 04, 2010 8:27 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

W pierwszym poście zamieściłam rozliczenie wpłat na bazarek.

Wszystkich zapraszam do dalszych zakupów. Prawie wszystkie wzory są jeszcze dostępne. W 1. poście niedostępne są zdjęcia tego, czego już w sprzedaży nie ma. Jak sami widzicie - wybór szeroki! Polecam, fanty naprawdę wyjątkowe a potrzeb wiele: koty wolno żyjące, sterylki, kotki w domach tymczasowych, zakupy schroniskowe...
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Nie lip 04, 2010 8:56 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

jeszcze proszę brelok nr 9 - jednooki kotek
3 szt naklejek kocica za kółkiem - przezroczyste
i książkę o Łodzi za 5 zł
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Nie lip 04, 2010 13:49 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

ooooo dzięki dagmara-olga! Szkoda, że już puściłam wysyłkę, bo razem wyszłoby taniej :). Wysyłać czy może jeszcze się na coś skusisz ;)? Może zróbmy tak: ponieważ licytacja książki trwa tydzień od złożenia pierwszej oferty, to może zaczekam i wyślę wszystko razem, jak myślisz? Czy spieszy Ci się z brelokiem i naklejkami? Brelok odłożony (ostatni egz. tego wzoru :) ) i naklejki też już czekają :ok:. Dzięki jeszcze raz :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Nie lip 04, 2010 13:51 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

kto późno przychodzi ten sam SE szkodzi. mruknął Morfeusz.
poczekajmy do końca licytacji :-)
Obrazek

czarno-czarni

Post » Pon lip 05, 2010 18:34 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

to ja nas przypomnę. Przesyłki powysyłane a kolejne cegiełki, magnesiki, breloczki i naklejki czekają! Na Dobre Duszyczki. Ceny niewysokie, fanty niepowtarzalne! Potrzebujących dużo! Zapraszamy! Trwa też licytacja książki!
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto lip 06, 2010 8:01 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

no nie wierzę, nikt już nie chce taaaakich pięknych kocich zestawów?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto lip 06, 2010 11:16 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

8O
cudeńka-NA PEWNO tu wrócę :mrgreen:
[*]Bazyl - przepraszam...dziękuję że byłeś
[*]Fibi - wybacz mi...

kasiek252

Od: Śro sty 06, 2010 12:12

Post » Wto lip 06, 2010 12:13 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

A ja bym chciała ... naklejkę "kocica za kółkiem", ale .... taką do naklejenia od środka samochodu :roll: :oops:

Jest trwalsza niż naklejana na stronę zewnętrzną, fajnie wygląda ... :mrgreen:

Jaki jest rozmiar tych naklejek ?
Nie wiadomo dlaczego wszyscy mówią do kotów "ty", choć jako żywo żaden kot nigdy z nikim nie pił bruderszaftu. [M. Bułhakow]

Myszeńk@

Od: Pon lis 13, 2006 10:19

Post » Wto lip 06, 2010 12:41 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

Myszeńk@ pisze:A ja bym chciała ... naklejkę "kocica za kółkiem", ale .... taką do naklejenia od środka samochodu :roll: :oops:

zmierzę dziś po pracy i podam wymiary Myszeńko. Ale nie ma opcji z klejeniem od wewn. Naklejki są typowe, znaczy klej jest od spodu, napis na wierzchu.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto lip 06, 2010 16:14 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

moja cegiełka już mnie cieszy :-) dzięki!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto lip 06, 2010 17:45 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

dagmara-olga pisze:moja cegiełka już mnie cieszy :-) dzięki!

To my dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:

dotarła w całości? To była pierwsza przesyłka, teraz pakuję jeszcze zawijając magnesiki i breloczki aby je uchronić przed podróżą. Wszystko u Ciebie było w porządku?

no to powiedz teraz szczerze, ładne te fanty na żywo, prawda?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto lip 06, 2010 17:50 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

rybcie pisze:
Myszeńk@ pisze:A ja bym chciała ... naklejkę "kocica za kółkiem", ale .... taką do naklejenia od środka samochodu :roll: :oops:

zmierzę dziś po pracy i podam wymiary Myszeńko. Ale nie ma opcji z klejeniem od wewn. Naklejki są typowe, znaczy klej jest od spodu, napis na wierzchu.

Myszeńko - wymiary naklejek to 17,5cm x 5cm.
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Post » Wto lip 06, 2010 17:51 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

łaaadne!!! breloczek superancki szczególnie no naklejka!
i wszystko w jak najlepszym stanie!
Obrazek

czarno-czarni

Post » Wto lip 06, 2010 18:02 Re: niezwykły koci bazarek - KOTYlion Viva na łódzkie kotki !

:) :P :) bardzo się cieszę, że na żywo też się podoba! Zapraszamy! Komu komu!?
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

[poprzednia][następna]