Hannah12 pisze:Tak zawsze jest to co dobre szybko się kończy. Ale jeszcze tylko chwilka i
będziecie razem 
Tego się trzymam. Zdechła jestem - "babskie sprawy" mnie dopadły i czuję się jak reklama Corega Tabs. Do tego boli jakby się chciało za te 3 miesiące zemścić. Ciśnienie pojechało w górę, we łbie szumi, "elektryka" siada, wczoraj poważnie się zastanawiałam nad wizytą w szpitalu, ale... Nie chcę znów na ten oddział. Poza tym... Jak to wygląda? Przyszła do nlekarza baba z ciotką i kochankiem?

Jak początek kawału? No to dałam sobie siana, ale więcej leżę niż siedzę bo mi nie idzie. Doczytałam że to teraz może tak być to się nie przejmuję. Tylko z wycieczki do Ojcowa póki co d... - na Cubę nie siądę. A Cuba wrócił z Leska bezszczelny - znaczy polewa olejem spod głowicy, znaczy dostał w gaz aż się zsikał. Rajmund ma okazję posiedzieć w garażu. Korci mnie zlot w Grunwaldzie za dwa tygodnie... Rocznica bitwy dość okrągła, ma być ekstra, poza tym to taka rocznica że unikat. Tylko że to 500km w jedną stronę i musiałabym jechac całkiem sama - w razie awarii jestem w d...