Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Agnieszka Zawada pisze:Witam. Dzisiaj rano na sklepowej witrynie przy ul. Barbary znalazłam takie ogłoszenie: "Znaleziono ok 1,5 rocznego czarnego, kastrowanego kocurka. Kontakt dla właściciela lub chętnych w sprawie adopcji 502 634 457". Może to nasz Rami? Wiem, że ta okolica jest dość daleko od miejsca jego ucieczki, ale przecież koty potrafią całkiem nieźle wędrować.
Mara S pisze:Agnieszka Zawada pisze:Witam. Dzisiaj rano na sklepowej witrynie przy ul. Barbary znalazłam takie ogłoszenie: "Znaleziono ok 1,5 rocznego czarnego, kastrowanego kocurka. Kontakt dla właściciela lub chętnych w sprawie adopcji 502 634 457". Może to nasz Rami? Wiem, że ta okolica jest dość daleko od miejsca jego ucieczki, ale przecież koty potrafią całkiem nieźle wędrować.
Nie, nie - niestety to tylko mój Sony z Harcerskiej i mój numer telefonu. Swoją droga nieźle się spisała Pani, która go znalazła a nie mogła zatrzymać i przez Teresę Sony tafił na tymczas do mnie
Mara S pisze:Oczywiście Dorotko moższ do mnie dzwonićale w sprawie Ramzesa mogę tylko porozwieszać ogłoszenia. Tylko kurde w tym ogłoszeniu na dole wyświetla mi się pusta ramka a tam chyba też powinno być zdjęcie?
Dorota Wojciechowska pisze:Mara S pisze:Oczywiście Dorotko moższ do mnie dzwonićale w sprawie Ramzesa mogę tylko porozwieszać ogłoszenia. Tylko kurde w tym ogłoszeniu na dole wyświetla mi się pusta ramka a tam chyba też powinno być zdjęcie?
W tej ramce na dole były powtórzone nr telefonu do zrywania.
Dorota Wojciechowska pisze:Zapraszam na Bazarek viewtopic.php?f=20&t=113847
MAGDA U W A G A - druga twoja ulubiona filizanka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google [Bot] i 375 gości