Koty ze Szkocji - nowe zdjęcia z DOMU :):):):):):):):):):):)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lip 05, 2010 10:49 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

A czemuż to koty szkoty domku nie wypatrują :?: 8O

Up :!: Koty up :!: :mrgreen:
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon lip 05, 2010 18:14 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Koty-szkoty mają się coraz lepiej :D :D :D Może jeszcze nie jest to rewelacja, ale postęp jest :ok: Między innymi w trakcie spacerków ogony ustawione pionowo :lol: :lol: :lol:

Aleksandra59

Od: Czw lip 05, 2007 21:15

Post » Pon lip 05, 2010 20:35 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Zaglądam po weekendowej nieobecności, doczytuję i oczy mi się pocą... Dobrze, że ma się ku lepszemu. Podziękowania ogromne dla TDT.

barba50 pisze:Kciuki potrzebne za szybką aklimatyzację kotów-szkotów w TDT i oczywiście za szybkie znalezienie DS [/b][/size]

Ależ proszę bardzo - kciuki są :ok: :ok: :ok:

Betaka

Od: Nie lut 28, 2010 12:32

Post » Pon lip 05, 2010 20:50 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Mnie się oczy ciągle pocą w związku z kotami-szkotami .... Mam nadzieję, że w środę to spocą mi się na maxa ..... Kciuki za środę poproszę ................. :ok:

Aleksandra59

Post » Pon lip 05, 2010 21:08 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Aleksandra59 pisze:Mnie się oczy ciągle pocą w związku z kotami-szkotami .... Mam nadzieję, że w środę to spocą mi się na maxa ..... Kciuki za środę poproszę ................. :ok:

Są kciuki za środę :ok: :ok: :ok:
A coś więcej poproszę, bo mnie ciekawość zeżre razem z butami :mrgreen:

Betaka

Post » Pon lip 05, 2010 21:19 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Betaka pisze:
Aleksandra59 pisze:Mnie się oczy ciągle pocą w związku z kotami-szkotami .... Mam nadzieję, że w środę to spocą mi się na maxa ..... Kciuki za środę poproszę ................. :ok:

Są kciuki za środę :ok: :ok: :ok:
A coś więcej poproszę, bo mnie ciekawość zeżre razem z butami :mrgreen:

Na razie sama nic nie wiem :? :oops: Mnie ciekawość zżera w sposób nieopisany ........... na szczęście do środy niedaleko :ok: :ok:

Aleksandra59

Post » Pon lip 05, 2010 21:22 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Aleksandra59 pisze:Na razie sama nic nie wiem :? :oops: Mnie ciekawość zżera w sposób nieopisany ........... na szczęście do środy niedaleko :ok: :ok:

Toć to 2 nieprzespane noce! Może damy radę :mrgreen:

Betaka

Post » Pon lip 05, 2010 22:05 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

kłania się "rozszyfrowany" TDT
:ryk:
aklimatyzacja kotów przebiega nadspodziewanie dobrze,wręcz modelowo,moje koty początkowo były zdziwione przybyszami zapewne dlatego że nie rozumieją "szkockiego" ale u kotów bardzo dobrze jest rozwinięty język gestów więc ta bariera powoli się przełamuje
nie udało się niestety uchwycić zabawnych sytuacji z udziałem gości zapewne z powodu jednak pewnego mimo wszystko stresu dlatego tylko zdjęcia tylko "pozycyjne"

Obrazek
LUKA: "e tam nigdy tak nie ma żeby jakoś nie było"

Obrazek
LAYA: "wyślę tylko wiadomość do moich Pańciów że wszystko dobrze żeby się nie martwili"

nawiasem mówiąc sądząc po kondycji szkotów jak są wychuchane i wylulane myślę że rozstanie właścicieli z bohaterami tej fotonoweli musiało być niezwykle bolesnym przeżyciem i prawdę powiedziawszy szczerze im współczuję
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Pon lip 05, 2010 22:17 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Macarthurze te zdjęcia to miód na moje serce :D Toż mam w pamięci wielkie oczy w transporterach, przejmujące miauki i szybką ucieczkę w najciemniejszy kąt jak wylądowaliśmy u Ciebie.
To na pewno te same koty :?: :?: :?: 8O
Obrazek Staram się pisać poprawnie po polsku

barba50

Od: Nie kwi 03, 2005 12:01

Post » Pon lip 05, 2010 22:20 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

macarthur pisze:kłania się "rozszyfrowany" TDT
:ryk:
aklimatyzacja kotów przebiega nadspodziewanie dobrze,wręcz modelowo,moje koty początkowo były zdziwione przybyszami zapewne dlatego że nie rozumieją "szkockiego" ale u kotów bardzo dobrze jest rozwinięty język gestów więc ta bariera powoli się przełamuje
nie udało się niestety uchwycić zabawnych sytuacji z udziałem gości zapewne z powodu jednak pewnego mimo wszystko stresu dlatego tylko zdjęcia tylko "pozycyjne"

Obrazek
LUKA: "e tam nigdy tak nie ma żeby jakoś nie było"

Obrazek
LAYA: "wyślę tylko wiadomość do moich Pańciów że wszystko dobrze żeby się nie martwili"

nawiasem mówiąc sądząc po kondycji szkotów jak są wychuchane i wylulane myślę że rozstanie właścicieli z bohaterami tej fotonoweli musiało być niezwykle bolesnym przeżyciem i prawdę powiedziawszy szczerze im współczuję

Miód na moje serce :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Tym bardziej, że miałam dzwonić żeby się dowiedzieć co u kotów-szkotów - ale magiczna godzina 22 upłynęła i nie miałam odwagi miru domowego naruszać 8)

Aleksandra59

Post » Pon lip 05, 2010 22:22 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

barba50 pisze:Macarthurze te zdjęcia to miód na moje serce :D Toż mam w pamięci wielkie oczy w transporterach, przejmujące miauki i szybką ucieczkę w najciemniejszy kąt jak wylądowaliśmy u Ciebie.
To na pewno te same koty :?: :?: :?: 8O

Proszę - jakie porozumienie dusz :mrgreen: - o wyboldowanym tekście piszę 8)

Aleksandra59

Post » Wto lip 06, 2010 9:19 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

chociaż Laya i Luka to podobnież rodzeństwo mają diametralnie różne charaktery, Laya jest pewna siebie ale raczej mniej towarzyska i niechętnie nawiązuje nowe znajomości,Luka jest trochę nieśmiały ale jak już się poczuje pewniej to staje się gadatliwy,wczoraj połowę nocy coś gadał do Helmuta przy drzwiach ten nawet chętnie słuchał ale chyba dalej nie zupełnie nie kuma szkockiego,przynamniej ma szczere chęci w przeciwieństwie do Ramzesa którego nawiązywanie przyjaźni nawet zagranicznej zupełnie nie interesuje i przyjął pozę "toleruję was do czasu" czym mnie bardzo rozczarował chociaż niespecjalnie zaskoczył

Obrazek

RAMZES: " ja już tych wszystkich przybłędów mam powyżej uszu"
" Polska dla Polaków"

tak na marginesie mój system pracy nie pozwala na komfort ciszy nocnej po 22-ej tak więc telefon mam czynny 24h, w najgorszym razie mogę nie odebrać
:oops:
[img]http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/dg/ff/oz8v/OEouIPmDRdel9oNInB.jpg[/img]

macarthur

Od: Sob lis 22, 2008 13:08

Post » Wto lip 06, 2010 9:44 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

:D :D :D
Gdy cię znalazłam, nie wiedziałam, co z tobą zrobić.
Dziś nie wiem, co zrobię bez ciebie...
Marcel 7.10.2007 - 26.07.2021

kwinta

Od: Śro maja 21, 2008 20:47

Post » Wto lip 06, 2010 14:34 Re: DOM dla kotów ze Szkocji - mają TDT, szukamy DS ...........

Cieszę się, że koty czują się lepiej :D
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

[poprzednia][następna]