Up

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
barba50 pisze:Kciuki potrzebne za szybką aklimatyzację kotów-szkotów w TDT i oczywiście za szybkie znalezienie DS [/b][/size]
Aleksandra59 pisze:Mnie się oczy ciągle pocą w związku z kotami-szkotami .... Mam nadzieję, że w środę to spocą mi się na maxa ..... Kciuki za środę poproszę .................
Betaka pisze:Aleksandra59 pisze:Mnie się oczy ciągle pocą w związku z kotami-szkotami .... Mam nadzieję, że w środę to spocą mi się na maxa ..... Kciuki za środę poproszę .................
Są kciuki za środę![]()
![]()
![]()
A coś więcej poproszę, bo mnie ciekawość zeżre razem z butami :mrgreen:
Aleksandra59 pisze:Na razie sama nic nie wiem![]()
Mnie ciekawość zżera w sposób nieopisany ........... na szczęście do środy niedaleko
![]()
macarthur pisze:kłania się "rozszyfrowany" TDT
![]()
aklimatyzacja kotów przebiega nadspodziewanie dobrze,wręcz modelowo,moje koty początkowo były zdziwione przybyszami zapewne dlatego że nie rozumieją "szkockiego" ale u kotów bardzo dobrze jest rozwinięty język gestów więc ta bariera powoli się przełamuje
nie udało się niestety uchwycić zabawnych sytuacji z udziałem gości zapewne z powodu jednak pewnego mimo wszystko stresu dlatego tylko zdjęcia tylko "pozycyjne"
LUKA: "e tam nigdy tak nie ma żeby jakoś nie było"
LAYA: "wyślę tylko wiadomość do moich Pańciów że wszystko dobrze żeby się nie martwili"
nawiasem mówiąc sądząc po kondycji szkotów jak są wychuchane i wylulane myślę że rozstanie właścicieli z bohaterami tej fotonoweli musiało być niezwykle bolesnym przeżyciem i prawdę powiedziawszy szczerze im współczuję
barba50 pisze:Macarthurze te zdjęcia to miód na moje serceToż mam w pamięci wielkie oczy w transporterach, przejmujące miauki i szybką ucieczkę w najciemniejszy kąt jak wylądowaliśmy u Ciebie.
To na pewno te same koty![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Fatka, Google [Bot], sadnessofheart i 198 gości