Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
sisay pisze:A co to jest fluoksetyna i "z czym to się je" ?
VVu pisze:He, he, załóżmy wątek dla zas...nych.
Nie mamy psa, ale jeden z kotów - kiedyś często, teraz tylko od czasu do czasu - zostawia swoje kupska pod drzwiami: albo garderoby, albo drzwi wejściowych, albo szafy.
Ale to łatwo sprzątnąc i długo nie śmierdzi. Po piesku gorzej? Może koty mają lepsze żarcie, he, he...
vilinskonov pisze:witam,
chyba przyjdzie mi się zadomowić w tym wątku
od jakiegoś czasu mam problem z sikaniem kota - i obawiam się że niestety jest to problem psychiczny - sikanie pojawiło się wraz z dokoceniem a koty wciąż (już 4 miesiąc) się nie tolerują i mam ciągłe walki a teraz jeszcze to pogłębiające się sikanie
kot sika napewno... nie mam jeszcze pewności czy kotka nie podsikuje
pozdrawiam
adrianna- pisze:Dziewczyny jak używacie tego BIO-STALFRIS? Ja kiedyś kupiłam próbkę 50ml i rozrobiłam z 450ml wody wg.wskazań, niby po praniu nie śmierdziało, ale po paru dniach było czuć smrodek. Łóżko poszło do śmieci. Kotka ogólnie już długo nie posikuje jak nie ma okazji (brak legowiska, brak kołder/kocy w jej pobliżu), jednak okazja się nadarzyła, bo spał brata syn, no i kota obsikała wyro :/ Chcę zamówić ten środek, ale nie wiem czy wtedy go źle użyłam, że nie pomógł...
Użytkownicy przeglądający ten dział: aniamis91, Google [Bot], label3, puszatek i 81 gości