Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon lip 05, 2010 17:44 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

margaretka2002 pisze:Widzialam tez taki plyn na zeby, ktory sie dodaje do wody do picia, ale u mnie to by nie mialo racji bytu dopoki sobie nie sprawie fontanny... :roll:

Też widziałam... ale one jak są na mięsie to tak mało piją, że nie wiem, czy jest sens :roll:
Może zimą, jak grzeją i jest sucho w mieszkaniu pragnienie odzyskają :roll:

kalair pisze:No proszę OKI. A ucałuj Taciunię mooocno! :1luvu:

Sie robi :lol:
Ale na razie pora michy, idę karmić, bo mi nos odgryzie przy tym całowaniu :mrgreen:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Pon lip 05, 2010 22:51 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

A wlasnie moje kocisko ostatnio sporo pije, oczywiscie jedynie z kranu. Za to prawie w ogole nie je i mam nadzieje, ze chodzi o upal... :roll:

margaretka2002

Od: Śro lis 11, 2009 22:38

Post » Wto lip 06, 2010 7:14 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Hej porannie OKI i kotusie! :P
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto lip 06, 2010 8:28 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

OKI pisze:
tillibulek pisze:jak stosujesz Orozyme? raz dziennie smarujesz dziaselka? i potem na noc zero jedzonka, tak?
gratuluje sukcesow ząbkowych :D

Nie zauważyłam wcześniej, przepraszam :oops:
Daję do pysków - Deli wylizuje sama, a Szelmie i Taci wtykam przemocą trochę do środka pyska, a trochę w poliki :mrgreen:
Staram się nic im potem nie dawać, a w zasadzie staram się im dawać bezpośrednio przed snem :roll:

czyli tym, ktore nie maja problemow z zabkami tez po rowno?? ;) :wink:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto lip 06, 2010 8:29 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

OKI pisze:Ale na razie pora michy, idę karmić, bo mi nos odgryzie przy tym całowaniu :mrgreen:

co za wizja :ryk: :ryk: :ryk:

tillibulek

Post » Wto lip 06, 2010 8:33 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Witanko :lol:

tillibulek pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:jak stosujesz Orozyme? raz dziennie smarujesz dziaselka? i potem na noc zero jedzonka, tak?
gratuluje sukcesow ząbkowych :D

Nie zauważyłam wcześniej, przepraszam :oops:
Daję do pysków - Deli wylizuje sama, a Szelmie i Taci wtykam przemocą trochę do środka pyska, a trochę w poliki :mrgreen:
Staram się nic im potem nie dawać, a w zasadzie staram się im dawać bezpośrednio przed snem :roll:

czyli tym, ktore nie maja problemow z zabkami tez po rowno?? ;) :wink:

A co? Myślisz, że powinnam poczekać na problemy? :mrgreen: :wink:
Poza tym Deli byłaby nieszczęśliwa, jakby sobie nie mogła possać tubki :ryk:

tillibulek pisze:
OKI pisze:Ale na razie pora michy, idę karmić, bo mi nos odgryzie przy tym całowaniu :mrgreen:

co za wizja :ryk: :ryk: :ryk:

Prawdziwa :mrgreen:

kalair pisze:Hej porannie OKI i kotusie! :P

Cześć :D

margaretka2002 pisze:A wlasnie moje kocisko ostatnio sporo pije, oczywiscie jedynie z kranu. Za to prawie w ogole nie je i mam nadzieje, ze chodzi o upal... :roll:

Pewnie upał, u mnie nie ma upału, spora wilgoć w mieszkaniu, a wody dostają dość z żarełkiem, więc piją tyle co nic. Sikają w każdym razie podwójnie :x

OKI

Post » Wto lip 06, 2010 11:09 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

OKI pisze:Ja Tacię od wczoraj na rękach noszę :lol: Tzn. nosiłabym, gdyby to lubiła :wink:
Ona mnie tak zaskoczyła swoim wczorajszym zachowaniem, cierpliwością - zupełnie, jakby wiedziała, o co chodzi :D
Jest wymiziana i wycałowana ze wszystkich stron. I oczywiście dziś też ją dopieszczam :wink:

łOO TO I ODE MNIE TAKIEGO FEST PLASKACZA DLA PUCHATKA :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 06, 2010 11:10 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Obrazek
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Wto lip 06, 2010 13:05 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

kociczka39 pisze:
OKI pisze:Ja Tacię od wczoraj na rękach noszę :lol: Tzn. nosiłabym, gdyby to lubiła :wink:
Ona mnie tak zaskoczyła swoim wczorajszym zachowaniem, cierpliwością - zupełnie, jakby wiedziała, o co chodzi :D
Jest wymiziana i wycałowana ze wszystkich stron. I oczywiście dziś też ją dopieszczam :wink:

łOO TO I ODE MNIE TAKIEGO FEST PLASKACZA DLA PUCHATKA :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Jak tylko wrócę do domu i nakarmię towarzystwo :ryk:

Cześć Sylwuś :D

OKI

Post » Wto lip 06, 2010 13:23 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

To ja dla równowagi przesyłam całusy Szelmusi i Deli.Bo towarzycho pokrzywdzone może się poczuć i obrazi się na amen.Dla Polci wiadomo uściski podwójne :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Wto lip 06, 2010 13:27 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Polcia chwilowo najbardziej potrzebowska :wink: :lol:

OKI

Post » Wto lip 06, 2010 13:32 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Dla Poli: Obrazek

graszka-gn

Od: Wto maja 29, 2007 19:04

Post » Wto lip 06, 2010 13:32 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Dzięki Graszko - przekażę na pewno :lol:

OKI

Post » Wto lip 06, 2010 14:01 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

ja tez za Polusie trzymam - za dobre wyniki na testach - maja byc same minusiki - i badania krwi tez musza byc ok, a w pysiu tylko mala krwawiaca krosteczka, ktora da sie latwo ciachnac lub po prostu wyleczyc :wink: :ok: :ok: :ok:

tillibulek

Post » Wto lip 06, 2010 14:02 Re: Wariatkowo 4. Leczenie zachowawcze ;-) Koty zaczipowane

Łoj, właśnie siedzę jak na szpilkach i się zastanawiam, czy dzwonić o te wyniki, czy poczekać do wieczora i odebrać osobiście :oops:

OKI

[poprzednia][następna]