Chyba przeziębienie, ale raczej nie lekkie Nic to, daję radę i mam nadzieję, że jutro będzie duuużo lepiej, bo od środy muszę być w pracy. Dziś i jutro mam "urlop" Jeśli jutro będzie net to wstawię porcję zdjęć. To będzie raczej duża porcja, więc warto zajrzeć Czas na miau Doczytuję weekendowe zaległości, ale nie mam siły na odpisywanie. Ile przez jeden weekend się naprodukowało stron
Obtul sie ladnie, duzo pij i wez jakies witaminki. Nie przeciagaj tak jak Villemol, bo czasu na chorobe nie ma. Ja jestem tez wykonczona ale na urlop sobie dopiero pozwole, jak bede wiedziala co i jak. Teraz musze wytrzymac. A tak chetnie bym sobie powagarowala z kociastymi w domu i czekala na balkon...
Na zdjecie Twoje tez bede czekac, tyle czasu musi byc. Ale na inne watki musze sie ograniczyc. Naprawde nie wyrabiam. Kiedys myslalam, ze to bedzie latwiej, ale nabijanie jest u niektorych okropne i trace widok. A ze i tak nie raz polowe nie rozumie to rezygnuje.
Dziś dla odmiany nie było prądu od rana, ale już jest Dziś sesja kocich umiejętności nietypowych
No to wpadliśmy
Secret na wszystko niestety czasu nie starczy, pewne rzeczy trzeba ograniczyć Niektóre wątki galopują w takim tempie, że trzeba by cały dzień tylko tym się zajmować
Mam materiał w postaci weluru w kolorze bordo. Celowo na razie półek nie oblekam, bo taki materiał będzie się bardzo mocno nagrzewał. Teraz wygląda to nieciekawie, ale nie parzy nawet, kiedy jest rozgrzane od słońca. Jesienią zrobię zmianę wystroju
Żeby być kotem trzeba się często myć. Myć się w taki specjalny koci sposób. Najlepiej się myć jak człowiek próbuje zrobić zdjęcie, bo przecież wiadomo, że nikt nie zrobi zdjęcia myjącego się kota Tylko nasza Duża zrobiła nam ten wstyd i jeszcze chce te zdjęcia pokazać:oops:
Koty muszą też czasem zrobić demolkę w mieszkaniu. Pamiętacie może, jak niedawno opisywałam jaki widok zastał w niedzielny wczesny poranek Tż w łazience? Ano taki:
I wersja z latarnią morską
Czy muszę pisać, że w sobotni wieczór z widocznych na zdjęciach rzeczy były na podłodze tylko kwiat i kuweta? Resztę kotki same zorganizowały Jaka radość człowieka ogarnia, że kotki zadbały, żeby się nie nudził