słuchajcie, moja przyszła teściowa zgodziła się zaopiekować Kenziem na czas naszego wyjazdu. W szoku jestem. Lubiłam tę babeczkę ale teraz to już ja kocham

Moderator: Moderatorzy
ifokry pisze:Tak nieśmiało mi się wydaje, że u Puni następuje masakryczna poprawaKolejna próba wyskoczenia z kuwety - prawie udana, zdemolowała tylko łazienkowy śmietniczek
Teraz siedzi ze mną w kuchni i patrzy mi na ręcę, co ja tam mam dobrego
Wodę pije długimi łykami jak zupełnie zdrowy kot
![]()
Czekamy na Izę, dziś moja próba dziabania Puni igłą, rano nie zdążyłam na wizytę IzyAle mąż mnie godnie zastąpił
Liwia pisze:Agnieszka, siki mu sprawdzaj. Ja wiem, jestem wypaczona moim Cześkiem i jego reakcjami ale przy obniżaniu dawki insuliny bardzo pilnowałabym ketonów. Żadnych fajerwerków sie nie spodziewaj raczjej, moga być skoki i tyle. Reasumując - lecimy z tym koksem dalej![]()
Dudek (nie pamiętam tego) ma podniesiony forsfor?
Z fruktozaminą - nie pomgogę, dziwaczne mi się to wydaje.
Izabela pisze:ifokry pisze:Tak nieśmiało mi się wydaje, że u Puni następuje masakryczna poprawaKolejna próba wyskoczenia z kuwety - prawie udana, zdemolowała tylko łazienkowy śmietniczek
Teraz siedzi ze mną w kuchni i patrzy mi na ręcę, co ja tam mam dobrego
Wodę pije długimi łykami jak zupełnie zdrowy kot
![]()
Czekamy na Izę, dziś moja próba dziabania Puni igłą, rano nie zdążyłam na wizytę IzyAle mąż mnie godnie zastąpił
Byłaś bardzo dzielna![]()
![]()
Tinka07 pisze:Agnieszko, zapomniałam jeszcze zapytać o neuropatię cukrzycową u Gucia. Czy ten stan w międzyczasie się polepszył? Czy podajesz w dalszym ciągu regularnie preparat Tofedine?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości