Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
anulka111 pisze:Kciuki sa caly czas) Wbrew pozorom , młodziez jest w wiekszosci ok
Boże, jak się cieszę...anulka111 pisze:Znalazła się dobra dusza (forumowy czytacz), która daje Glizdeczce DT.
Aleba pisze:Relacja pierwsza klasa
Aż żałuję, że dzisiaj nie zabraliśmy Zosi ze sobą na Pragę - byłoby fotostory z łapania kota na podbierak. Też fascynująca historia.
Przy okazji muszę oficjalnie zweryfikować swoją opinię o praskich autochtonach. Na widok grupki wyrostków przed bramą trochę zwiędłam, przyznaję. Ale młodzieńcy po obejrzeniu taszczonego przez nas transporterka i podbieraka szybko zajarzyli o co chodzi, wskazali nam miejsce, gdzie kot siedzi, odcięli mu dostęp do okienka piwnicznego i dzielnie nam kibicowali przy łapania. A na koniec zainteresowali się co dalej z kotem będzie. Szok.
ASK@ pisze:anulka111 pisze:Kciuki sa caly czas) Wbrew pozorom , młodziez jest w wiekszosci ok
Wiem,ze jest ok.Mają swoje demony do przezwyciężenia.Nie jest im łatwo. Na nas tez starsi gadali więc przejęlismy niejako bezwiednie pałeczkę.
Nie puszczam za nic...Agnes128 pisze:ASK@ pisze:DS od dzieciaków miał dziś dac znac jaką podjął decyzję. Milczy. Jak się nie odezwie, jutro rano ja zadzwonie. Prosze nie puszczać kciuków.
Są kciuki cały czas![]()
![]()
Kaprys2004 pisze:Poznajemy, poznajemy!!
To takie coś malutkie z Piotrkowa i z ulotki JoKota![]()
Śliczna kicia
Agneska pisze:Kassja, zaznaczyłam obecność na wątku założonym przez Janę, może tam ktoś szybciej zajrzy. Pilnuj, żeby wątek nie spadał.
kassja pisze:Dzisiaj znajoma nakarmiła kotkę koło KINOTEKI, ale jutro rano wyjeżdza. Kotka sobie jakoś poradzi, tylko będzie miała kolejne kociaki, ale bardzo szkoda mi kociaka, był taki chudziutki. Bardzo proszę, żeby ktoś złapał kociaka, może uda się i koteczkę (na kociaka). Może ktoś mógłby przyjechać wieczorkiem i rozejrzeć się, a potem złapać rodzinkę. Marny ich los w tym miejscu
ASK@ pisze:Agneska pisze:Kassja, zaznaczyłam obecność na wątku założonym przez Janę, może tam ktoś szybciej zajrzy. Pilnuj, żeby wątek nie spadał.
mogę linka?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Gosiagosia, sherab i 375 gości