GANG MIKUSIA...Franek czeka na kastrację ;p

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 19:45 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

FLORUSIU - brykaj......[*]

Taki był Floruś. Tak bardzo chciał być w domu kochany :cry:

Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Pt lip 02, 2010 20:09 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Aluś i Oskarek przeżyli właśnie traumę. Kąpiel obesrańców :ryk:
MIKUŚ

Post » Pt lip 02, 2010 21:03 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Dziś moja Darka tez chyba jakąś traume przezyła podczas kąpieli ,bo darła się w niebogłosy :)

mar_tika

Od: Pon sty 08, 2007 19:31

Post » Pt lip 02, 2010 22:00 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

mar_tika pisze:Dziś moja Darka tez chyba jakąś traume przezyła podczas kąpieli ,bo darła się w niebogłosy :)

A Ja wiem dlaczego :D Chciała być z Ciocią w urodzinki :wink:
MIKUŚ

Post » Sob lip 03, 2010 12:58 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Astruś była dziś na pierwszym spacerze odkąd ją znalazłam zmrożoną w lutym :? Dziewczyna pięknieje.
Ale ma zołza charakterek. Jest taka nietykalska, choć czasem bardzo chce się pieścić. Czasami się płasi. Jak ją się weźmie w pozycji "foki" to zaczyna "mordę" mi myć :ryk: Generalnie potrzebuje już DOMU. Jest z Nami już 6 MIESIĘCY i nikt o nią nie dzwonił, nie pytał. A jest naprawdę fajną kotką. W ogóle nie wymagającą. Doskonale sobie radzi sama i z innymi kotami. Nie wymaga specjalnej pielęgnacji, przytulań. Jej wystarcza pełna micha, woda, kuweta no i czasem jakieś głaski od człeka :wink:
MIKUŚ

Post » Sob lip 03, 2010 21:06 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

MIKUŚ pisze:Astruś była dziś na pierwszym spacerze odkąd ją znalazłam zmrożoną w lutym :? Dziewczyna pięknieje.
Ale ma zołza charakterek. Jest taka nietykalska, choć czasem bardzo chce się pieścić. Czasami się płasi. Jak ją się weźmie w pozycji "foki" to zaczyna "mordę" mi myć :ryk: Generalnie potrzebuje już DOMU. Jest z Nami już 6 MIESIĘCY i nikt o nią nie dzwonił, nie pytał. A jest naprawdę fajną kotką. W ogóle nie wymagającą. Doskonale sobie radzi sama i z innymi kotami. Nie wymaga specjalnej pielęgnacji, przytulań. Jej wystarcza pełna micha, woda, kuweta no i czasem jakieś głaski od człeka :wink:

Jak byłyście na spacerku to mogłaś aparat zabrac i popstrykać dziewczynie fotki :) A póxniej pokazać nam jak ona piekna :wink:

mar_tika

Post » Sob lip 03, 2010 21:18 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Co fakt to fakt 8) :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Sob lip 03, 2010 22:43 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Hahahahaa..............Marta Ja czasami myślę :mrgreen:

I zrobiłam pannie sesyjkę. Ale zdjątka jutro, bo padam jak zwykle na ryj.

Muszę się pochwalić że złapałam dziś 4 kocice na sterylkę w D.G. na terenie szpitala. Złapałyśmy tam już 12 KOTÓW. :ok:
MIKUŚ

Post » Nie lip 04, 2010 10:17 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

To czekamy na foto relacje.Ja tak mysle o kociarnianych kotach coby im fotki na trawce porobić.W jakiś słoneczny dzionek wzięłabym małą i podjechała do kociarni,tylko musze miec pomocnika :mrgreen:

mar_tika

Post » Nie lip 04, 2010 10:56 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Pomocnika masz więc nie wykręcisz się :lol:
Dziś już zdjęć nie wrzucę bo idę do komisji i wrócę chyba rano :roll:
Ale jutro na 100 % :)
MIKUŚ

Post » Pon lip 05, 2010 15:44 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Szkoda kociaka :cry: miejmy nadzieję, że wykąpanym kociakom trauma szybko przejdzie :wink:
Jakby nie było lepsze to niż obszczypany tyłek :roll:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon lip 05, 2010 16:04 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

MIKUŚ wybory skończone - wygrał ten co MIAUUU :twisted: żyjesz to jeszcze ? cóż się tak nie oddzywasz, małe koty gangstaaa Cię zagryzły czy czy co :mrgreen:

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

Post » Pon lip 05, 2010 17:35 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Gdyby ktoś przez przypadek widział :

Obrazek
Ostatnio edytowano Śro lis 24, 2010 20:20 przez Aleba, łącznie edytowano 2 razy
Powód: Zbyt duże zdjęcie zamieniłam na mniejsze
MIKUŚ

Post » Wto lip 06, 2010 10:30 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

Mam kolejną złą wieść.

Kleo odeszła dziś o 6 rano... Maleńka dzielnie walczyła niestety przegrała walkę o życie. W końcu miała tylko 5 tyg. :cry:

Taka była Kleo

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
MIKUŚ

Post » Wto lip 06, 2010 17:08 Re: GANG MIKUSIA../5 gangsterów/ + SOFISIA MIKUSIA zapraszamy!!

MIKUŚ pisze:Mam kolejną złą wieść.

Kleo odeszła dziś o 6 rano... Maleńka dzielnie walczyła niestety przegrała walkę o życie. W końcu miała tylko 5 tyg. :cry:

Taka była Kleo

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Basiu a co będzie z resztą maluchów :?: co chwilę któryś odchodzi - mam nadzieję że pozostałe mają jakieś szanse , już nie mogę czytać forum -jedna dobra wiadomość : domek dla Gucia , a złych ... już nie liczę :( , bo są co chwilę - okropność.

gosiakot

Od: Śro mar 24, 2010 21:08

[poprzednia][następna]