[ZAKOŃCZONA] pierścionek - projekt Byczewskiego

Indywidualne aukcje na kocie potrzeby

Moderator: Moderatorzy

Post » Pon lip 05, 2010 7:19 Re: [ZAKOŃCZONA] pierścionek - projekt Byczewskiego

Poszło, dziekuje w imieniu tymczasow Dorci44 (uratowanych z powodzi) i mojej tymczasowej kici :kotek:

sasza925

Od: Pon maja 31, 2010 22:06

Post » Pon lip 05, 2010 9:17 Re: [ZAKOŃCZONA] pierścionek - projekt Byczewskiego

odmiaukuję ;)
na swoje wytłumaczenie miauknę tylko, że to TŻ tak zasugerował ;)

I dołączam się - obie waleczne dziewczyny są wielkie!!! :1luvu:
Na zdrowie kociastym :ok:
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Wto lip 06, 2010 18:45 Re: Designerski pierścionek - projekt Byczewskiego

Afatima pisze:
slapcio pisze:Z tą godziną to jest tak, ze jak masz ustawiona strefę GMT+1 (czyli Europa Śr.) i odhaczoną opcje czasu letniego - masz teraz właściwą godzinę. Jesli czas letni nie zaznaczony - będzie się pokazywać o godzinę wcześniej niż w rzeczywistości. Oczywiście zimą trzeba czas zimowy żeby się stosowało - jeszcze nie wiem czy to automatyczbnie przerzuci. Dlatego czas "forumowy" de facto nie istnieje, bo kazdy może mieć inny, w zależności od ustawionej strefy czasowej, włączonego czasu/letniego zimowego. Co lepsze - jak zmienisz ustawienia to zmienią się wszystkie wyświetlane godziny postów - po przejsciu na letni się wyświetla o godzinę "do przodu" :mrgreen:

W końcu wiem jak ustawić czas żeby było OK :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

[poprzednia]