[Białystok8]Prosimy o głosy w KRAKVEVECIE - 99 kociaków :(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 04, 2010 19:24 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Obrazek
Melduję się nowy DT :D można cieszyć oczy moim dwupakiem. Kićki jak na razie grzeczne, ładnie jedzą i ślicznie mruczą, ale na psy syczą nawet przez zamknięte drzwi :twisted: Miło było was poznać na mruczeniu :)

alutek87

Od: Wto maja 11, 2010 16:01

Post » Nie lip 04, 2010 19:54 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

juz jestem

jagoda48

Od: Czw lip 01, 2010 21:23

Post » Nie lip 04, 2010 19:58 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

nareszcie udało się

jagoda48

Od: Czw lip 01, 2010 21:23

Post » Nie lip 04, 2010 20:07 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Gratulacje wszystkim :ok: Szkoda, że nie mogłam być z Wami, ale mam nadzieję, że ta szczęśliwa 14 zacznie nowe życie.

Przesyłam pozdrowienia z Belgii, Holandii i Niemiec :1luvu:
Obrazek POMÓŻ MU :arrow: Obrazek

Luspa

Od: Pt sie 29, 2008 20:26

Post » Nie lip 04, 2010 23:08 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

1969ak pisze:Mruczenie jak zawsze fajne. Mimo, że mojego Lewka nikt nie chciał. Bo jak wziąć futro, które leży, śpi i nikogo nie zaczepia? Za to w domu jak zwykle - galopady :roll:

Taaaa, każdy kto słyszał męża Uli podczas oddawania Lusi przyzna że marketing ma w małym paluszku.
Padło np pytanie "ma pani firanki?" - "tak" odpowiedziała pani nieświadoma zagrożenia. "To już pani nie ma"
"Ma pani drogie meble" - tak - "to już pani nie ma" Nie ma co, możemy go zatrudnić do odbierania telefonów adopcyjnych, na pewno ilość adopcji wzrośnie skokowo :twisted:

1969ak pisze:alutek87 bardzo miło było Cię poznać. I witamy nowy DT (ale co złego to nie ja) :D

Witamy serdecznie :D Oj, nie róbcie ze mnie potwora. Wprawdzie Ula potrafiła przewidzieć prawie każde moje słowo podczas rozmowy z alutek, ale w końcu sama nie tak dawno zostawała DT więc ma na świeżo 8)

Oczywiście to, że udało się oddać kićki nie zmienia faktu, że mamy kociakowej masakry odc któryś tam :roll:
Stan obecny - mamy (zaledwie) 51 maluchów i 7 dorosłych do adopcji :strach: :strach: :strach:
Medvet & Małgorzata J - 5
Sikorskiego - 3
Jania - 2+5
p.Danusia - 5 + kotka po sterylce
Czarnulka Pumka + 4 Kraszewianki +ich mama
Tove- (pozyskuje 3 kociaki z kotką)
Basica - Pumek
Bozennak - Asłan
p. Jadwiga Towarowa - 2 + kotka dorosła + kocurek dorosły
Monia - 1
moja sąsiadka - 2
p.Jadwiga Horodniany - 2 + kotka dorosła
Lu - 2 + 1 (narazie u mnie w łazience 8)
1969ak - 2
Vil46-2
Szałwia - 1
p.Iza -2

Goście - (najbardziej potrzebujący, nie kociaki rozmnożone w domu)
Pasiaczki - 2
Tygryń-1
Tofik - 1
Fruzie - 4
Mruczaki - 2

Na miejsce czekają:
kotka (prawie) syjamska znaleziona dziś przez Monię i Joannę 019
3 maluchy od XMonikiX
kotka + 4 kociaki od Kotarskiej (choć tyle dobrze, że są tam ponoć jakieś błękitki)
kociaki od Magdulki (jak śledztwo w sprawie ile ich jest??? - błagam, nie tylko nie 7 :strach: )

Poza tym w następnym tygodniu wyjeżdża Lu (więc Dorotki chętnie się gdzieś przeprowadzą)
no i Marysia - więc Korniczki & mama
Obrazek 
:: Pomóż nam informować o 1% - zamieść w swojej stopce banerek - wklej do podpisu poniższy kod ::
Kod: Zaznacz cały
[url=http://kotkowo.pl/jedenprocent][img]http://kotkowo.pl/jedenprocent/kotkowo_jedenprocent.gif[/img][/url]

aga&2

Od: Sob gru 09, 2006 22:17

Post » Pon lip 05, 2010 6:35 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Agatko,
jestem pełna podziwu i uznania
za tak efektowne i efektywne MRUCZENIA zorganizowanie!
Brawo!
Gratulacje!
Jesteś GENIALNA!
Good luck we wszystkim!!!

jania

Od: Sob sty 19, 2008 16:28

Post » Pon lip 05, 2010 7:28 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Prawie syjamkę mogę wziąść do siebie ale po sterylce po zdjęciu szwów najlepiej. Do tej pory może odda się młody i moja Cleo troszkę dojdzie do siebie, dziś z nocnych szaleństw wróciła oskalpowana na tylnej łapie 8O zaraz idziemy do weta, echh koty

monia3a

Od: Wto paź 16, 2007 13:00

Post » Pon lip 05, 2010 7:54 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Aga, nie będziesz zadowolona... :roll:
Tam przy tych zakładach ortopedycznych tych kociaków jest min. 3, dziś był drugi whiskasek, dziki dzikus. Jeden jakby większy niż reszta.
Ale nie ma dobrze...
Przy śmietniku zastałam dziś kotkę widywaną niegdyś w okolicach Biedronki z brzuszkiem pękatym,
Ale to nie wszystko...
Nieopodal na parkingu bawiły się 2 kociaki. Już takie podrostki, może mają z 4-5 miesięcy. Jeden czarno biały, a drugi biało bury. Oczywiście dzikusy, nie podejdą na moje kićkanie. Tak myślę, ze to może rodzeństwo tego kotka znalezionego na Ryskiej, których nie udało mi się wtedy zlokalizować?
Pani karmicielka natomiast przebiła samą siebie i wysypała na ziemię przy krzakach prawie 2kg suchej karmy, którą pracowicie dziś zbierałam z powrotem do worka, żeby to wszystko nie zamokło.
Na pocieszenie zdjęcie jednego z whiskasów, to chyba ten największy. Ten burasek, którego widziałam w sobotę wydawał się być mniejszy. Może tam dwa mioty są? :(
Obrazek
Ciekawe czy taki dałaby się ucywilizować. Nie jest już taki najmniejszy:(
Obrazek

Magdulka

Od: Wto wrz 08, 2009 12:40

Post » Pon lip 05, 2010 9:28 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

aga&2 pisze:
1969ak pisze:Mruczenie jak zawsze fajne. Mimo, że mojego Lewka nikt nie chciał. Bo jak wziąć futro, które leży, śpi i nikogo nie zaczepia? Za to w domu jak zwykle - galopady :roll:
Taaaa, każdy kto słyszał męża Uli podczas oddawania Lusi przyzna że marketing ma w małym paluszku.
Padło np pytanie "ma pani firanki?" - "tak" odpowiedziała pani nieświadoma zagrożenia. "To już pani nie ma"
"Ma pani drogie meble" - tak - "to już pani nie ma" Nie ma co, możemy go zatrudnić do odbierania telefonów adopcyjnych, na pewno ilość adopcji wzrośnie skokowo :twisted:

1969ak pisze:alutek87 bardzo miło było Cię poznać. I witamy nowy DT (ale co złego to nie ja) :D
Witamy serdecznie :D Oj, nie róbcie ze mnie potwora. Wprawdzie Ula potrafiła przewidzieć prawie każde moje słowo podczas rozmowy z alutek, ale w końcu sama nie tak dawno zostawała DT więc ma na świeżo 8)

Przynajmniej nie będzie powrotów z adopcji, bo kot buja się na firankach . A pani firanki ma krótkie, tylko do parapetu :ryk: :ryk:

Oj niedawno, niedawno. Jesienią miną 2 lata, kiedy to przeleciało 8O
Bazylek 27.03.2012 [*] Ludzik 11.03.2015 [*] Julia 19.09.2021 [*] Bułka 9.10.2021 [*] Barszczyk 15.03.2022 [*] Na pewno do Was przyjdę, na pewno.
Obrazek

1969ak

Od: Nie kwi 22, 2007 12:33

Post » Pon lip 05, 2010 10:37 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

wróciłam :twisted: :twisted: :twisted:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

Post » Pon lip 05, 2010 14:08 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

Gratuluję kolejnej udanej akcji :ok: .
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pon lip 05, 2010 16:04 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

aga&2 pisze:Na miejsce czekają:
kotka + 4 kociaki od Kotarskiej (choć tyle dobrze, że są tam ponoć jakieś błękitki)

Pułaskiego? Widziałam p. Kotarska kilka tygodni temu i była pewna, że ostatnia nieciachnięta kota stamtąd nie jest w ciąży... Chyba że to jakieś inne źródło...

Bakteria

Od: Sob mar 07, 2009 16:24

Post » Pon lip 05, 2010 20:11 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

monia3a pisze:Prawie syjamkę mogę wziąść do siebie ale po sterylce po zdjęciu szwów najlepiej. Do tej pory może odda się młody i moja Cleo troszkę dojdzie do siebie, dziś z nocnych szaleństw wróciła oskalpowana na tylnej łapie 8O zaraz idziemy do weta, echh koty

8O
Obrazek

Szałwia

Od: Pon lis 20, 2006 20:02

Post » Pon lip 05, 2010 20:37 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

wczoraj przy szczycie bloku ul. gruntowa 3 (od strony auchan) zauwazylem spiaca kocia mame z okolo 1,5 miesiecznym potomkiem koloru srebrnego, obok jest balkon z drabinka dla kota ale nie sadze ze to tych panstwa, w sumie nic sie zlego nie dzieje, ale obok ruchliwa ulica itp. szkoda by bylo, nie moge wziac nawet na przechowanie bo jestem w trakcie przeprowadzki, teraz jak jechalem tez kociaczek tam siedzial.
Obrazek

Coma

Od: Wto mar 01, 2005 15:54

Post » Wto lip 06, 2010 9:26 Re: [Białystok8]dziękujemy za głosowanie :)

a mój "nowy" pakiecik jest boski :twisted: enegrii i zapału do szaleństw mają za cały pułk wojska, traktory też im się włączają po pierwszym (prawie że :wink: ) dotyku - no miodzio no :mrgreen: aż serce boli, że Tores (ten szaro - biały) pójdzie dziś do domu... tylko Kretek się ucieszy :twisted:
ale Nero i Rea zostaną jeszcze na chwilę :mrgreen:
ObrazekObrazek

lusesita

Od: Pon wrz 28, 2009 11:56

[poprzednia][następna]