Niki na swoim (FeLV) - znów problem behawioralny?

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 04, 2010 23:18 Re: Niki na swoim - test na FIV ujemny, FeLV wyszedł dodatni :(

szybenka pisze:Moskitierę sobie pani założyła? Chyba na komary-giganty, bo siatka z oczkami 2,5 x 2,5 cm... Ale to żadna ochrona przed złodziejem... - skwitowała leciwa sąsiadka.
Wyjaśnij sąsiadom, że to jest siatka do wyłapywania piłeczek golfowych, zaczynasz się uczyć grać w domu a piłeczki są drogie i nie chcesz ich tracić łatwo.

Fajna fotorelacja, komiks pt "superbohater wyrusza w nieznane"
szybenka pisze:Stale coś ciekawego było na górze (przezroczysty daszek) i wokoło, tyle nowych odgłosów i zapachów, głowa kręciła się dookoła:
Otworzyłaś Niki dosłownie i w przenośni okno na świat.

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pon lip 05, 2010 6:07 Re: Niki na swoim - test na FIV ujemny, FeLV wyszedł dodatni :(

Agusia,ja Antosi też inaczej nie odrobaczę,jak Profenderem,no nie da się złapać i tabletki zaaplikować! :evil: :evil: :evil:

Niki teraz ma swój własny balkonik,ale się dziewusia bedzie na słonku wygrzewała! :D
ObrazekObrazekObrazek
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz
"Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"

kropkaXL

Od: Wto sie 12, 2008 14:18

Post » Pon lip 05, 2010 7:32 Re: Niki na swoim - test na FIV ujemny, FeLV wyszedł dodatni :(

O ja Cię 8O :1luvu:
Super foto-story, super balkon (zazdroszczę jak nie wiem co !) i wogóle :D
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Pon lip 05, 2010 8:15 Re: Niki na swoim - test na FIV ujemny, FeLV wyszedł dodatni :(

u mnie chłopcy też zazdroszczą! My balkonu też nie mamy :(. Fajnie, że udało się osiatkować :D. Przepraszam, że w końcu nie dosłałam szczegółowych zdjęć, ale mimo wielokrotnych próśb nie udało mi się ich wyprosić od tej pani :(. A Nikusia zaraz się rozkocha w przesiadywaniu na balkoniku. Ech, zazdroszczę jak nie wiem co!
A profender.... cena wyższa, ale odrobacza się nie tak często... jeżeli ma się kitka mniej stresować... Kciuki! I głaski dla Nikusi broniącej swojego terenu!
ech.. ten balkon... pomarzyć...

edit: literówka
Ostatnio edytowano Pon lip 05, 2010 8:39 przez boniantos, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Pon lip 05, 2010 8:24 Re: Niki na swoim - FeLV dodatni :( radocha z balkonu

:)
"Superbohater wyrusza w nieznane" - podoba mi się, zwłaszcza, że idealnie oddaje całą sytuację. Z naciskiem na superbohatera :mrgreen:
Z tym balkonem, to chyba ja miałam więcej radochy :) Balkon dopiero w organizacji. Na zdjęciach nie widać, ale Niki dostała metrowy dębowy pieniek do ostrzenia pazurków. Tylko chyba powinien być bez kory, choć się nie znam. Zainteresowanie - średnie (tydzień pieniek stał w pokoju). Będziemy miały ławkę, Nikunia ma już swój fotel, ale nie jest jeszcze tego świadoma. Mam trochę pomysłów na atrakcje dla niej, ale w praniu wyjdzie, co się uda sfinalizować.

Jak to Rybcie wcześniej napisała, nareszcie czuję, że mam kota. Nikunia jest wspaniała. Luzak, stale by się bawiła i już czasami nie potrzebuje do tego mojej osoby.Miziakuje jak tylko się da :1luvu: Nabiera tłuszczyku, choć nadal grymasi przy jedzeniu, ale wybaczam jej, bo to z powodu monotonnego menu, no i tłuszczyk jest :wink:
Moje kochane kociątko :1luvu:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Od: Nie gru 13, 2009 22:16

Post » Pon lip 05, 2010 8:31 Re: Niki na swoim - test na FIV ujemny, FeLV wyszedł dodatni :(

Nie zazdrośćcie, bo mi się jeszcze ten balkon urwie ;) :mrgreen:
Obrazek
Wszystkie argumenty na podparcie ludzkiej wyższości nie są w stanie zaprzeczyć jednej niezaprzeczalnej prawdzie: w cierpieniu zwierzęta są nam równe. Peter Albert David Singer

szybenka

Post » Pon lip 05, 2010 22:20 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

Byłyśmy godz. na balkonie. Ja odpoczywałam, Niki zdobywała kolejne centymetry wybiegu ;) Było fajnie, dopóki komary nie przegoniły mnie do mieszkania. A tam bawiłyśmy się z Nikunią jak zazwyczaj w ostatnie dni. Niki może tak godzinami, ja niekoniecznie 8)

http://www.youtube.com/watch?v=pypGTcTUUkI

A potem panna tak odpoczywała - niedziwne po takich harcach (prawie pól godz. :roll: ):
Obrazek Obrazek

Dzisiaj wysłałam osocze na test Elisa na przeciwciała i krew na ewentualne PCR. Wynik będzie jutro lub w środę. Nie wiem jak wytrzymam ten czas...
Obrazek

szybenka

Post » Pon lip 05, 2010 22:22 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

E tam... Nie urwie się :D
Super fotki :D
Niki się zakocha w balkonie, na pewno :mrgreen:

Fajnie zobaczyć bawiącą się Nikunię :) :1luvu:

Wieeeeelgachne kciuki za wynik :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Karmel['] Taurus['] Miki [']Andzia [']
http://kotylion.pl/
https://www.facebook.com/kotylion.viva

Duszek686

Od: Sob kwi 25, 2009 22:42

Post » Pon lip 05, 2010 22:28 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

czekam na wyniki, trzymam kciuki

dite

Od: Pt maja 14, 2010 18:19

Post » Pon lip 05, 2010 23:26 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
...Obrazek...Obrazek

kussad

Od: Pt paź 13, 2006 9:59

Post » Wto lip 06, 2010 7:49 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

Cudo, po prostu cudo :1luvu: . Jaka szczęśliwa, wesoła, gęba mi się uśmiechała jak patrzyłam na nią

Mocne kciuki za wyniki, olbrzymie kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Wto lip 06, 2010 8:03 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

:ok: :ok: :ok: :ok: jak stąd na Księżyc!
filmik obejrzę w domciu :)
Obrazek
Obrazek Obrazek

boniantos

Od: Śro lut 18, 2009 15:16

Post » Wto lip 06, 2010 8:17 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

I ja sie dołączam do kciuków :D. Największe :ok:
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto lip 06, 2010 8:57 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

Dziękuję Wam. Strasznie się denerwuję i boję. Wczoraj w lecznicy dopadło mnie zwątpienie...
Będzie co będzie, a Nikunia i tak jest moja kochana :)
Obrazek

szybenka

Post » Wto lip 06, 2010 9:02 Re: Niki na swoim - czekamy na wynik powtórki testu - NADZIEJA..

szybenka pisze: Strasznie się denerwuję i boję. Wczoraj w lecznicy dopadło mnie zwątpienie...

Przechodziliśmy przez to z Bonem. Ja straciam nadzieję, jak wet uparł się, że Bono ma białaczkę i nie warto powtarzać testów. A Satyr się zawziął, pojechaliśmy do CC do lecznicy i krew pojechała na PCR. Kot zdrowy, ani śladu białaczki.
Wierzę, że Nikusia też jest zdrowa :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

[poprzednia][następna]