A ja ze swej strony dziękuję TSPZ za pomoc,jaką zadeklarowali "mojej" Bogusi i nie tylko.Pani Małgosiu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Sylwka pisze:Jutro wieczorem jadę do Tarnobrzega (wracam do Krakowa w niedzielę po południu). Jeśli ktoś ma cokolwiek do przewiezienia to proszę o kontakt: 606 972 943
Tosza pisze:nsport kolSylwka pisze:Jutro wieczorem jadę do Tarnobrzega (wracam do Krakowa w niedzielę po południu). Jeśli ktoś ma cokolwiek do przewiezienia to proszę o kontakt: 606 972 943
Nie zauważyłąm, myslałam, że to dopiero za tydzień. Z okolic Ronda Mogilskiego jest do zabrania duży transport kołder i poduszek
Sylwka pisze:Tosza pisze:nsport kolSylwka pisze:Jutro wieczorem jadę do Tarnobrzega (wracam do Krakowa w niedzielę po południu). Jeśli ktoś ma cokolwiek do przewiezienia to proszę o kontakt: 606 972 943
Nie zauważyłąm, myslałam, że to dopiero za tydzień. Z okolic Ronda Mogilskiego jest do zabrania duży transport kołder i poduszek
Za późno. Dzwoniłam do Ciebie dzisiaj ale chyba Ci telefon padł. Mam już w Krakowie twoją małą klatkę.
Tosza pisze:A będziesz jeszcze jechała w jakimś sensownym czasie?
Sylwka pisze:Tosza pisze:A będziesz jeszcze jechała w jakimś sensownym czasie?
Nie wcześniej niż za dwa tygodnie ale możliwe że moja siostra będzie jechać w najbliższy weekend.
Tosza pisze:Autem? Bo nie dam jej trzech kołder do pociągu.
Ale za 2 tygodnie powinno być ok. Pani przygotowuje jeszcze masę ubrań i przerabia poduszki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google Adsense [Bot] i 692 gości