Jurand*Kot Niebieski*Białaczka* Jest dobrze

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie lip 04, 2010 21:48 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

no to dobrze
u mnie na carcarea carbonica ostrearum ch30 już trzeba recepte, a to przeciez nie jest najwyższa potencja

Juranda wstał, zaczęło się nocne zwiedzanie mieszkania, cały dzień praktycznie przespał
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Nie lip 04, 2010 22:01 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Anna Rylska pisze:no to dobrze
u mnie na carcarea carbonica ostrearum ch30 już trzeba recepte, a to przeciez nie jest najwyższa potencja

Juranda wstał, zaczęło się nocne zwiedzanie mieszkania, cały dzień praktycznie przespał

Jak śpi...to i dobrzeje :ok: :ok: Jurand..trzymaj się chłopaku :ok: :ok: :ok: :1luvu:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Nie lip 04, 2010 22:03 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

biedactwo tak strasznie nieporadnie porusza się po mieszkaniu :(
kilka razy porządnie walnął się w głowę, do tego jeszcze ten okropny katar, kichanie, bardzo przeszkadza, z oczu nadal leci brązowawa wydzielina, trzecie powieki na ponad połowie każdego oka, kiedy się choć trochę polepszy?
Jurand strasznie lubi leże przy naszej Sabie ( sunia), zaczepia ją i wcale, a wcale nie boi :) dziwne wybrał sobie towarzystwo- pies i królica :)

Anna Rylska

Post » Nie lip 04, 2010 22:13 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Eee, jak się jest takim małym koteckiem, to trzeba sobie wybrać odpowiednich przyjaciół. Tu mam na myśli suńkę, ale co do królicy, to nie mam pomysłu :|
Ostatnio edytowano Nie lip 04, 2010 22:44 przez julieta, łącznie edytowano 1 raz

julieta

Od: Śro kwi 28, 2010 22:55

Post » Nie lip 04, 2010 22:15 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Jurand lubi przytulać się do białego króliczego futerka i sadełka i męczyć je męczyć :P

Anna Rylska

Post » Nie lip 04, 2010 22:16 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Co do królicy pewnie chodzi o to samo ... ona jest wielka i puchata, wiec jest dużo miejsca do przytulania się! :ryk:
Niech mu się chociaż w końcu nos odetka, to będzie łatwiej funkcjonować, no i może w końcu zakumpluje się bardziej z kociastymi :kotek:

Willow_

Od: Nie maja 23, 2010 18:06

Post » Nie lip 04, 2010 22:18 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

No to za przyjaźń Juranda i kłólicy :ok: :ok: :1luvu: :wink:

Agnes128

Post » Nie lip 04, 2010 22:20 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Jurand to taki kot :1luvu: który chyba i jeżem by się zakumplował
tylko te oczy :(
i przeraża mnie fakt, że tyle czasu będzie ślepy, tyle leczenia jeszcze

Anna Rylska

Post » Nie lip 04, 2010 22:20 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Anna Rylska pisze:Jurand to taki kot :1luvu: który chyba i jeżem by się zakumplował
tylko te oczy :(
i przeraża mnie fakt, że tyle czasu będzie ślepy, tyle leczenia jeszcze

Aniu będzie dobrze...musi ... :ok: :ok: :ok:

Agnes128

Post » Nie lip 04, 2010 22:27 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Będzie dobrze ... się Ania nie dołuj :ok:
Zgodnie z zaleceniem Pani Wet, kota futrować, kurować i wzmacniać, a po operacji zobaczysz jak się będzie pięknie dziwił światu i uczył życia od początku :kotek:

Willow_

Post » Pon lip 05, 2010 11:24 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Hej,
na forum jestem od niedawna, jakiś kilku dni, choć śledzę już troszkę dłużej losy niektórych stworzonek (Jurand jest jednym z nich). Śliczna istotka. Chciałabym pomóc.
Mogłabym prosić namiary na konto na PW? Postaram się pomóc ile mogę :)
Pozdrowienia i powodzenia w leczeniu :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon lip 05, 2010 11:35 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Witamy serdecznie :D
Pomoc na pewno się przyda, kotem ma jeszcze długą drogę przed sobą, żeby wrócić do pełnej sprawności, ale wierzymy, że będzie dobrze ... z takimi przyjaciółmi na pewno :king:
Dziękuję w imieniu Juranda i własnymi, bo mnie ten kociak też urzekł ... Ania pewnie podziękuje sama :wink:

Willow_

Post » Pon lip 05, 2010 11:47 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Dzień dobry

naline bardzo pięknie dziękujemy :1luvu: każda pomoc jest bezcenna, bo potrzeby ogromne, a Jurand wymaga długofalowego i kosztownego leczenia, a nie jest u nas jedynym kotem specjalnej troski,

naline witaj na forum :piwa: :)

Willow_ dziękuje :1luvu:

Jurand to małe kocie ale ma wielką wolę życia, jest bardzo ciekawy świata i lgnie do ludzi, kocha ten świat, mimo swoje wielkiej ułomności i tylu niedogodnień, tego okropnego leczenia.
On nie użala się nad sobą, tylko idzie dziarskim krokiem na przód! chciałabym być taka.
Musimy jednak pomóc Jurandowi, by mógł wreszccie zobaczyć ten świat i nas, by mógł normalnie żyć

dziękuje Wszystkim:1luvu:

Anna Rylska

Post » Pon lip 05, 2010 12:42 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

Zawsze musi być ten pierwszy raz, a mnie czekają same pierwsze razy kocie niebawem ;)
Teraz pora na szybkie przelewy międzybankowe ;)

Jurand na pewno będzie chciał cały świat zwiedzić :)
ObrazekObrazek

naline

Od: Pt lip 02, 2010 8:45

Post » Pon lip 05, 2010 12:55 Re: Jurand*KotNiebieski 5tyg*TragiczneOczy*NieWidzi*PomocPotrzeb

dziękujemy :1luvu:

dzwonił właśnie mąż, powiedział,że dziś szedł do pracy piechotą, ukradli mu rower- u nas we własnym bloku, mimo, że jest domofon i był przywiązany, koszmar :( :( :(
a rower dla niego teraz to podstawa dostania się do pracy :(

Anna Rylska

[poprzednia][następna]