gosiakot pisze::kotek:![]()
UPRZEJMIE ZAWIADAMIAM WSZYSTKICH ZAŁOŻYCIELI STOWARZYSZENIA NADZIEJA NA DOM ŻE WNIOSEK O REJESTRACJĘ ZOSTAŁ PRZEZ MNIE DZISIAJ WYSŁANY DO SĄDU . TERAZ CZEKAMY NA REJESTRACJĘ . Termin wynikający z ustawy trwa 3 miesiące
![]()
![]()

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
gosiakot pisze::kotek:![]()
UPRZEJMIE ZAWIADAMIAM WSZYSTKICH ZAŁOŻYCIELI STOWARZYSZENIA NADZIEJA NA DOM ŻE WNIOSEK O REJESTRACJĘ ZOSTAŁ PRZEZ MNIE DZISIAJ WYSŁANY DO SĄDU . TERAZ CZEKAMY NA REJESTRACJĘ . Termin wynikający z ustawy trwa 3 miesiące
![]()
![]()
Mara S pisze:Madziula pisze:dziś w sklepiku z gazetami na ul. barbary widziałam ogłoszenie, że znaleziono kota kastrowanego czarnego ok. 1,5 rocznego i szukają właściciela lub osoby, która go zaadoptuje
słyszałyście może coś gdzieś czy ktoś nie zgubił kota ??
chyba chodzi o ta moją okolicę tu wawel, barbary, kaliska, narutowicza ...
Hej to jest ten kot, który jest umnie - czyli Sony (który miał być początkowo kotką (ten z Harcerskiej). Pani była b. przejęta jego losem i kazałam jej wszędzie porozwieszać ogłoszenia, w Plejadzie też wisi. Jak porobię zdjęcia to się je wymieni na ogłoszenia ze zdjęciem. Jeśli końcówka numeru to 207 albo w ogóle jest tam mój numer to to Sony. Niestety nikt na razie go nie szuka(( a fajny jest
Iweta pisze:gosiakot pisze::kotek:![]()
![]()
![]()
co to 3 miesiące w stosunku do wieczności
![]()
bubor pisze:Do góry w ten niedzielny ranek![]()
Nowa82 pisze:A może wrzucicie kotka zdjęcie? czy on ma puszysty ogon?bo około 3-4 tygodnie temu po działkach jeździła dziewczynka i szukała swojego kotka, który jej uciekł z ulicy Kombajnistów (więc w sumie okolice) niestety tylko tyle wiem od mamy, więc koloru nie znam...
Nowa82 pisze:Nowa82 pisze:A może wrzucicie kotka zdjęcie? czy on ma puszysty ogon?bo około 3-4 tygodnie temu po działkach jeździła dziewczynka i szukała swojego kotka, który jej uciekł z ulicy Kombajnistów (więc w sumie okolice) niestety tylko tyle wiem od mamy, więc koloru nie znam...
Ja tylko się przypomnę z moim pytaniem
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot], Magda_lena i 410 gości