Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
dorcia44 pisze:a u mnie dziś jakis przeklęty dzień![]()
poszłam z psami na dwór po 20 min. zabrałam te które nosze na górę tz. Margolcie i Pyzę i wróciłam zagonić Czarkę do domu ,zagonić ,tak bo ona głucha i slepa i coś jej się z głowa chyba robi i zupełnie nie kuma![]()
musze ją jak owce zaganiać i to zachodzić z każdej strony bo przerażona ucieka ,odskakuje![]()
wyszłam po Czarkę a jej nie ma...poleciałam do piwnicy ,potem na 3 p. na ulice ,obleciałam okoliczne domu polatałam po schodach nie ma ,nigdzie jej nie ma ,a ja słysze jej szczekanie ,więc znów na około ,cisza nie ma psa ,rozpłynął się![]()
poszłam do sąsiadki obok ,ona ma domek ale żeby tam wejść musiał by przepełznąć pod ogrodzeniem ,ona nie da rady ale poszłam,obeszłam wszystko ,nie ma ...zajrzałam do wykopanego basenu obłożonego kamieniami ,pusto..i nagle słyszę słabe już szczeknięcie ,Boże ona spadła do tego basenu ,wlazła pod wywaloną wannę i tam się zaklinowała![]()
język na ziemi ,przerażenie w oczach ...gryzła na ślepo jak ją wyciągałam ,a już nie bardzo ma czym..na rękach nieść jej nie mogę bo żre ,postawiłam na ziemi i znów zaganiałam![]()
była tak przerażona ,uciekała na boki ...mam dość![]()
mam serdecznie dość
starość jest okrutna.
dorcia44 pisze:nie wiemw domu jest w miarę ..to już 16 lat.
![]()
mam pytanie do was ,Gadzina składał na zaoczne gdzie do 4 lipca było zero wpisowego
kopiuje ...
2010-06-28
Przedłużona promocja "0 zł. WPISOWEGO"
Na prośbę kandydatów na studia w naszej Uczelni, Rektor SWSPiZ podjął decyzję o przedłużeniu do 4 lipca akcji promocyjnej "0 zł. WPISOWEGO". Sprawdź rankingi, porównaj, zapisz się!!!
a jemu kazali wpłacić 300zł...to chyba coś nie halo
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 256 gości