O, domek Przytulanki się odezwał
I nawet mnie objechał mnie za histerie jakie wczoraj mu urządziłam
Przytulanka wczoraj bawiła się myszką, poza tym widać, ze jest już silniejsza, bo potrafi się niżle wyrywać przy podawaniu leku - to charakterna kobita

Niestety wczoraj miala wieczorem problemy z oddychaniem, bardzo żle to wyglądało, przynajmniej dla mnie

I jeśli tak miałoby być często, to byłoby tylko meczeniem kotki....

Nie udało mi się wczoraj dodzwonić do lecznicy na konsultację....
Dobrze, ze dziś jest lepiej - jak wynika z filmiku.
Spróbuję umówić wizytę w pt u mojej wetki, tereaz jest na urlopie, tylko ona chyba przyjmuje rano... nie wiem,czy ktoś będzie mogł z nia tam pojechać?
Kupiłam jej dziś RC recovery na próbę - 8,50 zł, wysępiłam próbki suchego RC intestinal i Sensitivity. Wczoraj od alysii dostałąm dla niej 2 puszki Hillsa a/d (w mojej okolicy nie do kupienia) oraz zakupiłam karmę za 55 zł (z czego 50 zł przekazała alysia - dziękuję!)
Zakupiłam wczoraj: RC Baby 22,23 zł (musy dla dzieciaków z probiotykami, + gratis film będzie na bazarek dla niej + dwie próbki suchego Babycat - i to był strzał w dziesiątkę, bo na suche drobinki się rzuciła

)
Schesir tuńczyk 3,52 zł
Schesir tuńczyk i kurczak 3,52 zł
Schesir filety kurczak 3,52 zł
Schesir kurczak z ryżem 3,52 zł
Schesir kurczak z CZYMS (nie wiem co to jest - 'spignola' chyba o ile pamietam) 3,52 zł
Schesir kurczak z szynką zestaw 15,72 zł (to chyba nie za bardzo przypadło jej do gustu, choć trochę zjadła)
Ona je tak łapczywie, musiała być bardzo wygłodzona. Kurczę, gdyby nie ten FIP, myślę ze poradzilibyśmy sobie z białaczką, przy takiej świetnej opiecie jaką ma....
A teraz idę sępić jeszcze próbki

i szukać Hillsa a/d oraz Nature menu - czyli to, co Przytulanki lubią najbardziej.