Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob cze 26, 2010 14:32 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Sytuacja opanowana, dietka kurczakowo-ryżowa i Nifuroksazyd. Przy okazji potwierdzono brak świerzbowca tudzież innych złych rzeczy mogących nękać kota. Odczekamy jeszcze ze 2 dni i bierzemy się za ogłaszanie.
Obrazek

Miria

Od: Pt sie 08, 2008 23:32

Post » Nie cze 27, 2010 14:35 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Szara dziewczynka też ma rewolucję żołądkową:( Wczoraj był kurczak na siłę. Dziś juz jadła sama kurczaka z ryżem i gerberka indykowego. My tez jedziemy na Nifuroksazydzie....

Mały czarny juz się całkowicie dogadał z moimi kotami i śmiga jak wolny elektron:)

orchidka

Od: Czw cze 21, 2007 16:58

Post » Sob lip 03, 2010 22:48 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

No więc mam kolejne koty:(
Są na działce i grozi im eksmisja do schroniska:(

Mają ok. 3 miesiące i są miłe:
- szylkretka
- długowłosy pingwinek
- czarny

Mam w domu 10 kotów i nie dam rady fizycznie więcej:(

HELP! :crying:

orchidka

Post » Sob lip 03, 2010 23:20 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Orchidka, masz może ich zdjęcia?
ObrazekObrazek

Wcześniej na forum jako "qlenka"

rudomi

Od: Sob lis 26, 2005 18:46

Post » Nie lip 04, 2010 13:42 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Whiskasia i Dymek u znajomej na DT :)

http://www.rudomi.pl/index.php/2010/07/duo-pack/
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pon lip 12, 2010 21:08 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

qlenka pisze:Orchidka, masz może ich zdjęcia?

http://picasaweb.google.com/Agnieszka.M ... akiZMarii#

orchidka

Post » Pt lip 23, 2010 15:26 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

DO ADOPCJI

Arielka jest kotem grzecznym i raczej spokojnym, choć oczywiście, jak każdy mały kociak ma chwile szaleństwa:) Jest zdrowym i radosnym kociakiem.
Koteczka została odrobaczona i lada dzień zostanie zaszczepiona. Obecnie ma ok. 3 miesiące.
Oczywiście kuweta nie stanowi dla niej tajemnic:)
Przed wydaniem do nowego domu zostanie wysterylizowana.
Z racji swego towarzyskiego charakteru Arielka szuka domu gdzie jest już kot lub domu wspólnie z bratem Bacardim:)
Obrazek Obrazek

Bacardi to żywy i wesoły kociak. Na razie trochę jeszcze płochliwy, ale szybko robi postępy w kontaktach z człowiekiem. Inne koty uwielbia i chętnie się z nimi bawi. Bacardi ma cudownie mięciutką sierść i potrafi rozbrajająco mruczeć:)
Kocurek został odrobaczony i lada dzień zostanie zaszczepiony. Obecnie ma ok. 3 miesiące.
Oczywiście kuweta nie stanowi dla niego tajemnic:)
Z racji swego towarzyskiego charakteru Bacardi szuka domu gdzie jest już kot lub domu wspólnie z siostrzyczką Arielką:)
Obrazek Obrazek

Przyznam, że niechętnie oddaję koty do innych miast - mam złe doświadczenia i domek musiałby osobiście po kota przyjechać.

orchidka

Post » Sob lip 31, 2010 22:48 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Orchidko, wkleisz może zdjęcia kotów, które aktualnie są u Ciebie do adopcji?
i mam pytanie dot. Nocki - ile ona aktualnie ma? czy mogę prosić o aktualne zdjęcie?
tutaj lub na maila rudomi@rudomi.pl
dziękuję :)
ObrazekObrazek

rudomi

Post » Pt sie 20, 2010 11:20 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Witajcie,
niestety na teren znowu podrzucono nam kotka :( tym razem 4 tygodniowy...najprawdopodobniej chłopiec. Byłam już dzisiaj u veta, został lekko odpchlony i kupiłam mleko. Po jedzonku przestał się drzeć :) i teraz śpi. Szukam dla niego domku tymczasowego...kogoś kto wie jak się opiekować takim maluszkiem. Zaraz wrzucę zdjęcia...

http://picasaweb.google.pl/malgorzata.s ... Kociaczek#

margotka79

Od: Śro lis 12, 2008 16:52

Post » Wto sie 24, 2010 19:26 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Nocka, Misza, Inka, Bacardi i Arielka nadal szukają domków....

orchidka

Post » Pt sie 27, 2010 23:24 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

orchidka pisze:DO ADOPCJI

Arielka jest kotem grzecznym i raczej spokojnym, choć oczywiście, jak każdy mały kociak ma chwile szaleństwa:) Jest zdrowym i radosnym kociakiem.
Koteczka została odrobaczona i lada dzień zostanie zaszczepiona. Obecnie ma ok. 3 miesiące.
Oczywiście kuweta nie stanowi dla niej tajemnic:)
Przed wydaniem do nowego domu zostanie wysterylizowana.
Z racji swego towarzyskiego charakteru Arielka szuka domu gdzie jest już kot lub domu wspólnie z bratem Bacardim:)
Obrazek Obrazek

Bacardi to żywy i wesoły kociak. Na razie trochę jeszcze płochliwy, ale szybko robi postępy w kontaktach z człowiekiem. Inne koty uwielbia i chętnie się z nimi bawi. Bacardi ma cudownie mięciutką sierść i potrafi rozbrajająco mruczeć:)
Kocurek został odrobaczony i lada dzień zostanie zaszczepiony. Obecnie ma ok. 3 miesiące.
Oczywiście kuweta nie stanowi dla niego tajemnic:)
Z racji swego towarzyskiego charakteru Bacardi szuka domu gdzie jest już kot lub domu wspólnie z siostrzyczką Arielką:)
Obrazek Obrazek

Przyznam, że niechętnie oddaję koty do innych miast - mam złe doświadczenia i domek musiałby osobiście po kota przyjechać.

Komu takie cuda???

orchidka

Post » Pt sie 27, 2010 23:45 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Aż dziw bierze, że takie piękności jeszcze nie w swoich domkach 8O
A na Arielkę to się napatrzeć nie mogę - jeszcze takiego cudaczka kolorystycznego to nie wiedziałam
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Wto sie 31, 2010 19:16 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

Noo to mam 11 kota...:(((
Jest to 4 tyg tricolorka. Dostała na imię Migotka.

Tym samym załamałam się i zaczynam myśleć o zakończeniu tymczasowania, bo nie daję rady:(

orchidka

Post » Wto sie 31, 2010 20:30 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

ale że od Margotka?:>

margotka79

Od: Śro lis 12, 2008 16:52

Post » Czw wrz 02, 2010 14:58 Re: Zrób swój własny cud! Rupert, Salem i dziwne maluchy...

orchidka pisze:Noo to mam 11 kota...:(((
Jest to 4 tyg tricolorka. Dostała na imię Migotka.

Tym samym załamałam się i zaczynam myśleć o zakończeniu tymczasowania, bo nie daję rady:(

Orchidko, na pewno znajdziesz Migotce szybciutko świetny dom! Jest taka słodka :1luvu:

A Arielka i Bacardi nadal u Ciebie?? jakim cudem?
ObrazekObrazek

rudomi

[poprzednia][następna]