[b]Relacje z podróży i nowinki z nowego MOJEGO DOMU będziemy na bierzaco relacjonować.
Już nie możemy się doczekać KOTKA u Nas W DOMU

KOT MA JUŻ NOWY STAŁY DOM
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ALICJA Borgelt pisze::D Sprawa zamknięta, Rudasek - Garfield jedzie do mnie, to jest już moja kitucha i go już nikomu nie oddam i basta![]()
[b]Relacje z podróży i nowinki z nowego MOJEGO DOMU będziemy na bierzaco relacjonować.
Już nie możemy się doczekać KOTKA u Nas W DOMU![]()
![]()
[/color][/b]
KOT MA JUŻ NOWY STAŁY DOM
ALICJA Borgelt pisze:[b]:D Sprawa zamknięta, Rudasek - Garfield jedzie do mnie, to jest już moja kitucha i go już nikomu nie oddam i basta![]()
ALICJA Borgelt pisze:dziękujemy![]()
Będzie dobrze, nie on pierwszy i nie ostatni, a my sobie poradzimy
ewar pisze:Siedziałam cicho, bo bałam się,że swoim postem wywołałam burzę.Alicjo,![]()
![]()
![]()
Ani przez chwilę nie wątpiłam,że będziecie cudownym domkiem, ale bałam się o czyjeś urażone ambicje.To chore.a o podróż jestem spokojna,na pewno zadbacie,żeby kotu było wygodnie.Najważniejsze,że będzie miał dom i to taki z prawdziwego zdarzenia.
Właśnie,a co z pozostałymi kotkami? Teściowa wyrzuci na ulicę, a winą za to zostanie obarczone forum.Bo tu przecież sami profesjonaliści,którzy mają domki i tylko od ich dobrej woli zależy,który kot będzie miał dom.Tak wynikało z postów,prawda?
ALICJA Borgelt pisze:Ja odniosłam wrażenie, że była tu prowadzona walka, o to że Kot ma jechać za granicę
,a mie o samego kota
![]()
Bo właśnie taki powód podali właściciele oddając kota...
Uważam, że nie było by takiego zamieszania, gdyby DS znajdował się w Polsce, sprawy już dawno by nie było![]()
szkoda tylko,że takiego samego zaangarzowanie nie ma w sprawie pozostałej trójki kotów![]()
Wiem co , mówię, apeluje do właścicieli, trochę więcej zaangarzowania... wszystko można pogodzić, dobry plan i do dzieła
ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia - informacja czyni cuda![]()
[url]viewtopic.php?f=1&t=113252[/url] one tez są ważne
Witt-1981 pisze:ALICJA Borgelt pisze:Ja odniosłam wrażenie, że była tu prowadzona walka, o to że Kot ma jechać za granicę
,a mie o samego kota
![]()
Bo właśnie taki powód podali właściciele oddając kota...
Uważam, że nie było by takiego zamieszania, gdyby DS znajdował się w Polsce, sprawy już dawno by nie było![]()
szkoda tylko,że takiego samego zaangarzowanie nie ma w sprawie pozostałej trójki kotów![]()
Wiem co , mówię, apeluje do właścicieli, trochę więcej zaangarzowania... wszystko można pogodzić, dobry plan i do dzieła
ogłoszenia i jeszcze raz ogłoszenia - informacja czyni cuda![]()
[url]viewtopic.php?f=1&t=113252[/url] one tez są ważne
to zaczyna się robić totalną parodią, one też są ważne,
wiesz co rzeczywiście jakbyśmy nie wiedzieli)
nie musisz nam pisać co mamy robić, my to wiemy...
ale widzę że chcesz się popisać przed resztą tak jak Twoja poprzedniczka.
Tak jak i u niej nie potrafisz pomóc? - nie oceniaj...
bo ewidentnie widzę że wam jeszcze mało, po moim błędzie
przypadkowo Rudasek trafia do Ciebie, zadowolona? w porządku tyle w tym temacie.
Jest to nasz problem i my będziemy musieli go rozwiązać...
Jeśli chodzi o Rudaska tutaj było inaczej ponieważ kot był z Fundacji KOT
więc fundacja szukała mu domu jak widać bardzo się postarała.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia i 713 gości