Moderator: Moderatorzy
Tinka07 pisze:SuperNic bym nie podawała. Następny pomiar o 16.00, ok?
Izabela pisze:Tinka07 pisze:SuperNic bym nie podawała. Następny pomiar o 16.00, ok?
Okto idę po mokre żarełko
Liwia pisze:Izabela pisze:Tinka07 pisze:SuperNic bym nie podawała. Następny pomiar o 16.00, ok?
Okto idę po mokre żarełko
Krzysiek lubi wszystko z keczupem, najlepiej bardzo ostrym więc nie zapomnij uzupełnić zapasów![]()
I super super, że cukier taki niski.
Ten kot nie ma cukrzycy, kto się ze mną założy?
Liwia pisze: Krzysiek lubi wszystko z keczupem, najlepiej bardzo ostrym więc nie zapomnij uzupełnić zapasów![]()
Liwia pisze:I super super, że cukier taki niski.
Ten kot nie ma cukrzycy, kto się ze mną założy?
Izabela pisze:
zaplułam monitor![]()
mam nadzieję, że Felixy z keczupem będą cool
Nie zakładam się, ja jestem tylko od pomiarów.
Tylko zastanawiam się skąd te odmienne pomiary ze schroniska? takie wysokie i w ogóle
Izabela pisze:O ja pitole, ale żar z niebakolejki okropne, pot spływa po niewymownych....
Felixów nie było, jaja z okresu świąt wielkiej nocy, ja chcę na Grenlandię
idę do wanny udawać wieloryba
Izabela pisze:ifokry pisze:Powoli się zbieramy. Wystawiłam kontener a Punia zrobiła minę pod tytułe "chyba żartujesz, ja nigdzie się nie wybieram". Mam tylko nadzieję, że Punia zachowa się ładnie, bo ona jest hmmm trudnym pacjentemA ja jeszcze gorszą (w zachowaniu) opiekunką
Daj proszę znać, jak po wizycie.
ifokry pisze:Izabela pisze:ifokry pisze:Powoli się zbieramy. Wystawiłam kontener a Punia zrobiła minę pod tytułe "chyba żartujesz, ja nigdzie się nie wybieram". Mam tylko nadzieję, że Punia zachowa się ładnie, bo ona jest hmmm trudnym pacjentemA ja jeszcze gorszą (w zachowaniu) opiekunką
Daj proszę znać, jak po wizycie.
Wizyta czad, pani wet jeszcze większy czadOczywiście dawka byla za wysoka, Punia dostała najpierw 1,5 jednostki, ale pani Małgosia stwierdziła, że w zupelności wystarczy jej 1 jednostka. Kocina odżyła, oczka się zaświeciły, łapka poszybowala w stronę przeuroczej pani Małgosi
Pani Asia trzymała się z daleka, ale dzielnie podała Puni insulinę
![]()
Zakupiłam glukometr, czekam na Dorotkę coby mnie nauczyła jak to obsługiwać![]()
A i co najważniejsze ten mój jełopek łaciaty zaczął jeść, co prawda malutko, ale z apetytemWstawię Wam zdjęcia Puni po 3 jednostkach i Puni po obniżeniu dawki, zobaczycie różnicę w wyglądzie.
Puncia odżyła, pancia odżyła a teraz w zgodnej komitywie idziemy drzemać, bo zmęczone jesteśmy bardzo wrażeniami
A co mi tam, zaraz Wam wstawię zdjęcia
Liwia pisze: Szejbal, dla mnie bomba.
Przyjedziesz 6:26, powrotny masz 6:59 a w razie pośłizgu: 7:29. i 7:41.
Zadzwonię jak wyjdę z tego wariatkowa czyli po południu, dobrze?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 9 gości