Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Georg-inia pisze:RudyiSrebrnyKot pisze:to może czopka![]()
....
(żartuję, czopek jest dla bab).
bo to nie czopek tylko globulka
LaraAnn pisze:Nie czopek, nie globulka tylko tabletka dopochwowa![]()
Sie je rejestrowało to sie wie
Ale to raczej faktycznie już nie dla kotów, a już na pewno nie dla Ludwika
magdaradek pisze:w takich sytuacjach przypomina mi się opowieść znajomej pielęgniarki, która będąc na obchodzie z lekarzem, pytając pacjentki jak się czuje po czopku, usłyszała: "a dobrze , tylko tak mi się tłusto odbija"![]()
![]()
magdaradek pisze:w takich sytuacjach przypomina mi się opowieść znajomej pielęgniarki, która będąc na obchodzie z lekarzem, pytając pacjentki jak się czuje po czopku, usłyszała: "a dobrze , tylko tak mi się tłusto odbija"![]()
![]()
![]()
Asia_Siunia pisze:magdaradek pisze:w takich sytuacjach przypomina mi się opowieść znajomej pielęgniarki, która będąc na obchodzie z lekarzem, pytając pacjentki jak się czuje po czopku, usłyszała: "a dobrze , tylko tak mi się tłusto odbija"![]()
![]()
![]()
![]()
o matko...aż mnie w boku ze śmiechu rozbolało...
LaraAnn pisze:Dobre![]()
Ja z kolei słyszałam o aplikacji czopka w prawidłowym miejscu, ale w plastikowej osłonceA potem zdziwko że nie działa
Asia_Siunia pisze:LaraAnn pisze:Dobre![]()
Ja z kolei słyszałam o aplikacji czopka w prawidłowym miejscu, ale w plastikowej osłonceA potem zdziwko że nie działa
To ja za to słyszałam o podobnej aplikacji ... tampona z tym aplikatorem - rurką...a potem zdziwienie, jakie te tampony niewygodne...![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: egw, Google [Bot] i 250 gości