Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie...(')

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lip 02, 2010 9:11 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

eeeeeeee.........ale Wy nadal o grzybicy skórnej gadacie? :roll: w dodatku kociej? :P :twisted:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Pt lip 02, 2010 9:20 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

a co? ;)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Pt lip 02, 2010 9:21 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Georg-inia pisze:
RudyiSrebrnyKot pisze:to może czopka :P :twisted: ....

(żartuję, czopek jest dla bab ;) ).

bo to nie czopek tylko globulka :lol:

Nie czopek, nie globulka tylko tabletka dopochwowa :twisted:
Sie je rejestrowało to sie wie :mrgreen:

Ale to raczej faktycznie już nie dla kotów, a już na pewno nie dla Ludwika :lol:

LaraAnn

Od: Wto wrz 01, 2009 19:02

Post » Pt lip 02, 2010 9:23 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:Nie czopek, nie globulka tylko tabletka dopochwowa :twisted:
Sie je rejestrowało to sie wie :mrgreen:

Ale to raczej faktycznie już nie dla kotów, a już na pewno nie dla Ludwika :lol:

jak zwał, tak zwał, ale ciężko by było miejsce stosowania u Ludwisia znaleźć :roll:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 02, 2010 9:27 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

w takich sytuacjach przypomina mi się opowieść znajomej pielęgniarki, która będąc na obchodzie z lekarzem, pytając pacjentki jak się czuje po czopku, usłyszała: "a dobrze , tylko tak mi się tłusto odbija" :twisted: :twisted: :twisted:
Obrazek

magdaradek

Post » Pt lip 02, 2010 9:28 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

magdaradek pisze:w takich sytuacjach przypomina mi się opowieść znajomej pielęgniarki, która będąc na obchodzie z lekarzem, pytając pacjentki jak się czuje po czopku, usłyszała: "a dobrze , tylko tak mi się tłusto odbija" :twisted: :twisted: :twisted:

8O :lol: :ryk: :ryk:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Pt lip 02, 2010 9:56 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

magdaradek pisze:w takich sytuacjach przypomina mi się opowieść znajomej pielęgniarki, która będąc na obchodzie z lekarzem, pytając pacjentki jak się czuje po czopku, usłyszała: "a dobrze , tylko tak mi się tłusto odbija" :twisted: :twisted: :twisted:

:ryk: :ryk: :ryk: o matko...aż mnie w boku ze śmiechu rozbolało...

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lip 02, 2010 9:59 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

:roll: :ryk:
Georg ['] Klemens ['] Miriam [']

Georg-inia

Od: Czw lut 02, 2006 12:13

Post » Pt lip 02, 2010 10:01 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Asia_Siunia pisze:

:ryk: :ryk: :ryk: o matko...aż mnie w boku ze śmiechu rozbolało...

Mnie też :smiech3: :smiech3:
Obrazek
viewtopic.php?f=1&t=116684&start=45
http://nadziejanadom.org/
Ludwiczek[']; Kinia[']; Balbinka[']; Kleo ['] - mój kochany miś

Kleo

Od: Sob sty 12, 2008 15:50

Post » Pt lip 02, 2010 10:03 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

hi hi :)!!! To już wyższa szkoła :) :ryk:

RudyiSrebrnyKot

Post » Pt lip 02, 2010 10:40 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Dobre :smiech3:

Ja z kolei słyszałam o aplikacji czopka w prawidłowym miejscu, ale w plastikowej osłonce :lol: A potem zdziwko że nie działa 8O

LaraAnn

Post » Pt lip 02, 2010 19:12 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

LaraAnn pisze:Dobre :smiech3:

Ja z kolei słyszałam o aplikacji czopka w prawidłowym miejscu, ale w plastikowej osłonce :lol: A potem zdziwko że nie działa 8O

To ja za to słyszałam o podobnej aplikacji ... tampona z tym aplikatorem - rurką...a potem zdziwienie, jakie te tampony niewygodne... 8O :ryk:

Asia_Siunia

Od: Czw mar 05, 2009 15:18

Post » Pt lip 02, 2010 20:55 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Asia_Siunia pisze:
LaraAnn pisze:Dobre :smiech3:

To ja za to słyszałam o podobnej aplikacji ... tampona z tym aplikatorem - rurką...a potem zdziwienie, jakie te tampony niewygodne... 8O :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:
szok!

RudyiSrebrnyKot

Post » Sob lip 03, 2010 9:42 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

Skoro już jesteśmy przy aplikowaniu :twisted: to Ludwiś miał wczoraj podaną trzecią dawkę Felisvaca i dziś biedaczek cierpi z powodu bólu łapek :( Nie ma ochoty się bawić i głównie leży na słoneczku nasz misio :(
Maja tak się przez to nudziła w nocy że aż przyszła do mnie pomarudzić i się poprzytulać :wink:

LaraAnn

Post » Sob lip 03, 2010 10:08 Re: Ludwiczek najpiękniejszy kot na świecie został Poznaniakiem

o, to dziwne... u nas tak nie reagował na tę szczepionkę. Mam nadzieję, że zaraz łapunia przestanie boleć :ok: :ok: :ok:
Obrazek

magdaradek

[poprzednia][następna]