amyszka pisze:A co z Guciem że musi kropelki dostawać ?
Był bardzo nerwowy i dręczył Lukrecję... Jest lepiej.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
amyszka pisze:A co z Guciem że musi kropelki dostawać ?
katebush pisze:
Anitko Ty masz same gwiazdy w domu. Wszystkie piekne, a kazde inne![]()
A jak sie nazywa to male bialo-bure cudo z rudymi fragmentami?
Fajniusi jest
anita5 pisze:katebush pisze:
Anitko Ty masz same gwiazdy w domu. Wszystkie piekne, a kazde inne![]()
A jak sie nazywa to male bialo-bure cudo z rudymi fragmentami?
Fajniusi jest
Dziękuję za pochwały w imieniu mojej gromady.To małe to Aldonka, koteczka jak z bajki, nie dość że cudna, to jeszcze bardzo grzeczna i mądra.
mar9 pisze:tak w ogóle to nawet Sreberko wygrzeczniał w Waszych dobrych dłoniach, hmmm, może i ja się dam potymczasować u Was, poprawię sobie charakter
anita5 pisze:mar9 pisze:tak w ogóle to nawet Sreberko wygrzeczniał w Waszych dobrych dłoniach, hmmm, może i ja się dam potymczasować u Was, poprawię sobie charakter
Tak, Marysiu, przyjedź, zamówię krople Bacha dla Ciebie, może to coś pomoże...![]()
anita5 pisze:A tak serio, Srebro jest teraz naprawdę bardzo grzeczny. Ale to tylko i wyłącznie krople Bacha pomogły, no i domowa rutyna, spokój, plus obowiązki ojcowskie.![]()
anita5 pisze:Pelasia dziś je, gada, ale nie jest taka ruchliwa jak zwykle. Za to Elfik ma katar na całego, ropa z noska leci...Na szczęście je, zjadła już 2 śniadanka.
anita5 pisze:Maluchy w klatce są bardzo ruchliwe, dziś mi uciekły... Od wczoraj też jedzą paszteciki dla kociąt, wcinają aż miło. Nie umiem rozeznać ich płci. Jakieś są takie "niekonkretne".Ale są cudne i pachną słodko. Amelka ma dość i szuka miejsca na wakacje, dala od dzeici.
Bakeneko pisze:Na nieszczęście Niuniuś nauczył się otwierać lodówkę... i teraz ja trzeba zaklejać taśmą
Bakeneko pisze:Na nieszczęście Niuniuś nauczył się otwierać lodówkę... i teraz ja trzeba zaklejać taśmą
anita5 pisze:amyszka pisze:A co z Guciem że musi kropelki dostawać ?
Był bardzo nerwowy i dręczył Lukrecję... Jest lepiej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 33 gości