Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
cypisek pisze:Byłam dziś u drugiego weta z wynikami Maxa,!!!!!!!!!!!!! potwierdził ,że Max ma brać nadal ipakityne i rubenal.
Reedie uważam ,że zaśmiecanie wątku nie jest na miejscu. nie widzę też celowości wpie...się z twojej strony. Mówisz tu o faktach generalnie nie mających większego znaczenia w sprawie.
Chodzi o pomoc a nie o brużdzenie. Izabela zadzwoń jak chcesz do wetów i porozmawiaj o Maxiu rudym persie. Mają tam jego wyniki i są w temacie.
Co to znaczy ,że skończyła ci się cierpliwość?, bo powoli to cierpliwość kończy się mi. Przedstawiłam wyniki zaświadczenie. co jeszcze? jutro jeszcze zaliczam ostatniego weta.
nie znaczy ,ze wam nie wierzę. lecz dlaczego mam nie ufać wetom .
biamila pisze:Dobrze Cypisku czekamy co powie trzeci wet. Zdziwiona jestem dlatego, że to co wynika z tych skanów wskazuje bardziej na chory pęcherz a nie nerki....a to całkiem inna bajka wiem bo mam i Małgonię nerkową i Gruńka z suk.
Izabela pisze:biamila pisze:Dobrze Cypisku czekamy co powie trzeci wet. Zdziwiona jestem dlatego, że to co wynika z tych skanów wskazuje bardziej na chory pęcherz a nie nerki....a to całkiem inna bajka wiem bo mam i Małgonię nerkową i Gruńka z suk.
Biamila, Cypiskowi mylą się koty. Być może nie tego do weta zabrała co trzeba.
Muszę to inaczej załatwić bo tak być nie może.
monika74 pisze:Dzisiaj wyniki Maxa zostały skonsultowane przez weta z którym współpracuje Fundacja Kocia Dolina
Byłam obecna przy konsultacji przekazuje to co powiedział "nasz" wet
Na podstawie wyników wet skłania się do stwierdzenia ze Max cierpi na syndrom urologiczny napewno w jakimś stopniu uszkodzone są nerki bo przepuszczają białko a białka w moczu u zdrowego kota nie powinno wcale być potwierdził ze wskazane jest podawanie rubenalu i ipakityny zalecił dodatkowo przeleczenie Maxa antybiotykiem (synegal) przez conajmniej 2 do 3 tyg ze względu na przewlekły stan zapalny pęcherza
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], puszatek i 162 gości