Moderator: Moderatorzy
Liwia pisze:Iza, bądź czujna. Nakarmiłaś go?
Ifokry, przy okazji spójrz na żywy przykład dzialania caninsuliny: dawka wielokrotnie mniejsza niż u Puni a spadek jak z Giewontu. Bardzo się cieszę, że jutro idziesz do tej nowej pani wet.
Izabela pisze:Liwia pisze:Iza, bądź czujna. Nakarmiłaś go?
Ifokry, przy okazji spójrz na żywy przykład dzialania caninsuliny: dawka wielokrotnie mniejsza niż u Puni a spadek jak z Giewontu. Bardzo się cieszę, że jutro idziesz do tej nowej pani wet.
eche, dostał papu.
Zmierzę mu cukier za 2 godziny.
Liwia pisze:Izabela pisze:Liwia pisze:Iza, bądź czujna. Nakarmiłaś go?
eche, dostał papu.
Zmierzę mu cukier za 2 godziny.
Za godzinę. Do 4 godzin po podaniu insuliny mierz co godzinę.
I też jestem głodna ale nie, Liwii nikt nie będzie rozpieszczał, zawsze tylko te koty i koty
Liwia pisze:I też jestem głodna ale nie, Liwii nikt nie będzie rozpieszczał, zawsze tylko te koty i koty
Liwia pisze: Izabelo Gdyńska, ja Cie uprzejmie proszę o uroczyste slowo honoru, że jutro podejmiesz mego męża ubrana w jakiś łach, wór pokutny najlepiej, poplamiony, bezkształtny i paskudny! Ideałem byłoby, abyś zdązyła sobie obfity kołtun na głowie wyhodować![]()
Szejbal pisze:Liwia pisze: Izabelo Gdyńska, ja Cie uprzejmie proszę o uroczyste slowo honoru, że jutro podejmiesz mego męża ubrana w jakiś łach, wór pokutny najlepiej, poplamiony, bezkształtny i paskudny! Ideałem byłoby, abyś zdązyła sobie obfity kołtun na głowie wyhodować![]()
Co nie? Jaka laska?![]()
Kołtun i worek na ziemniaki konieczne
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości