Dam mu chwilę na zapoznanie się z moja kuchnią. Później o 19.00 sprawdzę cukier. Dam leki sercowcom, osikam psa, posprzątam kuwety i oporządze koty.
Zdjęcia będą ale pewnie późno.
Dziękuję Rambo Rudej za podwózkę

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Izabela pisze:Ludmił u mnie
Szejbal pisze:Izabela pisze:Ludmił u mnie
![]()
![]()
![]()
No to kiedy będziesz już mogła - relację poproszę i to z fotkami
![]()
Izabela pisze:Beata, napisz mi proszę na pw swoje dane, nr dowodu osobistego, adres bo muszę wpisać to w umowę adopcyjną.
Izabela pisze:Wpadłam między jedna kuwetą a drugą![]()
Wiecie co? Ludmił jest niesamowity. Leży na środku kuchni, odwiedził kuwetę a jak wchodzę do kuchni to ogonek do góry i miauuu na przywitanie![]()
Chyba go nie oddam
Przy podawaniu Caninsuliny jest bardzo ważne, by początkowa dawka nie przekraczała następujących wartości:
stężenie glukozy mniejsze niż 360 mg/dl (20 mmol/l): 0,25 jednostki na kg masy ciała
stężenie glukozy większe niż 360 mg/dl (20 mmol/l): 0,50 jednostki na kg masy ciała.
Dawki te według producenta podaje się 2 razy dziennie w takiej samej ilości rano i wieczorem.
Izabela pisze: Dam leki sercowcom, osikam psa, posprzątam kuwety i oporządze koty.
joluka pisze:jak to cudownie, że Ludek już nie w schronie!!!!! teraz rozpoczyna się dla niego nowe życie!!!!![]()
![]()
![]()
Izabela pisze: Dam leki sercowcom, osikam psa, posprzątam kuwety i oporządze koty.
Iza - a Ty zawsze osikujesz swojego psa????- czy tylko teraz, żeby Ci Ludmił go nie zabrał??????
![]()
joluka pisze:aaaa - oDsikujesz....![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 571 gości