A plakietki z imieniem / nickiem mam już chyba ze 3

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
seidhee pisze:A mnie dziś strasznie boli gardło i nie wiem, czy do niedzieli wyzdrowieję
ASK@ pisze:seidhee pisze:A mnie dziś strasznie boli gardło i nie wiem, czy do niedzieli wyzdrowieję
Do niedzieli moze i nie wyzdrowiejesz ale gardło przestanie boleć. A to juz jest powód do przyjścia. Zimnych napoi nie będziesz sobie fundowac.
Kawę można „z wkładką”, a kota na ramiona, żeby grzałZofia&Sasza pisze:ASK@ pisze:seidhee pisze:A mnie dziś strasznie boli gardło i nie wiem, czy do niedzieli wyzdrowieję
Do niedzieli moze i nie wyzdrowiejesz ale gardło przestanie boleć. A to juz jest powód do przyjścia. Zimnych napoi nie będziesz sobie fundowac.
Tylko kawę z kotem na powierzchni
sasza925 pisze:Na wątku zadeklarowało swój udzial równo 30 osób - lyczyłam palcyma i nie styknęło![]()
to co - rezerwujemy 30 miejsc w Grawitacji, niedziela, krakowskim targiem 17.00 może?
sasza925 pisze:Na wątku zadeklarowało swój udzial równo 30 osób - lyczyłam palcyma i nie styknęło![]()
to co - rezerwujemy 30 miejsc w Grawitacji, niedziela, krakowskim targiem 17.00 może?
qlenka pisze:sasza925 pisze:Na wątku zadeklarowało swój udzial równo 30 osób - lyczyłam palcyma i nie styknęło![]()
to zależy co na to Efcia1 i jej mecz
ps1. skąd skopiowane to info?
ps2. to się przychodzi z TŻami, czy bez
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 67 gości