Tytek WiecznyGilarz ŻYCIE TOCZY SIĘ DALEJ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 19:31 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

kazdy przynosi to co zawsze? :D
no i Bartek dostanie prezent za ładnie zdaną maturę :)
nasze Obrazek potwory ;) + Fela i Frania na DS

pilne! Jajek i Dodek szukają dobrego Domu :)

xandra

Od: Nie paź 31, 2004 21:31

Post » Śro cze 30, 2010 20:17 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Dorciu gratulacje dla syna :ok: :ok: :ok:

kasiunia773

Od: Nie sty 11, 2009 18:55

Post » Śro cze 30, 2010 21:41 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

mało mnie jest
ale podglądam ;)

gratulacje dla Bartka :) :ok:

ps. kociaki przecudne :1luvu:

3 x

Od: Pon maja 11, 2009 17:13

Post » Śro cze 30, 2010 21:49 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dorcia44 pisze:GADZINA ZDAŁ MATURĘ :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2:

teraz żałuje że zrobił tylko jedną część matmy ,bo drugiej mu się nie chciało :twisted:

najlepiej poszedł polski :wink: najlepiej z klasy :roll:

Morelko jesteś wielka :1luvu: angielski zdał dzięki Tobie całe 48 % :lol:

Zuch chłopak :D

U nas Monika nie zdała matmy :roll: poprawkę ma w sierpniu.

Jeśli chodzi o półpaśca to podobno każdy kto ospę przechorował może w sytuacjach traumatycznych dla organizmu na półpaśca zachorować bo wirus się uaktywni.
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Czw lip 01, 2010 6:35 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Dzięki kochani :1luvu: tak na prawdę nie mamy z kim się cieszyć :cry: jesteście tylko WY .i troszkę wam współczuje :mrgreen:

Limku przykro ,ale myślę że Monika w sierpniu się wykaże ,podobno nie była trudna (Bartek umysł ścisły)ja tam wiem że stras albo motywuje albo zabija.
Teraz gamoń żałuje że nie robił wszystkich ,wyliczył sobie tyle ile mu trzeba i resztę olał :? a wczoraj zobaczył na własnej skórze jaka to radość.

tłumaczył się tym że na studia zaoczne to on się wysilać nie musi.

xandra pisze:kazdy przynosi to co zawsze? :D
no i Bartek dostanie prezent za ładnie zdaną maturę :)

eeeeeeeeeeeeee więcej :smokin:

Wanilka pisze:Pogratuluj Gadzinie ode mnie :D Zuch chłopak :ok:

A mnie wycieczka do Nowej Rudy zaszkodziła ,bo mi dzisiaj ropne migdałki wywaliło :evil: Czwartek ,więc raczej odpada ,bo Wam jakas france sprzedam....ale w sobotę ...czemu nie :piwa: Oczywiście jak się wykuruję.Co do sprawy o której gadałyśmy to załatwiona pozytywnie.

A teraz zrobię off'a i pokażę Ci białego Cyca :D Taki piękny był w Nowej Rudzie :wink:

Obrazek

Wanilko, Cycu jest :love: i jeszcze raz gratuluje wyników :D
ciekawe jakie są jego dzieci 8)

bardzo ci dziękuję :oops: :oops: :oops: oddam wszystko :!:

moje maluszki lepiej ,ale dziś znów z 4 muszę lecieć ,dobrze że są lekkie :wink:
Christina i Miłka dziś ostatni raz.

byłam w administracji zanieść odczyt licznika ,naburczała na mnie że za cały rok nie można ,a ja ze telefonicznie podany wsiąkł :twisted:
była z szokowana bo mam już za pól roku naliczone 60m3 ..a ja na rok zużyłam 56 m3 :twisted: no i nie wiem co z tego będzie ,zaprosiłam panią co by sam sobie odczytała licznik :evil:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Czw lip 01, 2010 8:29 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Z małych, białych kanibali to wyrosło to :D

Obrazek

Obrazek

Wanilka

Od: Śro kwi 16, 2008 16:47

Post » Czw lip 01, 2010 8:50 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Cudne pieski :D

kaja888

Od: Pon wrz 29, 2008 21:03

Post » Czw lip 01, 2010 10:03 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

No ja nie mogę ale boskie psiurki :1luvu:

Dorciu jak kto za mało pracuje (Monika) to takie ma efekty - albo nauka albo balowanie :twisted:
Obrazek

LimLim

Post » Czw lip 01, 2010 10:16 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Witaj Dorciu,doczytuję zaległości.

Fajnie,że maluchy zdrowieją :ok:
A jak z Twoim zdrowiem,tajemnicze cholerstwo poszło już precz?

Dla Bartka oczywiście wielkie gratulacje i powodzenia w dalszej nauce :ok:

novena

Od: Wto lis 28, 2006 22:42

Post » Czw lip 01, 2010 11:07 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

A o której to spotkanie w sobotę, bo ja też mam zamiar się wprosić, poza tym Bartek musi mi oddać grę, którą pożyczył:P
Obrazek

Morela80

Od: Śro gru 14, 2005 15:51

Post » Czw lip 01, 2010 12:33 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Morelko za tydzień ,może być ??? :wink:
novena pisze:Witaj Dorciu,doczytuję zaległości.

Fajnie,że maluchy zdrowieją :ok:
A jak z Twoim zdrowiem,tajemnicze cholerstwo poszło już precz?

Dla Bartka oczywiście wielkie gratulacje i powodzenia w dalszej nauce :ok:

novena w końcu jesteś :wink:

z zadka prawie wszystko znikło .........tylko brzydkie ,sine ślady zostały ,już po widoku to ja nic nie mogę :twisted:

Wanilko jakie ogromne ,wystawiane ?

Limku ja się zastanawiam jakie były by wyniki gdyby Gadzina się przyłożył solidnie ,gdyby nie to wszystko co było po drodze ,gdyby nie fakt że generalnie miał wszystko w d... :?
zawsze uczył się świetnie .
potem Karolinka ,dziecko itd.
najważniejsze że zdał .
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 01, 2010 12:55 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

Dorciu najważniejsze, że zdał :D a Monika ma nauczkę :twisted: to ją może trochę pokory nauczy i za naukę się weźmie.
Obrazek

LimLim

Post » Czw lip 01, 2010 13:02 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

oby :ok:
Karolina ma poprawkę ,ale nic nie wiem :cry:
nie mam kontaktu ,wyjechała ....podobno.

samo życie.
Obrazek

dorcia44

Post » Czw lip 01, 2010 13:08 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

dorcia44 pisze:oby :ok:
Karolina ma poprawkę ,ale nic nie wiem :cry:
nie mam kontaktu ,wyjechała ....podobno.

samo życie.

To widzę, że dalej pod górkrę macie? :(

Dorcia jakbym w piątek podała dla Ciebie tą paczkę to dasz radę odebrać spod Pałacu Kultury w sobotę wieczorkiem? Tylko Gadzina musiałby Ci pomóc, bo to ciutkę ciężkie będzie, albo może któraś kobitka z samchodem. Daleko ty od tego pałacu mieszkasz?
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Czw lip 01, 2010 13:10 Re: Tytek WiecznyGilarz KOCIAK Z PALUCHA KTO PRZYGARNIE -POWRÓT?

3 przystanki pociągiem :wink:

ale jak coś dla kociastych to dam radę :D
Obrazek

dorcia44

[poprzednia][następna]