Wrocilam do Krakowa dzis z zamiarem powrotu na Slask, po czym polozylam sie na chwile i padlam na amen.
Termin zabiegu mam na...marzec 2011

Zmienily sie procedury. Zacme trzeba operowac na pewno, wiec musze ustawic sie grzecznie w kolejce. Nosz.... Jest szansa ze wcisna mnie wczesniej - co miesiac zbiera sie Wysoce Oswiecona Komisja ktora niezaleznie od lekarzy i takich tam osoby z adnotacja "PILNE" przynajmniej niektore przypadki przed ustalonym terminem operacji kwalifikuje do wczesniejszego zabiegu. A to Polska wlasnie

Kuzwa, wole nie myslec co bedzie jak sprywatyzuja szpitale, to bedzie w ogole hardcore na maksa....
W Katosach nawet szybko mi poszlo, choc nabiegalam sie po tym gmaszysku od rejestracji do rejestracji. Goraco jak cholera, siedzialam w kolejce z samymi starszymi osobami - jedna pani ledwo mowila, tak jej bylo duszno. Posluchalam ciekawych komentarzy i opowiesci o historii szpitala, jeden pan opowiadal jak slynna Ariadna Gie ratowala mu wzrok, ot - szpitalne opowiesci.
Fajnie bylo tam byc

I teraz mam zgryza. Jutro do pracy przychodzi nowa szefowa mojej szefowej wiec powinnam byc. No i nie wiem czy jechac czy nie jechac... W sumie wiecej jest na jechac, bo potrzebuje sobie odpoczac no i mam kilka spraw do zalatwienia... Ten dzisiejszy upal spowodowal ze przestalam myslec logicznie. Normalnie polozylam sie na lozku kolo Gluska, Fumika i psa, przytulilam do kundla, cos tam opowiedzialam i urwal mi sie film na dobre piec godzin.....
A moze to efekt kontaktu z placowka Narodowego Funduszu Zdrowia? Heh...
Jasdor, moje gratulacje - to bylo do przewidzenia ze Twoja latorosl wyjdzie z tego chaosu zwanego matura obronna reka, noga tudziez inna dowolna konczyna. W koncu po mamusi ma spryt, charakterek i potencjal
Dobra ide spac, jutro pobudka bladym switem.
Dobranoc czarowne. Pomponmamo i charm, odezwe sie do was jutro, ok?