Mruśkowo&Nuśkowo_wiosenne porządki :D

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 21:19 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

No właśnie mam ten czas spędzić z Wami. Jak to jest :?: Jak Duża wyjeżdża :?: Czy Wasza Duża też pojechała :?: Chętnie Was poznam.

MRU
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."
Edisiu, przepraszam...jesteś w moim serduszku...

Mruśkowo

Od: Pt gru 04, 2009 18:36

Post » Śro cze 30, 2010 9:01 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Mruśkowo pisze:No właśnie mam ten czas spędzić z Wami. Jak to jest :?: Jak Duża wyjeżdża :?: Czy Wasza Duża też pojechała :?: Chętnie Was poznam.

MRU

Ja to nie wiem, bo jak jestem to Duża nie wyjezdżała.. A nie! Przypomniało mi się - na Święta wyjeżdżała. Dwa razy. Raz zostałyśmy same we trzy, czarne. Było super. Mogłyśmy robic co chcemy, biegać, skakać ile wlezie i gdzie wlezie. Jedna pani przychodziła dac nam jeść. Ale się nie bawiła tylko szybko sobie szła. A potem zostałyśmy całą piątką - na Wielkanoc. Też biegałyśmy i się bawiłyśmy, ale Mała i Duża trochę były niezadowolone, że naszej Dużej nie ma z nami. Generalnie da się przeżyć. - Nusia
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Śro cze 30, 2010 12:09 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Mruśkowo pisze:No właśnie mam ten czas spędzić z Wami. Jak to jest :?: Jak Duża wyjeżdża :?: Czy Wasza Duża też pojechała :?: Chętnie Was poznam.

MRU

My nie wiemy, nasza Duża nas nie zostawia. Mówi, że jesteśmy takie kochaniutkie kotki, że nie mogłaby nas zostawić :mrgreen:
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Czw lip 01, 2010 8:07 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

bozena640 pisze:My nie wiemy, nasza Duża nas nie zostawia. Mówi, że jesteśmy takie kochaniutkie kotki, że nie mogłaby nas zostawić :mrgreen:

Ojej... to znaczy, że my nie jesteśmy kochaniutkie? :cry: :cry: :cry: - Nusia
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Czw lip 01, 2010 8:47 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Marzenia11 pisze:
bozena640 pisze:My nie wiemy, nasza Duża nas nie zostawia. Mówi, że jesteśmy takie kochaniutkie kotki, że nie mogłaby nas zostawić :mrgreen:

Ojej... to znaczy, że my nie jesteśmy kochaniutkie? :cry: :cry: :cry: - Nusia

No właśnie :?: Czy nasze Duże w takim razie nas nie kochają :?:
"Kubusiu? Tak Prosiaczku? Przepraszam...Ale za co? Za to, że miłość do ciebie w moim serduszku jest tak mała jak ja."

Mruśkowo

Post » Czw lip 01, 2010 8:50 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

A jak całują w łepek, bawią się, głaszczą to co to znaczy? :? :? :? - Nusia

Marzenia11

Post » Czw lip 01, 2010 10:48 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Marzenia11 pisze:A jak całują w łepek, bawią się, głaszczą to co to znaczy? :? :? :? - Nusia

No chyba, że kochają nad życie. Moja Duża to mnie cały czas przytula. A jak nie przytula, to ją do tego zmuszam. :mrgreen:

Mruśkowo

Post » Czw lip 01, 2010 10:59 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

No masz, widać, że młode jesteście. Wiadomo, ze Duże nas kochają, ale czasami muszą wyjechać żeby na woła zarobić albo też muszą wyjechać, zeby nam wolną chatę zostawić i dać nam "wolną łapę" do działania. NO ja nie lubię jak wyjeżdża Duża na długo i musimy w ciemnościach siedzieć i nie ma nas kto pogonić (kto nie ma szans dogonić oczywiście), ale tak na trochę to raz na jakiś czas musi, no po prostu MUSI - Duża Barzynka

Marzenia11

Post » Czw lip 01, 2010 23:14 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Jesteś już spakowana? - Nusia
Ciekawe co przywieziesz NOWEGO do jedzenia! 8O 8O 8O - Duża

Marzenia11

Post » Pt lip 02, 2010 6:17 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Marzenia11 pisze:Jesteś już spakowana? - Nusia
Ciekawe co przywieziesz NOWEGO do jedzenia! 8O 8O 8O - Duża

Jestem już spakowana. :mrgreen:
Jeśli chodzi o jedzonko...to wielka tajemnica, ale moja Duża mówiła mi, że spakowała coś, co i ja i wy lubicie.
Zaczyna się na k... :piwa:

Mruśkowo

Post » Nie lip 04, 2010 10:41 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Mru dołączyła do mojej kociej bandy. Pierwszego dnia banda postanowiła pokojowo nawiązać przyjaźń, ale Mru ostro "walczyła" i pilnowała dostępu do swojej tymczasowj Dużej :lol: :lol: :lol: Dzisiaj banda z przewodnictwem rezydentek: Dużej w asyście Małej też syczy i i pokazuje Mru, ze każdy ma prawo do Dużej i ze syczeć też umieją i jeśli Mru chce to może tak być tylko po co. Mru myśli, myśli i mam nadzieję, że wyciągnie odpowiednie wnioski :ok: :ok: :ok:

Marzenia11

Post » Pon lip 05, 2010 23:26 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Mądra Mru - wnioski wyciąga. Dziś pierwszy dzień kociej integracji bez obecności człowieka :wink: koty przy wioeczornym oglądzie całe i zdrowe i chyba zadowolone sądząc po sposobie uzywania ogona i chęci do zabawy :piwa: :piwa: :piwa: oczywiście syczą nadal, ale już bardziej dla zasady i "żeby żadna nie myślała, ze ktoraś tu ustąpi" :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Śro lip 07, 2010 8:58 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

No to mamy pierwszą zabawę czwórki Czarnych wokół i na drapaku :piwa: :piwa: :piwa: :piwa: Małe Czarne jeszcze nie do końca pewne, czy sunąca galopem Mru ma cel staranować przeciwnika, czy własnie pogonić dla zabawy, ale SIĘ BAWIĄ :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: A Mru zachwycona drapakiem - dostała szału, skacze, wywija fikołki na drabince, zeskakuje i wskakuje... normlanie gdybym to widziała tu od razu bym zamowiła kotu duuuuży drapak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Marzenia11

Post » Czw lip 08, 2010 13:11 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Dzisiaj Mru spała w budce na drapaku :1luvu: :1luvu: :1luvu: Małe Czarne już nie są zestresowane jej obecnością, ani ona ich, choć walczą na syczenie o moje względy i poranne głaskanie :lol: :lol: :lol: jest coraz trudniej - 6 kotów, każdy 10 minut to wychodzi pełna godzina, a jednakowoż moje rezydentki wkurzone domagają się więcej pieszczot i porannej, sam na sam ze mną, zabawy na korytarzu więc im czasu poświęcam więcej :roll:
Dzisiaj Nusia przymierzyła się do torby Mru co wprowadziło Mru w stan ciężkiego szoku - zobaczyła nie siebie na SWOIM miejscu :mrgreen: już standardem jest, ze jedzonko w miseczce Mru jest najsmaczniejsze na świecie, a wczoraj było pierwsze wspólne (tzn. w jednym pomieszczeniu, obok siebie) śniadanie :piwa: :piwa: :piwa:

Oczywiście bez udziału rezydentek... im nie przystoi "śniadać" z gówniarstwem.. :D

Marzenia11

Post » Pt lip 09, 2010 18:14 Re: Mruśkowo_wielki czarny kot :-)

Mam nadzieję., że w weekend uda mi sie wstawić jakieś zdjęcia Mru z pobytu na koloniach :lol: :lol: :lol: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Marzenia11

[poprzednia][następna]