Mała Dzikuska pisze:Cola ostatnio sporty ekstremalne uprawia. Wspinaczkę wysokoręcznikową.
Jak dojdzie do wysokofirankowej, to łap aparat
Bry
Moderator: Estraven
Mała Dzikuska pisze:Cola ostatnio sporty ekstremalne uprawia. Wspinaczkę wysokoręcznikową.
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Cola ostatnio sporty ekstremalne uprawia. Wspinaczkę wysokoręcznikową.
Jak dojdzie do wysokofirankowej, to łap aparat![]()
Bry
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:Cola ostatnio sporty ekstremalne uprawia. Wspinaczkę wysokoręcznikową.
Jak dojdzie do wysokofirankowej, to łap aparat![]()
Bry
Wtedy to się za głowę będę łapać!
OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:
Na to już i tak będzie za późno
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:Mała Dzikuska pisze:
Na to już i tak będzie za późno
Nie pomoże?
OKI pisze:U Ciebie też oczka łzawią...Niedobrze
![]()
O tych trwałych zmianach też mi wet mówił, bo u Deli również były takie podejrzenia.
Ale dzień dobry
Mała Dzikuska pisze:OKI pisze:U Ciebie też oczka łzawią...Niedobrze
![]()
O tych trwałych zmianach też mi wet mówił, bo u Deli również były takie podejrzenia.
Ale dzień dobry
Właściwie to jedno. Po tej stronie co dziurka mniejsza od noska jest. Dziś rano się jej przyglądalam i wydawało mi się, że znowu różnica w wielkości jest bardzo widoczna.

kocurzyca41 pisze:Cześć słodziaczki,co to za chorowanko?Najpierw qpale byle gdzie,teraz oczko łzawi.Duża się martwi ,nieno dość przykrych niespodzianek
Brać się do kupy zdrowieć szybciutko.Może Duża raki i czekany do wspinaczki kupi
Mała Dzikuska pisze:kocurzyca41 pisze:Cześć słodziaczki,co to za chorowanko?Najpierw qpale byle gdzie,teraz oczko łzawi.Duża się martwi ,nieno dość przykrych niespodzianek
Brać się do kupy zdrowieć szybciutko.Może Duża raki i czekany do wspinaczki kupi
Colusia ma własne raki i czekany. Nieraz odczułam na własnej skórze.
Ja już też miałam nadzieję, że od veta trochę odpoczniemy.
Chciałam na kilka dni z córką wyjechać i Tż na gospodarstwie zostawić. A tak to nie wiem, jak z oczkiem coś poważnego będzie to moje plany ulegną zmianie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, zuza i 14 gości