Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Megana pisze:Bierzemy, bierzemy. Na Vivie od dawna jedna koleżanka adoptowała, teraz urabiam jeszcze parę osób.
Z prywaty - udało się złapać jednego dzikusa na sterylkę (lub kastrację) Jutro akcja numer dwa. Nie mam pojęcia, kiedy ja mam pracować...
WOW!!!Megana to Ty masz pełne rece roboty?![]()
Elżbieta pisze:Witam najserdeczniej P.Izo
przeczytałam ten nowy odcinek z życia Pani i jej kotów i wybaczy Pani,ale czuję się zoobowiązana napisac co poniżej:
czytając na jednej ze stron tego wątku peany na temat adopcji zagranicznych chciałam powiedzieć,że szczerze zazdroszczę.Po zaginięciu na terenie Niemiec psa o imieniu PERRASZEK,po niewyjaśnionej kwestii TOBIASZA i innych obiecałam sobie,że nigdy więcej od nas żaden pies nie pójdzie do adopcji zagranicznej.Zazdroszcze że macie kontakty-macie informacje.Od wczoraj-życie to paradoks!!!-ratujemy we dwoje pewnego psa z Niemiec..
kłaniam się i już nie przeszkadzam P.Izo
E/W
Megana pisze:iza71koty pisze:Megana pisze:Bierzemy, bierzemy. Na Vivie od dawna jedna koleżanka adoptowała, teraz urabiam jeszcze parę osób.
Z prywaty - udało się złapać jednego dzikusa na sterylkę (lub kastrację) Jutro akcja numer dwa. Nie mam pojęcia, kiedy ja mam pracować...
WOW!!!Megana to Ty masz pełne rece roboty?![]()
W porównaniu z Tobą, to ja się nudzę...
Feralna ta sterylka, nie będę tu was dołować i opisywać, na dodatek domowy komp mi padł, a mojego Teżeta nie ma do niedzieli.
iza71koty pisze:Kto pokocha Blusię ??? Wirtualnie oczywiście![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 117 gości