serum pisze:Alicja GRATULUJĘ decyzjiDaj link chciała bym poznać tego szczęściarza .
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113362
Bardzo proszę.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
serum pisze:Alicja GRATULUJĘ decyzjiDaj link chciała bym poznać tego szczęściarza .
monika74 pisze:iza71koty pisze:Monika torba transportowa juz do mnie wrócila. Dzięki.A jak Julcia?
Jestescie już po odrobaczeniu? ma apetyt malutka?
Julcia już po odrobaczeniu apetyt dopisuje i to bardzo wczoraj wykorzystała moment nieuwagi i ukradła mi kotleta z talerza (skonsumowała prawie całego dla mnie zostały ziemniaczki)
ALICJA Borgelt pisze:Pochwalę się, a co mi tam, Rudasek- ślepinka jedzie do mnie, adoptujemy kocika.
Coś tam też o wirtualnych adopcjach na vivie przy okazji wątku wspomniałam no i o Tobie Izo![]()
dużo osób śledzi te adopcję, więc może coś się ruszy w sprawie wirtualnych...
monika74 pisze:iza71koty pisze:Monika torba transportowa juz do mnie wrócila. Dzięki.A jak Julcia?
Jestescie już po odrobaczeniu? ma apetyt malutka?
Julcia już po odrobaczeniu apetyt dopisuje i to bardzo wczoraj wykorzystała moment nieuwagi i ukradła mi kotleta z talerza (skonsumowała prawie całego dla mnie zostały ziemniaczki)
taizu pisze:E, moje wcale nie musiały kraść jedzenia, a wędlinę umieją zwinąć z kanapki nim się obejrzę, i to w zorganizowanej bandzie![]()
Pozdrowienia
taizu pisze:Pewnie, że moje z łakomstwa. Przez pierwsze miesiące musiałam jadać na stojąco, a i tak próbowały wdrapywać się do talerza po nogawkach
iza71koty pisze:taizu pisze:Pewnie, że moje z łakomstwa. Przez pierwsze miesiące musiałam jadać na stojąco, a i tak próbowały wdrapywać się do talerza po nogawkach
Matko jedyna!!!czy one są "po przejsciach"?
Ja to znowu przy moich, lodówki otworzyć nie mogę...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 46 gości