DO ZAMKNIĘCIA: Co Dranie to Dranie. I jeszcze Totka z astmą.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 20:22 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Niema to jak sugerować się komentarzami współpracowników :roll: , skoro lubisz tą spódniczkę to śmigaj w niej ile wlezie :wink:
Królewno nie stresuj Dużej , zrób co trzeba :ok: :ok: :ok: :wink:

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Śro cze 30, 2010 20:28 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Dopiero dzisiaj zauważyłam, że faktycznie opina się na rzeczonej części ciała :twisted:

My tu sobie o d**** Jennifer, a mnie komary w moją własną gryzą :twisted: Dla uściślenia: na razie pogryzły mnie w nogi i szyję, ale w d*** też jeszcze mogą, siedzę przy otwartym na oścież oknie. Chyba zabieram zabawki (wiatrak znaczy się :wink:, do sypialni) i idę czytać...

Niedobrze mi od tych lodów :roll: . Dziś były orzechowe. Od jutra dieta :twisted: :twisted: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro cze 30, 2010 20:30 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

:ok: za sik królewny :ok:

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Śro cze 30, 2010 20:39 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Wielbłądzio pisze:Dopiero dzisiaj zauważyłam, że faktycznie opina się na rzeczonej części ciała :twisted:

My tu sobie o d**** Jennifer, a mnie komary w moją własną gryzą :twisted: Dla uściślenia: na razie pogryzły mnie w nogi i szyję, ale w d*** też jeszcze mogą, siedzę przy otwartym na oścież oknie. Chyba zabieram zabawki (wiatrak znaczy się :wink:, do sypialni) i idę czytać...

Niedobrze mi od tych lodów :roll: . Dziś były orzechowe. Od jutra dieta :twisted: :twisted: :twisted:

Orzechowe są fajne 8) , choć i dobrym czekoladowym niczego nie można zarzucić :wink: .
Z takich w pudełku zdecydowanie najlepiej wspominam Movenpick właśnie czekoladowy albo też tiramisu , szkoda że jakoś nie widać ich po sklepach ostatnimi czasy :roll: .

bubor

Post » Śro cze 30, 2010 20:40 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek (chyba) uratowany :)

genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:Przede wszystkim dlatego, że prawie każdy z moich kotów jest gruby i wraz z wagą transportera wychodzi po 7-8 kg na rękę

Ja to znam takiego, co żeby ważyć 7 kg nawet transportera nie potrzebuje :mrgreen: Miałam nic nie mówić, to jest tajemnica, ciiii...

wiedziałam, że publicznie wagę mego pierworodnego ujawni :twisted:

a co do d... to zazdroszczą i tyle
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Śro cze 30, 2010 20:40 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Dziękujemy bardzo za kciuki, przydadzą się...
Do czego to podobne: żeby prosić ludzi o trzymanie kciuków za sikającego kota :roll: :oops: Dla równowagi możecie też potrzymać, żeby KTOŚ przestał lać po kątach :twisted: Dzisiaj rano na szafce w korytarzu znów była kałuża, dobrze, że ją zauważyłam, zanim postawiłabym tam torebkę :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Śro cze 30, 2010 20:43 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek (chyba) uratowany :)

monika794 pisze:
genowefa pisze:
Wielbłądzio pisze:Przede wszystkim dlatego, że prawie każdy z moich kotów jest gruby i wraz z wagą transportera wychodzi po 7-8 kg na rękę

Ja to znam takiego, co żeby ważyć 7 kg nawet transportera nie potrzebuje :mrgreen: Miałam nic nie mówić, to jest tajemnica, ciiii...

1. wiedziałam, że publicznie wagę mego pierworodnego ujawni :twisted:

2. a co do d... to zazdroszczą i tyle

1. Czarnego koczura :1luvu: ? Duże i grube są najpiękniejsze :1luvu:

2. Eee, czyżby... ? Same też mają wielkie :ryk:

Wielbłądzio

Post » Śro cze 30, 2010 20:46 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Paweł, proszę nie opowiadać mi tu o żadnych dobrych lodach, których JESZCZE nie próbowałam :twisted:
Jakkolwiek dwuznacznie by to nie zabrzmiało :mrgreen: Odwala mi przed nocą, może te komary co mnie pogryzły były chore na wściekliznę :roll: :wink:

Wielbłądzio

Post » Śro cze 30, 2010 20:56 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

czarnego, czarnego co się do Ciebie śmiał :1luvu:
na pewno mają większe d... i w śliwkę jak w Dniu Świra :ryk:
Obrazek

monika794

Od: Sob kwi 18, 2009 1:24

Post » Śro cze 30, 2010 21:21 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Idę, bo w ręce też mnie już pogryzły.
Komary, nie koleżanki od d**.

Dobranoc :D

Wielbłądzio

Post » Czw lip 01, 2010 8:19 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Wielbłądzio pisze:E tam, co mi po kształcie, skoro rozmiar przytłacza :twisted:
Więcej już chyba tej spódnicy nie włożę :roll: , a szkoda, lubiłam ją. (...)

Jak to nie włożę :?: :!: :?:
Tym bardziej powinnaś zakładać :!: :!: :!:
Koleżanki widzą, że dobrze w niej wyglądasz i im żal d*** ściska (ale nie aż na tyle, żeby się w rzeczoną spódnicę zmieściły :P )

Królewna sikała? :ok:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Czw lip 01, 2010 12:00 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Sikała :dance2: :dance:

A ja mam dziś w pracy wyjątkowy młyn i jutro będzie podobnie :twisted: , także wpadłam tylko na chwilę...

Wielbłądzio

Post » Czw lip 01, 2010 17:46 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Na przełomie miesięcy zawsze mamy 'czas Apokalipsy', ale w wakacje jest jeszcze gorzej niż zwykle :roll:
Wróciłam do domu i padam, poza tym cały czas trzyma mnie myśl, jaka masa roboty 'na wczoraj' czeka na mnie na biurku, teraz jest tak, że z każdym dniem zaległości robi się coraz więcej...

Draństwo zdycha z gorąca, ja też.

Buś nic nie pije, martwię się, mamy chyba następny problem :(

Wielbłądzio

Post » Czw lip 01, 2010 19:09 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Problemom proponujemy pójść precz :ok: :ok: :ok:
Alyaa - święte słowa :ok:
Witaj Wielbłądziu z Draniami wieczorową porą :wink:

bubor

Post » Czw lip 01, 2010 19:14 Re: Co Dranie to Dranie. Busiek uratowany - czy aby na pewno...?

Witamy :D

Martwię się: takie upały, a ona chyba w ogóle nie pije :( Czyżby jutro znowu trzeba było gnać do lecznicy :( ...?
Jak nie urok to rozwolnienie :(

Jakoś nie kontaktuję, chyba jestem przemęczona po dzisiejszym zasuwie w pracy. Trzeba iść wcześniej spać...

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]