Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 0:13 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

No wiesz On troszkę nasiąknął górami :wink:
nie zważa na to czy zaprasza Ktoś czy nie

to tak jak w tutejszym powiedzonku

Wpuść Górola do łazienki
to Ci mydło zeźre a szamponem popije :lol:

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Śro cze 30, 2010 6:36 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
Kociama pisze:Łomatko nie ma człeka na forum jakiś czas a teraz pampers przelał :ryk: :ryk: :ryk:
foty Kropencjusza super
szczególnie to z praniem

Kasiu Kochana dla ułatwienia to może nie rób fotek tego co zniszczone ale tego co jeszcze zostało w całości :lol:
Całuj Kocie gębulki mocno
Za zdrówko Wasze
Parysek czuje się dobrze?

:D Witaj Iwa, dawno Cię nie było ... Pomysł ze zdjeciami tego co jeszcze zostało jest super ... :mrgreen: przynajmniej jak już tego NIE BĘDZIE, to sobie na zdjęciach pooglądam ... :ryk: Parysek czuje się dobrze ... A Kropencjusz właśnie oberwał z łeb od nowego,tj. Bubusia ...Bo i po co się pchał do niego w gości, jak zaproszenia nie miał :mrgreen:

przynajmniej Ci zdjęcia na pamiątkę zostaną :mrgreen: :lol: :ryk:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro cze 30, 2010 7:29 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

:ryk: Smakuja im te czeresnie chociaz? Sprzatanie musi byc nie zle...

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Śro cze 30, 2010 10:58 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze: ...A Kropencjusz właśnie oberwał z łeb od nowego,tj. Bubusia ...Bo i po co się pchał do niego w gości, jak zaproszenia nie miał :mrgreen:

Kasiu,jak ja uwielbiam twoje opowieści czytać to nawet sobie tego nie wyobrażasz :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Tak jak Iwusi,tylko trochę inny pampers by mi się przelał :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro cze 30, 2010 20:29 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Mam nowe zdjęcia .... :crying: ... Kropencjusz nie wyrobił się na zakręcie podczas "przelotu"...
Obrazek

katarzyna1207

Od: Pt lip 03, 2009 21:58

Post » Śro cze 30, 2010 20:32 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

to czekamy żeby obejrzeć dzieło zniszczenia :?
Trufla, Lili i Imbir
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Beasia

Od: Pt maja 22, 2009 12:05

Post » Śro cze 30, 2010 20:40 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

troche mialam zaleglosci w czytaniu, ale juz nadrobione. Kasia, podziwiam cierpliwosc i spokoj, bo ja bym juz wyszla z siebie :ryk:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Śro cze 30, 2010 20:48 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Kociara82 pisze:troche mialam zaleglosci w czytaniu, ale juz nadrobione. Kasia, podziwiam cierpliwosc i spokoj, bo ja bym juz wyszla z siebie :ryk:

Nie mogę ... bo on taki kofffany jest ... Wierzę, że z kotami jest tak jak i z ludźmi ... każdy kot ma gdzieś "swojego człowieka", jak drugą połówkę ... I wychodzi mi, że ze stadka, które mam w domu 3 są takie właśnie moje najbardziej (mimo że kocham wszystkie)... I Kropencjusz załapał się na podium ... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 01, 2010 8:00 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:Mam nowe zdjęcia .... :crying: ... Kropencjusz nie wyrobił się na zakręcie podczas "przelotu"...

rozumiem, że szkody są tylko materialne, kotutowi nic się nie stało?
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 01, 2010 8:52 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

Ja chcem zdjecie! Ja chcem zdjecie! Ja chcem zdjecie!

Mam plakac glosno? :mrgreen:

SecretFire

Post » Czw lip 01, 2010 8:58 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:Mam nowe zdjęcia .... :crying: ... Kropencjusz nie wyrobił się na zakręcie podczas "przelotu"...

Kropuś w tym zakresie jest chyba niezniszczalny ... nieraz jak przywalił łepetyną w ścianę, to aż mnie się słabo robiło, a on nic ...pędził dalej ... :mrgreen: Niestety opcja obicia ścian materacami nie wchodzi w rachubę ... :twisted:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 01, 2010 9:14 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

katarzyna1207 pisze:
mar9 pisze:

Kropuś w tym zakresie jest chyba niezniszczalny ... nieraz jak przywalił łepetyną w ścianę, to aż mnie się słabo robiło, a on nic ...pędził dalej ... :mrgreen: Niestety opcja obicia ścian materacami nie wchodzi w rachubę ... :twisted:

no i dobrze, potem doszłoby usunięcie klamek, kaftaniki z dłuuugimi rękawkami itp. 8O :strach: :roll:
może powinnaś sprawić Kropencjuszowi kask? :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 01, 2010 9:25 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:rozumiem, że szkody są tylko materialne, kotutowi nic się nie stało?

[/quote]
no i dobrze, potem doszłoby usunięcie klamek, kaftaniki z dłuuugimi rękawkami itp. 8O :strach: :roll:
oj by się przydały .... :ryk:
może powinnaś sprawić Kropencjuszowi kask? :
wink:[/quote]
I ochraniacze na doopkę .... :mrgreen:
Obrazek

katarzyna1207

Post » Czw lip 01, 2010 9:55 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

mar9 pisze:
katarzyna1207 pisze:I ochraniacze na doopkę .... :mrgreen:

faktycznie, na doopkę też by zdał ochraniacz, może malusi jasieczek? :wink:
ObrazekObrazek

mar9

Post » Czw lip 01, 2010 9:59 Re: Miszcz Demolki Kropek został przygarnięty :) DS u Katarzyny!

SecretFire

[poprzednia][następna]