nie zważa na to czy zaprasza Ktoś czy nie
to tak jak w tutejszym powiedzonku
Wpuść Górola do łazienki
to Ci mydło zeźre a szamponem popije

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katarzyna1207 pisze:Kociama pisze:Łomatko nie ma człeka na forum jakiś czas a teraz pampers przelał![]()
![]()
![]()
foty Kropencjusza super
szczególnie to z praniem
Kasiu Kochana dla ułatwienia to może nie rób fotek tego co zniszczone ale tego co jeszcze zostało w całości![]()
Całuj Kocie gębulki mocno
Za zdrówko Wasze
Parysek czuje się dobrze?
Witaj Iwa, dawno Cię nie było ... Pomysł ze zdjeciami tego co jeszcze zostało jest super ...
przynajmniej jak już tego NIE BĘDZIE, to sobie na zdjęciach pooglądam ...
Parysek czuje się dobrze ... A Kropencjusz właśnie oberwał z łeb od nowego,tj. Bubusia ...Bo i po co się pchał do niego w gości, jak zaproszenia nie miał
katarzyna1207 pisze: ...A Kropencjusz właśnie oberwał z łeb od nowego,tj. Bubusia ...Bo i po co się pchał do niego w gości, jak zaproszenia nie miał
Kociara82 pisze:troche mialam zaleglosci w czytaniu, ale juz nadrobione. Kasia, podziwiam cierpliwosc i spokoj, bo ja bym juz wyszla z siebie :ryk:
katarzyna1207 pisze:Mam nowe zdjęcia ....... Kropencjusz nie wyrobił się na zakręcie podczas "przelotu"...
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Mam nowe zdjęcia ....... Kropencjusz nie wyrobił się na zakręcie podczas "przelotu"...
rozumiem, że szkody są tylko materialne, kotutowi nic się nie stało?
katarzyna1207 pisze:mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:Mam nowe zdjęcia ....... Kropencjusz nie wyrobił się na zakręcie podczas "przelotu"...
rozumiem, że szkody są tylko materialne, kotutowi nic się nie stało?
Kropuś w tym zakresie jest chyba niezniszczalny ... nieraz jak przywalił łepetyną w ścianę, to aż mnie się słabo robiło, a on nic ...pędził dalej ...Niestety opcja obicia ścian materacami nie wchodzi w rachubę ...
mar9 pisze:rozumiem, że szkody są tylko materialne, kotutowi nic się nie stało?
mar9 pisze:katarzyna1207 pisze:I ochraniacze na doopkę ....
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, muza_51 i 43 gości