viewtopic.php?f=20&t=111640
viewtopic.php?f=20&t=112234
viewtopic.php?f=20&t=112675
viewtopic.php?f=20&t=111565
viewtopic.php?f=20&t=111303
Ozi

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna Rylska pisze:zapraszam serdecznie na bazarki, może ktoś coś wypatrzy
viewtopic.php?f=20&t=111640
viewtopic.php?f=20&t=112234
viewtopic.php?f=20&t=112675
viewtopic.php?f=20&t=111565
viewtopic.php?f=20&t=111303
Ozi
Anna Rylska pisze:w górę
MariaD pisze:Anna Rylska pisze:w górę
Podrzucasz maluszka ale napisz jakiej konkretnie potrzebujesz pomocy? Finansowej? Innej? Jakiej? Kontaktowałaś się z jakimś doświadczonym chirurgiem co do możliwości operacji?
Agnes128 pisze:Aniu a co tam u Ozi![]()
Jak się czuje maluch
![]()
Trzymamy mocno za niego kciuki
![]()
![]()
![]()
ZAPRASZAMY NA BAZARKIPOMOC FINANSOWA POTRZEBNA
![]()
![]()
Anna Rylska pisze:przepraszam, że na tym wątku nic nie pisałam, zakręcona jestem strasznie, nie wiem w co ręce wkładać
Boluś nasz kot z karłowatościa przyusakową był chory, już lepiej teraz, jeszcz eleczymy ale uczulił się naleki i rwie sieć z siebie strasznie![]()
Ozi w miare dobrze, dziś ma jakis keipski dzień, bo nie chce wcale jeść, dokarmiałam go strzykawką, brzusio go chyba boli, bo taki dziś twardy i zgazowany![]()
Operacja jest 8 lipca, do tego czasu muszę go doprowadzić do formy i siebie fin. przygotowac do tego zabiegu
zabieg będzie u nas ( koszty niższe o ok.400zł, w W-wie 850-1000 zł nam powiedzieli) będzie go robił chirurg, który operował też nasza sunię
jeden z 4 maluchów już w swoim domku
Anna Rylska pisze:dzięki dziewczyny![]()
nie wiem, w co mam teraz ręce wkładać
jeden ślepy, drugi z chorym brzuchem![]()
Rodzeństwo Oziego w piątek jedzie razem do nowego domku - parka, dwa chłopy razem![]()
Ozi trzyma się dzielnie, biedaczek nie wie, co go jeszcze czeka
uszka zaczęły znowu się babrać, było już tak ładnie, świerzb praktycznie zniknął, wyleczył się i znowu mamy nawrót, tylko on, reszta jest ok
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, Paula05, Szymkowa i 255 gości