Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Będzie operacja.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 14, 2010 18:55 Re: Przepuklina przeponowa kocie 6 tyg.Ratunku

Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon cze 14, 2010 19:20 Re: Przepuklina przeponowa kocie 6 tyg.Ratunku

Skontaktuj się z dr.Galantym, Warszawa, 22 5936118, Klinika Małych Zwierząt SGGW. http://www.sggw.pias.pl/strony/chir.htm
Specjalizuje się w operacjach na bardzo młodych zwierzakach.
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Pon cze 14, 2010 21:32 Re: Przepuklina przeponowa kocie 6 tyg.Ratunku

za Oziego :ok: :ok: :ok: za bazarki :ok: :ok: :ok:

Agnes128

Od: Pt paź 26, 2007 19:23

Post » Wto cze 15, 2010 10:38 Re: Przepuklina przeponowa kocie 6 tyg.Ratunku

podrzuce

Anna Rylska

Post » Śro cze 16, 2010 7:32 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Prosze o pomoc

w górę

Anna Rylska

Post » Śro cze 16, 2010 7:53 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Prosze o pomoc

Anna Rylska pisze:w górę

Podrzucasz maluszka ale napisz jakiej konkretnie potrzebujesz pomocy? Finansowej? Innej? Jakiej? Kontaktowałaś się z jakimś doświadczonym chirurgiem co do możliwości operacji?
Obrazek

MariaD

Od: Pt mar 19, 2004 18:31

Post » Czw cze 17, 2010 22:33 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Prosze o pomoc

MariaD pisze:
Anna Rylska pisze:w górę

Podrzucasz maluszka ale napisz jakiej konkretnie potrzebujesz pomocy? Finansowej? Innej? Jakiej? Kontaktowałaś się z jakimś doświadczonym chirurgiem co do możliwości operacji?

Potrzebna pomoc finansowa na badania i leczenie Ozi,oraz na karmę i leki dla malucha i jego rodzeństwa :!:

Agnes128

Post » Czw cze 17, 2010 22:35 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Prosze o pomoc

Aniu a co tam u Ozi :?: :?: Jak się czuje maluch :?: :?: Trzymamy mocno za niego kciuki :ok: :ok: :ok:

ZAPRASZAMY NA BAZARKI :!: POMOC FINANSOWA POTRZEBNA :!: :!:

Agnes128

Post » Pt cze 18, 2010 21:58 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Prosze o pomoc

Agnes128 pisze:Aniu a co tam u Ozi :?: :?: Jak się czuje maluch :?: :?: Trzymamy mocno za niego kciuki :ok: :ok: :ok:

ZAPRASZAMY NA BAZARKI :!: POMOC FINANSOWA POTRZEBNA :!: :!:

:?: :?: :?:

Agnes128

Post » Sob cze 19, 2010 15:04 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Prosze o pomoc

przepraszam, że na tym wątku nic nie pisałam, zakręcona jestem strasznie, nie wiem w co ręce wkładać
Boluś nasz kot z karłowatościa przyusakową był chory, już lepiej teraz, jeszcz eleczymy ale uczulił się naleki i rwie sieć z siebie strasznie :(

Ozi w miare dobrze, dziś ma jakis keipski dzień, bo nie chce wcale jeść, dokarmiałam go strzykawką, brzusio go chyba boli, bo taki dziś twardy i zgazowany :(

Operacja jest 8 lipca, do tego czasu muszę go doprowadzić do formy i siebie fin. przygotowac do tego zabiegu
zabieg będzie u nas ( koszty niższe o ok.400zł, w W-wie 850-1000 zł nam powiedzieli) będzie go robił chirurg, który operował też nasza sunię

jeden z 4 maluchów już w swoim domku :)

Anna Rylska

Post » Wto cze 22, 2010 20:43 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Prosze o pomoc

Anna Rylska pisze:przepraszam, że na tym wątku nic nie pisałam, zakręcona jestem strasznie, nie wiem w co ręce wkładać
Boluś nasz kot z karłowatościa przyusakową był chory, już lepiej teraz, jeszcz eleczymy ale uczulił się naleki i rwie sieć z siebie strasznie :(

Ozi w miare dobrze, dziś ma jakis keipski dzień, bo nie chce wcale jeść, dokarmiałam go strzykawką, brzusio go chyba boli, bo taki dziś twardy i zgazowany :(

Operacja jest 8 lipca, do tego czasu muszę go doprowadzić do formy i siebie fin. przygotowac do tego zabiegu
zabieg będzie u nas ( koszty niższe o ok.400zł, w W-wie 850-1000 zł nam powiedzieli) będzie go robił chirurg, który operował też nasza sunię

jeden z 4 maluchów już w swoim domku :)

Aniu można się zakręcić mając tyle spraw (kociaków) na głowie,szczególnie,ze wymagają tak troskliwej opieki.
Mam nadzieję,ze Ozi nabierze trochę sił i formy przed operacją :ok: :ok:
850-1000 8O 8O :!: :?: Ile kasy :?: :?: Ceny mocno wygórowane :!: :!: Przecież to prawie skazanie kociaka na śmierć,jeżeli nie udałoby się zebrać kasy na tą operacje. Całe szczęście ,ze udało Ci się znaleźć "trochę " tańsze usługi.Kciuki za pomyślne zakończenie i zdrówko OZi :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Szkoda mi też Bolusia :cry: Ze też musiała mu się jeszcze przyplątać jakaś paskudna alergia :evil: Za niego również trzymamy mocno kciuki :ok: :ok: :ok: :ok: Zdrowiejcie maluchy :ok: :ok: :ok:

Agnes128

Post » Sob cze 26, 2010 19:44 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Będzie operacja.

Co tam u Ozi :?: :?:
Do góry i nie spadać :ok: :ok: :ok:

Agnes128

Post » Śro cze 30, 2010 17:22 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Będzie operacja.

:ok:

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Śro cze 30, 2010 17:28 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Będzie operacja.

dzięki dziewczyny :1luvu:
nie wiem, w co mam teraz ręce wkładać
jeden ślepy, drugi z chorym brzuchem :(
Rodzeństwo Oziego w piątek jedzie razem do nowego domku - parka, dwa chłopy razem :)
Ozi trzyma się dzielnie, biedaczek nie wie, co go jeszcze czeka
uszka zaczęły znowu się babrać, było już tak ładnie, świerzb praktycznie zniknął, wyleczył się i znowu mamy nawrót, tylko on, reszta jest ok

Anna Rylska

Post » Czw lip 01, 2010 13:00 Re: Przepuklina przeponowa *Ozi ma 6 tyg. Będzie operacja.

Anna Rylska pisze:dzięki dziewczyny :1luvu:
nie wiem, w co mam teraz ręce wkładać
jeden ślepy, drugi z chorym brzuchem :(
Rodzeństwo Oziego w piątek jedzie razem do nowego domku - parka, dwa chłopy razem :)
Ozi trzyma się dzielnie, biedaczek nie wie, co go jeszcze czeka
uszka zaczęły znowu się babrać, było już tak ładnie, świerzb praktycznie zniknął, wyleczył się i znowu mamy nawrót, tylko on, reszta jest ok

Za domek dla chłopaków :ok: :ok: :1luvu: No i za Ozi,aby szybko nam zdrowiał i znalazł kochający domecek :ok: :ok: :1luvu:

Agnes128

[poprzednia]