Przytulanka-jest źle, zbieramy na leczenie

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro cze 30, 2010 15:08 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

A mnie generalnie wkurza głównie pani D. i pan B. Będą się - mam nadzieję - w piekle smażyć za to, co robią!
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro cze 30, 2010 15:08 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Ostatni raz,
nie mam czasu,
mam nieszczepionego kota,
mąż się dziś ode mnie wyprowadzi jeśli wrócę z kotem.
Teraz już mam prawo się wahać? :?

Edit: to był mój ostatni post, z mojej strony przepychanka zakończona.
Ostatnio edytowano Śro cze 30, 2010 15:13 przez gaota, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

gaota

Od: Pt cze 19, 2009 9:10

Post » Śro cze 30, 2010 15:11 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

gaota pisze:Ostatni raz,
nie mam czasu,

Nie kłóćmy się - pliiiz.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro cze 30, 2010 15:12 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Dziewczyny - błagam....

zastanówmy się lepiej, czy jest jeszcze coś, czym konstruktywnie i realnie jesteśmy w stanie pomóc Przytulance...

a może jakiś hotel dla zwierząt, który wspólnie opłacimy.... - pewnie gadam bez sensu, ale nie wiem już, co można w tej sytuacji zrobić..... :(

joluka

Od: Nie gru 30, 2007 16:51

Post » Śro cze 30, 2010 15:12 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

gaota pisze:Ostatni raz,
nie mam czasu,

Ależ ja nie mam do Ciebie pretensji... Nie zrozumiałyśmy się. Właśnie o to chodzi. Wiele z nas nie może. Każdy ma mniej lub bardziej uzasadnione powody. Ty jesteś między młotem a kowadłem. Ale błagam, pamiętajmy, że nie tylko my nie zawsze mamy jak pomóc. To wszystko. Nie chcę się kłócić. Przepraszam. :oops:
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Śro cze 30, 2010 15:13 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Zofia&Sasza pisze:A mnie generalnie wkurza głównie pani D. i pan B. Będą się - mam nadzieję - w piekle smażyć za to, co robią!

Podpisuję się czterema łapami. Sama chętnie wykonałabym wyrok.
.:: Panie, zachowaj mnie od zgubnego nawyku mniemania, że muszę coś powiedzieć na każdy temat i przy każdej okazji ::.

Obrazek

avild

Od: Wto lis 17, 2009 23:28

Post » Śro cze 30, 2010 15:14 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Dziewczyny, pls...

gaota, przelałam Ci 277 zł - tyle, ile do tej pory wpłynęło na moja konto...

nie wiem co zrobić.... :(

zapytam się, czy w trybie eksperesowym mozna by mi było wstawić drzwi do kuchni.... :roll:
tylko ze mnie też nie ma w domu, a po drugie, jesli trzeba bedzie jechać na zabieg, nie mam samochodu. nie wiem co zrobić, naprawdę nie wiem...

Never

Od: Czw lis 29, 2007 23:22

Post » Śro cze 30, 2010 15:14 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

:(
Ostatnio edytowano Śro cze 30, 2010 15:26 przez nuwa_dragon, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

nuwa_dragon

Od: Śro lis 11, 2009 15:02

Post » Śro cze 30, 2010 15:16 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

jest na miau osobny wątek o Paluchu - bez obrazy, ale na wątku Przytulanki nie róbmy krucjaty przeciwpaluchowej, bo to nie czas i miejsce w tej chwili...

joluka

Post » Śro cze 30, 2010 15:16 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

hotel to nie jest rozwiązanie... ona potrzebuje człowieka...
i to takiego, ktory wychwyci zmiany w jej zachowaniu, oddychaniu i zabierze ja wtedy...
Będę pytac o te drzwi... i o urlop...

ale ja się wycofuję, kiedy jej już nie będzie. nie mam siły już, przepraszam, po prostu już nie mogę...

Never

Post » Śro cze 30, 2010 15:18 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Wątpię czy do hotelu przyjmą kota w takim stanie i czy przytalance będzie dobrze w takim miejscu (czy będzie miała wystarczjąco dużo człowieka przy sobie). Namawiałbym swoją karmicielkę, ale ona nie szczepi swoich kotów i ma tylko jeden pokój. Nie ma kogo prosić. Wszyscy zakoceni po kokardę i często nieobecni przez większość dnia. A jej teraz troskliwa obecność człowieka jest niezbędna.
Zwariować można z tej bezsilności...
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Śro cze 30, 2010 15:19 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Nawet jak wszystkie zwariujemy, to nic nie pomoże... Never, a klatka wystawowa? Białaczka ni jest BARDZO zakaźna.
Obrazek

Zofia.Sasza

Post » Śro cze 30, 2010 15:20 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Never - chwała Ci za dobre chęci, ale tak realnie - ile tego urlopu weźmiesz, jak poświęcisz czas Przytulance, skoro masz tyle kotów, a niektóre z nich w tej chwili też wymagają Twojej zwiększonej uwagi???

wiem, że to nie sztuka szukać minusów i od razu odpowiem na pytanie, które Ci się pewnie nasuwa - nie, nie mam innego pomysłu, ale boję się, że to Cię rzeczywiście dobije..... :(

joluka

Post » Śro cze 30, 2010 15:21 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

joluka pisze:jest na miau osobny wątek o Paluchu - bez obrazy, ale na wątku Przytulanki nie róbmy krucjaty przeciwpaluchowej, bo to nie czas i miejsce w tej chwili...

proszę, dajmy teraz spokoj z Paluchem... proszę, naprawdę.....
Jeszcze gorzej jest w Celestynowie, w Korabiewicach.... a ilu wetów w lecznicach morduje koty? ile osób wyrzuca je z domów, z piwnic... nikogo to nie interesuje....
to jest wątek Przytulanki, niedługo wszystko się zakończy, proszę, wykasujcie te poty...

Never

Post » Śro cze 30, 2010 15:22 Re: Przytulanka FIP+FelV, szuka ds na koniec, potrzebne $

Zosia, ja nie chcę, zeby ona umierała w klatce.
dla moich kotow i tak ostatnio nie mam czasu, więc co to za róznica? :(

Never

[poprzednia][następna]