Radlin i koty Pani I. bez zmian ... WATEK DO ZAMKNIĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 30, 2010 10:56 Re: Radlin: piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !

Betta - zaktualizowałam moje rozliczenie z poprzedniej strony, doszło 100 zł od Bluerat, także jestem na plusie :) Ale ładnie uporządkowana pierwsza strona :P

Zrobiłam Ryżej wyróżnione allegro, teraz wszytko w rękach losu :roll: W ogóle ją nie zamykam w klatce, okupuje z moim mężem kanapę i oglądają mecze. Na ogół śpi, czasem go zmusza do głaskania. Korzysta z kuwety, nie szaleje, nie niszczy, nie drze się - prawie nie ma kota. Błagam o tymczas dla niej - choć na kilka tygodni!! Pilnie potrzebowałabym czegoś, co można na kuwetę przysposobić.

zerduszko

Od: Nie sie 23, 2009 15:35

Post » Śro cze 30, 2010 11:32 Re: Radlin: piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !

dziewczyny może dla tri oddzielny wątek warto zrobić
szkoda ją wypuszczać :(
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Śro cze 30, 2010 11:58 Re: Radlin: piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !

wiec tak jutro rano jade wypuscic moje 2 kotki i tri zerduszko <?> yhm.... nie wyobrażam sobie tego że ta łagodna kocia wraca tam, gdzie jej nie chcą ani koty, a ni ludzie :cry:
jutro ugadałam z bluerat ze przywioze jej 3 koty, które lecznica wysterylizuje za 80 zł... tzn na 3 koty czekaja , mam nadzijee ze je złapie.... nie wiem czy jechac do schronu po "łapke"...nawet nie wiem jak to działa... a jutro bedzie sama irena działająca mało przemyślanie :( to trudne kiedy 10 kotów podlatuje do ciebie na jedzenie a ty chcesz złapac tylko 2 konkretne... jak wyłożysz jedzenie głodomorom zeby sie platały pod nogami to kotka ciezarna która tylko mozemy złpac zaganiajac do szopy albo na łapke kradnie żarełko reszcie i zwiewa ......przydała by sie 3 osoba

a trikolorka zerduszko ... ja mysle ze nawet tydzien dt by ja uratował...ona bardzo szybko powinna znelxc domciu

Betta

Od: Nie lut 21, 2010 21:53

Post » Śro cze 30, 2010 12:10 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

aniu, ja juz kolejnego nie zakładam... w tych sie gubie... uaktualniłam 1 post i temat chyba tez konkretny..chyba ze ten Radlin juz odstrasza wszystkich <?>
tak czy siak czas jest do jutra wiec nie wiem czy nowy watek ma sens

Betta

Post » Śro cze 30, 2010 14:13 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

Ja już tu knułam, jak mojego męża ugnieść :lol: a tu trach - znów przez dogo Ryża ma od dziś tymczas :ryk: Uffffffffffffff :ok:

zerduszko

Post » Śro cze 30, 2010 15:04 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

pani do której mialam dzisiaj jechać z kociakiem, sama zadzwoniła że rezygnuje, no i dobrze

miałam telefon o "białego kotka" no ale koteczkę - a jak powiedziałam że kocurek to rozczarowanie - pani porozmawia z rodziną i "zadzwoni do mnie jutro"

Jakby co to może któryś z tych kolorowych kociaków z rybnickiego wątku to koteczka?
Betta - Ty zakładałaś im wątek - jak to wygląda z tamtymi kociakami?

Jestem w pracy i nie znajdę na szybko adresu tego wątku.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Śro cze 30, 2010 16:51 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

dziekuje dotarla do mnie wplata 100zl
pojdzie na karme, oridermyl, odrobaczanie
Obrazek

missieek

Od: Czw cze 09, 2005 19:06

Post » Śro cze 30, 2010 21:04 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

bluerat, nie było mnie wczesniej ..... juz pewnie znalazłać i wiesz ze dziewczynki były dwie.. nie białe

Betta

Post » Śro cze 30, 2010 23:05 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

Tu też wrzucę linka do wątku radlińskiej Jagódki, która traci wzrok viewtopic.php?f=1&t=113526&p=6146118#p6146118 :cry:

zerduszko

Post » Czw lip 01, 2010 13:03 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

dziś jakis dobry dzien.... 3 kocice złapane... obie bure i białucha.... niestety wszystkie jakies chorawe... jedynie bura z przeżedzonym, a jej siosrta i biała nawrót KK .... mam nadzieje ze zabiebi poszły ok.... za chwile jade po kociulki
tam na miejscu pod szopa została jeszcze 1 kocica i 5 kocurów....ale Irena mi mówiła o kolejnych kotkach z dwóch nastepnych miejsc gdzie dokarmia <ściana> mówiłą tez ze w ich sprawie chce napisac do miasta o fundusze... moze by sie udało tylko jak szybko...

ps POMÓŻMY JAGODZI .... RudyiSrebrnyKot...zrobisz banerek :roll:

Betta

Post » Czw lip 01, 2010 14:50 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

Świeżutkie informacje :

1) biała kotka miała ropomacicze

2) jedna bura pręgowana kotka była w ciąży

3) druga pręgowana kotka nie była w ciąży, za to miała strasznie wzdęte jelita

Zrobiłam badanie kału jednej z kotek i potwierdziła się kokcydioza.

Wszystkie mają przerzedzoną sierść i pchły, dostały Fiprex.
WWW Wiejski Wątek Wycinankowy - zajrzyj koniecznie i pomóż! http://forum.miau.pl/viewtopic.php?uid=6671&f=1&t=168251&start=0
Gabinet weterynaryjny EWAWET Rydułtowy http://www.ewawet.pl Klikając na stronę pomagasz mi pozycjonowaniu i promocji mojego gabinetu :) Pomożesz?
Obrazek

bluerat

Od: Sob lis 26, 2005 16:34

Post » Czw lip 01, 2010 15:19 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

Betta pisze:(...)

zrobię banerek, jasne, tylko znajdę link do Jagodzi...
edit: już mam. (ślepa jestem już, czy co, że go nie widziałam wcześniej?) :)
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw lip 01, 2010 15:53 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

bluerat pisze:Zrobiłam badanie kału jednej z kotek i potwierdziła się kokcydioza.

czyli ja powinnam moim Szopom dać ten baycox? któryś maluch robi kupy dość miękkie - niby uformowane w miarę, ale nie są takie jak reszty

malawaszka

Od: Pon maja 24, 2004 23:58

Post » Czw lip 01, 2010 16:06 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

RudyiSrebrnyKot pisze:
Betta pisze:(...)

zrobię banerek, jasne, tylko znajdę link do Jagodzi...
edit: już mam. (ślepa jestem już, czy co, że go nie widziałam wcześniej?) :)

w stylu Radlińskich - animowany:
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113526][img]http://tnij.org/jagodar[/img][/url]

inny :)
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=113526][img]http://tnij.org/jagodar2[/img][/url]
Dziękuję. Trzymam kciuki za wszystkich :)!...

RudyiSrebrnyKot

Od: Nie paź 25, 2009 12:46

Post » Czw lip 01, 2010 17:24 Re: Radlin: !! piękna TRI potrzebuje DT - czas do czwartku !!

dziękujemy za banerka ! iii .... wyciachanie kocic !

bluerat, prosiłabym o wypisanie ile za co jesteśmy dłużni....

za sterylizacje jesteśmy lecznicy winni w sumie 240 zł + 80 zł lekarstwa = 320 zł :!:

dodatkowe koszta: 15 zł transport ...razem 335 zł

troche tego wyszło na poczatek...a jeszcze podkłady ,karma ..... prosimy o złotóweczki :roll:

Betta

[poprzednia][następna]