nowozakocona i przerazona :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Wto cze 29, 2010 10:43 Re: nowozakocona i przerazona :)

madzix87 pisze:znajomi chodza do weta, u ktorego placi sie tylko za leki, zastrzyki etc., stad moje pytanie :)

Nie sądzę, żeby wet pracował charytatywnie. W końcu to jego praca.
Ale weci różnie kasują. Swojego czasu poszłam z królikiem celem obcięcia paznokci. 20zł. Po tej wizycie nauczyłam się obcinać paznokcie przy pomocy koleżanki-trzymaczki. Koszt był mniejszy, jedne podarte rajstopy.

MaybeXX

Od: Pon sie 13, 2007 17:18

Post » Wto cze 29, 2010 11:16 Re: nowozakocona i przerazona :)

czyli nie istnieje cos takiego jak państwowy wet? troche to dziwne bo nawet tak sprywatyzowana galaz medycyny jak stomatologia ma swoje państwowe oddzialy, stad moje przypuszczenie, że musi istniec też wet państwowy no ale nic :) przekombinowalam :piwa: , jesteśmy umóweni na kontrole tak czy siak

madzix87

Od: Śro cze 23, 2010 20:08

Post » Wto cze 29, 2010 18:49 Re: nowozakocona i przerazona :)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

Nikita odsypia stres dnia wczorajszego :)

Obrazek

Uploaded with ImageShack.us

madzix87

Post » Śro cze 30, 2010 7:25 Re: nowozakocona i przerazona :)

pytanie kolejne - Kicia nie daje mi wyjsc nawet sie wykapac, bo miaczy przerazliwie, czy jej to w trakcie tygodnia przejdzie? boje sie co to bedzie za wrzask jak pojde do pracy :/

madzix87

Post » Śro cze 30, 2010 10:58 Re: nowozakocona i przerazona :)

madzix87 pisze:pytanie kolejne - Kicia nie daje mi wyjsc nawet sie wykapac, bo miaczy przerazliwie, czy jej to w trakcie tygodnia przejdzie? boje sie co to bedzie za wrzask jak pojde do pracy :/

Musisz zacząć ją troszkę ignorować. Niech się nie przyzwyczaja, że biegniesz na każde jej miauknięcie.
Obrazek

Miss

Od: Wto gru 01, 2009 13:59

Post » Śro cze 30, 2010 11:05 Re: nowozakocona i przerazona :)

madzix87 pisze:czyli nie istnieje cos takiego jak państwowy wet? troche to dziwne bo nawet tak sprywatyzowana galaz medycyny jak stomatologia ma swoje państwowe oddzialy, stad moje przypuszczenie, że musi istniec też wet państwowy no ale nic :) przekombinowalam :piwa: , jesteśmy umóweni na kontrole tak czy siak

Państwowe to tylko kliniki uczelni. Np. SGGW. Ale tam się płaci za wizytę :wink: A z wetami jest różnie. Ja np. za wizytę nie płacę :twisted: Ale weci wiedzą, że mam 4 bidy po przejściach (nie liczę 5-tego, bo to r=r)
Obrazek
UWAGA - Angalia to IKA 6 (na FB Krystyna Kowalska) nie wysyłajcie kotów!!!
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=117164

Zofia.Sasza

Od: Wto wrz 09, 2008 15:02

Post » Śro cze 30, 2010 15:04 Re: nowozakocona i przerazona :)

a no wlasnie, drazylam temat i juz wiem, znajomi uratowali taka kulke, bo tego kotem nazwac chyba nie mozna bylo, 3 tygodnie miala, wyglodzona, zapuszczona:( zaniesli do weta i on chyba sobie za punkt honoru postawil zeby ja wyprowadzic z tej biedy bo placa tylko za jakies tam zastrzyki i preparaty odrobaczajace. fajnie im :)

postaram sie ja odrobinke ignorowac choc to ciezkie, np. teraz spi sobie druga godzine na fotelu, nagle pobudka, wrzask, wychylam sie zeby mnie zobaczyla - spi dalej. Musze byc twardą zawodniczka :)

madzix87

Post » Czw lip 01, 2010 10:48 Re: nowozakocona i przerazona :)

pytanie z serii logistycznych:
mamy kuwetke, codziennie wyjmuje z niej co trzeba, ale zastanawiam sie co ile powinnam dosypac zwirku? kiedy wymienia sie caly zwirek?

madzix87

[poprzednia]