Maluszki urodzone na węglu. Lila[']Mateńka['] Lesiu[']-FIP:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 28, 2010 11:46 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

A malutkie rude kiedy do domku jada?
ObrazekObrazekObrazekObrazek

Ewschen

Od: Sob mar 08, 2008 19:40

Post » Pon cze 28, 2010 16:37 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Ewschen pisze:A malutkie rude kiedy do domku jada?

Jeżeli już, to jedno rude. :mrgreen:
Nie wiem jeszcze kiedy, bo nie mam transportu. :(

Maluszki też już odrobaczone i bardzo niedobre było, to co ciocia dawała do pysia. :mrgreen:

One teraz to już są fajniutkie, bo przychodzą spać na łóżko, nie boją się, mruczą przy dotyku, obcierają się o człowieka.
Lubia mizianko i wywalają bziuśki do pieszczot.
Chodzą już po balkonie i wylegują się na słoneczku. Mam zdjęcia ale czasowo nie wyrabiam. :(
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Pon cze 28, 2010 16:53 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

a moje maleństwa jak sie czują? i czy poszło sprawozdanie z wizyty przedadopcyjnej i czy będą moje? :mrgreen:

kasiatatry

Od: Nie cze 15, 2008 14:57

Post » Pon cze 28, 2010 17:23 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

kasiatatry pisze:a moje maleństwa jak sie czują? i czy poszło sprawozdanie z wizyty przedadopcyjnej i czy będą moje? :mrgreen:

To pisałam kasiatatry o Twoich dzieciaczkach :1luvu: :1luvu:
Maluszki też już odrobaczone i bardzo niedobre było, to co ciocia dawała do pysia. :mrgreen:

One teraz to już są fajniutkie, bo przychodzą spać na łóżko, nie boją się, mruczą przy dotyku, obcierają się o człowieka.
Lubia mizianko i wywalają bziuśki do pieszczot.
Chodzą już po balkonie i wylegują się na słoneczku. Mam zdjęcia ale czasowo nie wyrabiam. :(

Możesz już im wszystko szykować co potrzeba.

Lubią też spać wysoko na drapaku w hamaku i takowego możesz szukać. Są takie wysokie co zajmują mało miejsca.
Lubią też wylegiwać się na słoneczku przy oknie. :D

Martwię się tylko o Lesia, bo oni tak razem wojują, a później zostanie sam. :(
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Pon cze 28, 2010 19:55 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Ja nie moge wziac wszystkich 3 od razu :cry: to by bylo nieodpowiedzialne z mojej strony :( musze zobaczyc jak sobie bede radzic z dwójką...

Moge tylko obiecać, że jak dziewczyny już będą, to w przypadku kiedy nie znajdzie się najlepszy dom na świecie dla Lesia to przemyslę intensywnie jak zrobić, zeby go tez zabrać.
Próbuje wynegocjować od siostry, że splace jej polowe auta które mamy i wtedy byłoby o niebo łatwiej ze wszystkim...

No chyba, ze znajdzie się dom, który wezmie od razu wszystkie 3 to naprawde nie bede sie krzywić...

kasiatatry

Post » Pon cze 28, 2010 21:22 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Takiego domku to chyba nie ma Kasiatatry... Naprawde jest trudno z tyloma od razu zaczac, to trzeba sobie trzymac przed oczami. Ale po jakims czasie bedzie dobrze. Lesiu da sobie rade Ania. Musi jakos... Ogloszenia dla nich jeszcze sa wszedzie, nie?

SecretFire

Od: Sob sie 30, 2008 15:29

Post » Wto cze 29, 2010 7:40 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Ja wiem, że 3 kotki naraz to za dużo i nie pisałam nic takiego, żeby kasiatatry musiała wziąć i Lesia.
Napisałam tylko, ze martwię się o niego, bo zostanie sam z maluszków i nie będzie miał się z kim bawić, a teraz nawet już zaprzyjaźnili się z małym rudym, ale on tez pojedzie do domku.
I tak bardzo się cieszę, że kasiatatry adoptuje dwa koteczki na początek :1luvu: :D

SecretFire pisze: Ogloszenia dla nich jeszcze są wszędzie, nie?

Dorotko, o ile mnie pamięć nie myli, to one wcale nie mają ogłoszeń... :(
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Wto cze 29, 2010 7:50 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Kurcze felek no! Zebym wiedziala jak to sie robi, to bym sie tym zajela. Ale na polskich stronach mi sie trudno obsluguje i nie rozumiem duzo rzeczy. Jak mi sie troche czasu do buta naleje, to sie zajme wreszcie robieniem banerkow. Ja tez chce takie piekne robic jak Amyszka.

Kasiatatry kup im takie fajne myszki i kocyk miekki albo recznik. Zobaczysz jak beda sie tulic. Odkad ja mam w lozku przy glowie recznik specjalnie dla nich, one sie tylko tam klada. Chyba ze Lilly mi sie znou miedzy nogi gramoli i mruczy.

SecretFire

Post » Wto cze 29, 2010 15:01 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

kasia86 pisze:Ja wiem, że 3 kotki naraz to za dużo i nie pisałam nic takiego, żeby kasiatatry musiała wziąć i Lesia.
Napisałam tylko, ze martwię się o niego, bo zostanie sam z maluszków i nie będzie miał się z kim bawić, a teraz nawet już zaprzyjaźnili się z małym rudym, ale on tez pojedzie do domku.
I tak bardzo się cieszę, że kasiatatry adoptuje dwa koteczki na początek :1luvu: :D

SecretFire pisze: Ogloszenia dla nich jeszcze są wszędzie, nie?

Dorotko, o ile mnie pamięć nie myli, to one wcale nie mają ogłoszeń... :(

to o których kotach tu teraz mowa? Lesio i mama jego?
ObrazekObrazekObrazek
ZAPRASZAM NA WYPRZEDAŻ U CYNAMONA I WANILII:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=134893&p=8123784#p8123784

cynamon i wanilia

Od: Sob maja 24, 2008 20:16

Post » Śro cze 30, 2010 8:52 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Tak, mowa o Lesiu i jego mateńce.

Wczoraj Myszka została odrobaczona druga dawką Cestalu, jeszcze jutro i za dwa tygodnie, coby pozbyć się obcych kategorycznie!

Lesiu już dobrze się czuje.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro cze 30, 2010 14:09 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Teraz troszkę zdjęć dla kasiatatry coby nie zapomniała jak jej ''córeczki'' wyglądają. :D

Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

I na koniec jeszcze ostatnie :D

Obrazek
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro cze 30, 2010 14:18 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

:1luvu: :1luvu: :1luvu: dla każdego z osobna

jasdor

Od: Sob wrz 19, 2009 11:51

Post » Śro cze 30, 2010 16:34 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Moje slodkie maluchy :-) a ja w szpitalu leze ale mam internet w telefonie i zdjecia nawet widze :-)

kasiatatry

Post » Śro cze 30, 2010 18:14 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

kasiatatry pisze:Moje slodkie maluchy :-) a ja w szpitalu leze ale mam internet w telefonie i zdjecia nawet widze :-)

Zdrówka życzę i szybkiego wyjścia ze szpitala. :ok: :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Śro cze 30, 2010 19:54 Re: Maluszki urodzone na węglu.Mateńka już po sterylce.

Kasiatatry do zdrowka tez sie dolaczam. Wychodz szybciutko. Masz juz imionka dla bebisow?

SecretFire

[poprzednia][następna]