Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
larentia pisze:Mały Tadzio (to ta czarno-biała kruszynka) ma lekko dłuższą, rozczochraną sierść
KasiaMM-kociara pisze:larentia pisze:Mały Tadzio (to ta czarno-biała kruszynka) ma lekko dłuższą, rozczochraną sierść
A ile on ma teraz tygodni??
I gdzie przebywa??
alla7 pisze:Tadzio faktycznie przebywa w Warszawie. Będzie miał chyba dłuższe futerko, bo zawsze taki rozczochrany. Jest dla mnie kotkiem specjalnej troski, wykarmiony przeze mnie butelką jak miał jeszcze zamknięte oczka, weci dawali mu małe szanse (antybiotyki, nawadnianie podskórne). Łatwo go nie oddam
Zresztą jeszcze nie czas na niego, ale zakochiwać się można
Dodam, że ma wspaniałego brata, a co 2 koty to nie jeden. No i moja suka to ich największy przyjaciel.
Tu więcej zdjęć http://www.garnek.pl/alapd
jasdor pisze:KasiaMM-kociara - a co stoi na przeszkodzie, żebyś i TY do nas dołączyła?
Już samo to, że trafiłaś na Miau i zdecydowałaś o zabraniu kociaka właśnie stąd - to piękny gest
Niteczka 1 pisze:Kasiu, może opcja kota trochę starszego który mieszkał już z psami też jest warta rozważenia?
Niteczka 1 pisze:Kot który mieszkał z psami toleruje je bez względu na wielkość - tak myślę. Nie masz pewności że maluszek nie będzie w stresie. Zawsze możesz napisać do dziewczyn z tego wątku które proponowały starsze puchatki - te koty żyją z psami, może olbrzymów się nie przestraszą?
Niteczka 1 pisze:Jak będziesz miała chwilkę, to poczytaj tu: viewtopic.php?t=23290
Jeśli się zdecydujesz na kociaka krótkowłosego, polecam nasze maluchy:
Pepper
Mruczka, Miki
Rodzeństwo Peppera też będzie szukać domku - link do wątku w moim podpisie
becia_73 pisze:może kleksik ma około 2-3 mies
Towarzyski, rozbawiony i kochany .Tylko brać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, marta_kociara i 133 gości