3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 29, 2010 14:34 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

DT gratulujemy dokocenia ;)

Coves, jeśli mogłabyś poinformować potencjalne domki, że na adopcję czekają maluchy wklejone przez Niteczkę i przez Ewar, to będziemy wdzięczni :)
Obrazek

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Wto cze 29, 2010 14:40 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

:piwa: za domek :!: :ryk:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Wto cze 29, 2010 14:45 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

Alyaa pisze:Mojego "prawie-męża" też zauroczył :) Tylko u nas już jest "córunia tatusia" i boi się o jej reakcję (kotki, oczywiście, nie moją :? )

A widzisz, u nas obydwa koty "mojsze" :wink: i prawie-mężu też chciałby mieć się do kogo przytulić :lol: i tak czasem poczuje bluesa i mu się zapala zielone światło na kota :lol: wystarczy, że spojrzy...

Coves pisze:Mam dobrą wiadomość

KICIEK ZOSTAJE NA STAŁE W DT :piwa: !

Coś tak czułam, że domek zakochany w Kićku, nawet zdjęcia takie z sercem były robione :D bardzo dobra wiadomość :ok:
wielkie głaski i całusy dla tego słodziaka od cioteczki Joanny :1luvu:

Dziękuję Niteczko i ewar za 'oferty' maluchów :mrgreen: śledzę wątki na bieżąco, ale to mój Arturek musi poczuć bluesa do kota, bo teraz to musi być jego dziecinka ;-) na wątki kieleckie (Fiona.22) i żywieckie (Budrysek, Mercy) jestem szczególnie wyczulona...ale i na Podkarpacie zajrzę :D spod Warszawy też pełno maluchów... :roll:

W sumie to mieliśmy się wstrzymać póki co z tym dokoceniem - póki nie kupimy jakiegoś większego mieszkania itd... ale ten kitek Artura za serce złapał podstępnie i oszukał cały system dokocenia :D

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Wto cze 29, 2010 17:10 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

Naprawdę wszystkim szczerze radzę dwa koty.Mieszkanie wydaje się wtedy większe,jest spokój,kot się nie nudzi,naprawdę same korzyści.Trzy i więcej to ogromna różnica i na to nie namawiam, co nie oznacza,że odradzam.Pisałam już wiele razy i bardzo bym chciała,aby Ania,która dokociła się moją Celinką była obecna na forum.Żałuje,że czekała ponad rok,aż w końcu uwierzyła,że musi być w domu drugi.Już nie wymyśla zabaw dla znudzonego jedynaka,Junior (były jedynak)przestał się bać różnych dźwięków,Ania może wyjść na dłużej i spotkać się ze znajomymi.Nie odczuwa większych kosztów i wiem,że namawia teraz swoich znajomych na dokocenie się.Też bała się,że mieszkanie za małe.Nic z tych rzeczy.A teraz pozwolę sobie zacytować siebie sprzed kilku dni.
"Aha,jechałam taksówką ze starszą Panią,ona z suczką,a ja kotkiem.Okazało się,że młody taksówkarz sobie mnie przypomniał.Namawiałam go na drugiego kota,że lepiej...itd.I co? "Wziąłem i faktycznie,jest fajnie" nie muszę chyba pisać,jak się ucieszyłam.Koty sterylizowane :ryk: :ryk: Czasem dobrze jest pogadać,prawda?"
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto cze 29, 2010 19:40 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

Świetnie! :)

:ok:
Obrazek

kashia

Od: Pon sty 30, 2006 10:27

Post » Wto cze 29, 2010 20:45 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

Kiciek pozdrawia :)

Obrazek
Obrazek

Coves

Od: Pt cze 25, 2010 18:02

Post » Wto cze 29, 2010 21:12 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

A ja mam grane..." ...ale eeeej...ja już tak na niego czekałem... " :ryk:

głaski dla kitka :1luvu:

KsieznaJoanna

Od: Pon lut 18, 2008 22:55

Post » Śro cze 30, 2010 8:21 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

KsieznaJoanna pisze:A ja mam grane..." ...ale eeeej...ja już tak na niego czekałem... " :ryk:

głaski dla kitka :1luvu:

biedny TŻ :) na pewno znajdzie ulubieńca dla siebie :)

Całusy i głaski dla Kici :1luvu:

Alyaa

Od: Śro paź 22, 2008 18:24

Post » Sob lip 10, 2010 20:49 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

Oddam w dobre ręce dwa kociątka ok. 2-miesięczne: biało-burą koteczkę MALĘ i czarnego kocurka MERLINA.
Oboje są zdrowi, odrobaczeni, odpchleni. Kotki są przytulne i rozmruczane. Korzystaja z kuwety.
Domu szuka również ich mama czarno-biała drobna, ok. roczna koteczka. Również jest bardzo kontaktowa i pieszczotliwa.Zostanie wydana po sterylizacji.

Kotki do nowych opiekunów trafią wraz z umową adopcyjną. Czekaja na dobre, odpowiedzialne domy, w których będą mogły spędzić długie życie.
Zastrzegam sobie prawo wyboru kupującego.
Kontakt w sprawie kotów: (32) 3533135, 660124623

http://img19.allegroimg.pl/photos/400x3 ... 1139388764
http://img19.allegroimg.pl/photos/400x3 ... 39388764_2
http://img19.allegroimg.pl/photos/400x3 ... 39388764_4
Obrazek

Coves

Post » Pon sie 30, 2010 14:43 Re: 3miesięczny kociak z rowu szuka domu! ZOSTAJE W DT

Kiciek już bardzo urósł, jak zobaczyłam zdjęcie to go nie poznałam nawet tak spoważniał z mordki :twisted:
Ostatnio gdy byłam u nich był takim małym rzucającym się na wszystko słodziakiem i chyba się to do dzisiaj nie zmieniło :lol:
Sami zobaczcie :kotek:
http://img844.imageshack.us/i/otherlook ... tbord.jpg/
Obrazek

Coves

[poprzednia]