Archidvx pisze:to tak jak napisalem. Do 6M nie potrzeba szczepienia przeciwko wsciekliznie)
jesteś przedstawicielem CCAmber i organizatorem wystawy ?
Moderator: DoBo
Archidvx pisze:to tak jak napisalem. Do 6M nie potrzeba szczepienia przeciwko wsciekliznie)
Archidvx pisze:bardzo milo na tym forum)
maaaagda pisze:Archidvx pisze:to tak jak napisalem. Do 6M nie potrzeba szczepienia przeciwko wsciekliznie)
W "warunkach weterynaryjnych" na stronie CCA jest napisane , że każdy kot na wystawie musi mieć szczepienie przeciwko wściekliźnie, bez wyłączenia z tego kociąt.
http://www.ccamber.pl/Cats/Wystawy.html
Może ktoś z Zarządu to sprostuje, ale z tego co pamiętam ze szkoleń prowadzonych przez pracownicę Inspekcji Weterynaryjnej , a zorganizowanych przez CCAmber, wszystkie koty na wystawie czy pokazie muszą być zaszczepione przeciwko wściekliźnie, bez względu na ich wiek.
Atka pisze:
Pytałam organizatora i dostałam odpowiedź, że mioty nie muszą być szczepione. Na temat klasy 3-6 nie doczekałam się odpowiedzi.
Chcę zgłosić miot i dwa kocięta z miotu w klasie 3-6. I teraz zagadka roku - muszą być szczepione, czy nie?
Klub_Amber pisze: Zaproszeni sędziowie:
p. Yan Roca - Folch F I, II, III

asrail pisze: niech Cię nie zwiodą pozory..przystępujesz do koła wzajemnej adoracji, to adoruj-w przeciwnym razie zostaniesz obwołany trollem:) myśl, co myślisz..mów tylko część..
poczytaj trochę, zobaczysz więcej
pozdrawiam
Archidvx pisze:
Mozna prosic o podpowiedz jak wstawic baner?
Użytkownicy przeglądający ten dział: edyta.nowak87 i 6 gości