Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Jest bardzo kontaktowa i odważna. Taka miniaturka wilczura
Niestety ma jakiś uraz do psów, a do suk jest wręcz agresywna.
W domku powinna być sama.
Może ktoś chciałby wesprzeć dziewczynkę, może znajdzie się jakiś tymczas
albo dom.
Anna_33 pisze:PodnosimyW jakim wieku jest Diuna?
Moze wyzebrac u kogos ogloszenia dla suni? ladna jest, ma szanse na domek, tylko wiek potrzebny.
Iza dzis mi powiedziala, ze Macius ( kon popowodziowy) oszalal zupelnie na punkcie cukierkow jablkowych przyslanych przez ktoras z forumowiczek. Byly w paczce z m.in. kocykami i mascia rozgrzewajaca. Zdjecia Maciusia z cukierkami wklei juz Gosia
![]()
Zaniedbam mocno watek przez najblizsze dwa tygodnie, jade na urlop.
Pieknie prosze o podbijanie i wsparcie:-)
i pozostają w temacie koników - skompletowała się wyprawka dla Maciusia i jest już w drodze do Biafry, jutro, najpóźniej pojutrze Maciuś będzie szczęśliwym posiadaczem SWOICH rzeczy
jeszcze raz ogromne podziękowanie dla jkp :loveu:
i dla wszystkich, którzy są obecni czy chociażby podczytują
jednak szczerze powiem, że obecność daje dużą mobilizację do działania
jak się wchodzi na wątek i widzi iż nie jest się samemu - dziękuję :loveu:
i ciagnąc dalej tamat Maciusia - pamiętacie że Maciuś nie jest z innymi końmi Biafry ? tam nie ma już miejsca
Maciuś jest u dobrych opiekunków jednak trzeba płacić za jego hotel - podobnie jak za hotel mini wilczki Diuny (ale o niej rozpiszę się jutro, dzisiaj niech już będzie konikowo)
Maciuś poruszył serce pani Izy z Warszawy (okolic Warszawy - nie pamiętam dokładnie) która miesięcznie dokłada 50 zł do hotelowania swojego ulubieńca :loveu:
Pani Izo, ja nie wiem czy Pani podczytuje dogo - niemniej bardzo bardzo dziękuję :loveu::loveu:
miesięcznie na utrzymanie Maciuś potrzebuje 400 zł (albo 450 ?? zabijcie mnie ale muszę sprawdzić)
może ktoś jeszcze by chciał wirtualnie zaadoptować i wziąć na siebie koszty utrzymania kawałka konika?
3 x pisze:Modjeska - na auto Szarotka deklarowała 50 zł
czy ktoś za nią założył i trzeba komus oddać?
bo teraz chce wpłacić i nie wiemy czy ma komuś oddać czy może iśc bezpośednio na konto budowlane bądź karmowe.
Modjeska pisze:
Za Szarotkę nikt nie zakładał, przynajmniej nikt tego nie zadeklarował. Suma się zgodziła bo doszły dwie wpłaty, które wcześniej nie były zgłaszane. Ja do Szarotki napisałam, że teraz musi wpłacić kasę nie do mnie ale na któreś z kont aktualnie wspierających, albo bezpośrednio do Biafry.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Majestic-12 [Bot] i 108 gości